Wpisy 1 535 711 – 1 535 810
14 maja 2013 21:51 → 14 maja 2013 23:53, 100 wpisów
miłej nocki
mrówka ..czemu tak mało pisać ..no trudno nie wiesz co masz opowiadac juz to nic ..lepiej masz jecha do 13maxa po lodyxxx nic nie bedzie nuda ..niz na live skybexxx i znikma
:w lotto powtorzyli jedna liczbę i to samo w plusie,na dodatek jedna liczba wspolna:21,podejrzewam spisek ts:
torsan zanim pójdę lulu w liczbach konieczna korekta u mnie jest 45 a druga wersja że powinno byc 41
i no dobra juz wychodzę ..
mrówka..przepraszam pani ..ja tu zwariuję i znikam i ide tam..
mrówka..przepraszam pani ..ja tu zwariuję i znikam i ide tam..
w lotto i plusie,po 3parzyste i 3 nieparzyste liczby,ts robi w balona i gra na nosie:
tragiczna godzina