Wpisy 153 711 – 153 810
28 sierpnia 2010 12:39 → 28 sierpnia 2010 14:14, 100 wpisów
I gość pisze jeszcze tak: Prowadziłem polemikę z Totalizatorem za pomocą e-maila i od momentu przedstawienia swoich zastrzeżeń co do stosowanych urządzeń losujących, kontakt nasz się urwał
Stajemy dzisiaj przed 5-krotną kumulacją. Sytuacja podobna do ostatniej, ilość zawartych zakładów również. Wtedy padło tylko blisko 13 milionów w Oleśnicy. Czy tym razem informacja o rzekomych 15 milionach przyciągnie wystarczająco do kolektur, tak aby faktycznie pula doszła do takiej wartości... zobaczymy 

no to trzymam kciuki

kathy....jestes??????
funia66 >>> jeżeli ktoś ma ochotę zrobić przekręt - to jakie to ma znaczenie czy jest to maszyna "bęben obrotowy" czy "maszyna do losowania z systemem nadmuchowym"?
czy może kiedyś ktoś z was widział lub słyszał jak wyglądają takie przygotowania poza kulisami do losowania wydaje mi się że ktos powinien to pokazać zpewnością wielu graczy chciało by coś takiego zobaczyć
Moi drodzy, nie trzeba patrzeć, co się dzieje za kulisami TS, wystarczy popatrzeć na losowania, od razu widać, że wszystkie losowania są ustawiane, ja nie widzę w tym żadnej losowości, a bonusy z MM idą do tych osób, które miły wygrać

a zmiana maszyny niczego nie zmieni!!! jaką macie pewność, że losowania są na żywo????? a nie wcześniej nagrane???? zapewne każdy z Was widział sztuczkę z magikiem, który przecina swoją asystentkę na pół
a przecież naprawdę tego nie robi
tak więc w losowaniach widzimy to co chce nam pokazać TS.
Ale z drugiej strony, dzięki temu, można przewidzieć ich ruch i coś wygrać, to jak gra w szachy
Gdyby ta gra naprawdę była losowa nikt z nas by nie trafiał. Amen.
a przecież naprawdę tego nie robi
tak więc w losowaniach widzimy to co chce nam pokazać TS.Ale z drugiej strony, dzięki temu, można przewidzieć ich ruch i coś wygrać, to jak gra w szachy
Gdyby ta gra naprawdę była losowa nikt z nas by nie trafiał. Amen.Może i nie zmieni ale wydaje mi się że już czas na zmianę tych maszyn losujących
Wkurzające jest tylko to, że skala kombinacji TS, jest obecnie przerażająca, ciężko jest coś trafić, gra nie jest uczciwa.
Bo narazie to tylko prowadzacy się zmieniaja no i studio i stacja hehehe
nic to nie zmieni!!! Spróbuj toczyć walkę z takim molochem i spróbuj mu udowodnić, cokolwiek. Prosty test: dziś podeszli idealnie na zakończenie gry na piątkach, bardzo mnie ciekawi co zrobią

krisekb>>> to sprobuj cos tafic garajac bez wysylania i sam zobaczysz ze ile bys nie skreslil kuponow to zawsze bede male wygrane duze wygrane jest cieko trafic bo za duzo kombinacji i tyle
toż to wiem, gram już kupę czasu widzę co się dzieje!!!!!! i to mnie wkurza że tak straszni teraz kombinują, a tak tragedia, zaczęła się od lipca
a ja wczoraj znów 3z 10

nie gram dziś

nie gram dziś
W końcu to my ich "sponsorujemy" a nie oni nas .... więc?
Może i mamy prawo do wypowiedzenia się jak byśmy chcieli aby wyglądały chociażby losowania....
krisekb >>> w kupie siła - ale TS to cwaniaki i doskonale zdają sobie sprawę,ze logistycznie nie jesteśmy w stanie cokolwiek zrobić ....
Może i mamy prawo do wypowiedzenia się jak byśmy chcieli aby wyglądały chociażby losowania....
krisekb >>> w kupie siła - ale TS to cwaniaki i doskonale zdają sobie sprawę,ze logistycznie nie jesteśmy w stanie cokolwiek zrobić ....
ale da się ich przewidzieć, ich ruch, za każdym losowaniem dają wskazówki, tylko trzeba je mądrze wykorzystać.
kiedys skreslilem 200 zakladow po 12 skreslen w duzym lotku (oczywsicie bez wysylania) i nie trafilem nawet 4 juz nie mowic o 5 czy 6 wnisek jest jeden za trudno trafic i nie warto grac
W hu... zawsze grali , ale nie tak perfidnie jak teraz.
Ściema na każdym kroku jak to z komisją ,,czy z wyjącymi kibicami na meczu .
Ściema na każdym kroku jak to z komisją ,,czy z wyjącymi kibicami na meczu .

madziu77, masz rację, popieram Cię całym sercem, ale wątpię żer cokolwiek to zmieni, za wysokie progi na nasze nogi...
od dwóch miesięcy jest koszmar, kombinacjami, chyba sami się zaskakują w TS
z utęsknieniem czekam na wrzesień, może troszkę odpuszczą i nie będzie takich przekrętów jak teraz!!!
krisekb >>> nieprawda wystarczy tylko 1000 osób chętnych w Polsce aby logistycznie to zorganizować przy tak zaawansowanej komunikacji ... trzeba tylko chcieć ...
a ja w lotto przestal grac po podwyzcze 2zl na 3zl
Koszmar się zaczął ,,jak wykończyli konkurencję. 
TS teraz rządzi i dzieli .

TS teraz rządzi i dzieli .

madzia77 jak by wygrywanie bylo latwe to by nikt nie chodzil do pracy
albinlotto >>> bardzo mądre spostrzeżenie - może jeszcze jakaś "złota myśl"?

madzia77 ze duze wygrane sa dla marzycieli 

madziu77 więc działaj.... ja jestem pierwszy chętny co by się przyłączyć

A ja na to jak na lato. 
Nie żądam wiele ,tylko ,,Fortunki,,z kulkami

Nie żądam wiele ,tylko ,,Fortunki,,z kulkami

Czesc Darek, mam pytanie, Ty masz program do typowania? Móglbys mi wytypowac 16 najlepszych trujek ktore byly na 100 ostatnich losowan. Nie mam zadnego programu a recznie zajeloby mi to kilka dni.
Wielkie Dzięki, bez programu bym nic nie zrobil,Mialem typowac recznie te trujki nawet dzis w nocy robilem tabelki przez 5 godzin na 20 stron, Ale pomyslalem ze to bez sensu bo wytypowanie zajeloby mi kilka dni,
Witaj Darku czy masz jakis w miare dobry sposob na typowanie trojek...?
Witam wybieram ostatnie 21 losowań i biorę pod lupę najlepszych 12 trójek z podanego okresu .Wybiram te które sie powtarzają najkczęściej 2/3
Gram liczbami z podanego wcześniej okresu nie dzisiejszymi .To co wysłałem wcześniej idzie na 22:15
a ja się gniewan na multi 

jestem jestem
powoli dochodzę do siebie
powoli dochodzę do siebie
MM na 14
08-27-78
05-09-18
10-72-80
02-22-37

08-27-78
05-09-18
10-72-80
02-22-37

trzymam za was kciuki gracze

1;57, 58, 69
2;62, 71, 78
3;22, 63, 69
4;57, 58, 65
5;57, 65, 69
6;58, 65, 69
7;5, 21, 33
8;41, 57, 65
9;22, 69, 79
10;41, 57, 58
11;29, 69, 75
12;1, 24, 78
2;62, 71, 78
3;22, 63, 69
4;57, 58, 65
5;57, 65, 69
6;58, 65, 69
7;5, 21, 33
8;41, 57, 65
9;22, 69, 79
10;41, 57, 58
11;29, 69, 75
12;1, 24, 78
27,28,29 

Dolaros Falsifikatos
01,02,03,27,28,29,48,51,53,69

Dolaros Falsifikatos 01,02,03,27,28,29,48,51,53,69

skąd on bierze ubrania?
ulubiony prowadzacy ludu

Użytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 01,02,12,14,17,18,21,23,24,40,42,45,47,48,50,63,65,69,70,71 - Plusem jest liczba: 21
Darson ile Ci weszło?????????
Wielebny jest the best 

TRAFIŁEM PEWNIAKA
http://www.multipasko.pl/typowania/tunehunter/multi-lotek/pewniaki/#szczegoly

http://www.multipasko.pl/typowania/tunehunter/multi-lotek/pewniaki/#szczegolyNa wieczor mam 2 kupony po dziesiec zakladow w mini lotto. a wy co macie na dzis??

A W PARCE,TRÓJCE,PIĄTCE I DZIESIĄTCE WESZŁA MI TYLKO JEDNA LICZBA
gratulejszyns Tunehunter 

17,71,,,tez weszła 

6x2/3 bez plusa,3x3/5 bez plusa,1x4/10 bez plusa,1x7/20 co daje 5x6/10 i 6x5/10 tyle weszło lunatyczka
WPISUJECIE NA MOJĄ KSIĘGE ZAPRASZAMhttp://www.multipasko.pl/typowania/tunehunter/multi-lotek/
o kathy dobry pomysł na
. Może komórki rozszerzy i lepiej typownaie na wieczór pójdzie
. Może komórki rozszerzy i lepiej typownaie na wieczór pójdzie
A ja dzisiaj 3/3 i 4/10...Szkoda, że tylko wirtualnie...

gra ktos moze w mini lotto? to moja najlepsza gra od jakiegos czasu
Trzeba popatrzeć na to z drugiej strony że nie udało im się trafić w moje liczby hehehe
no gratulejszyns

juz mi brakuje komplementów pod Twym adresem

juz mi brakuje komplementów pod Twym adresem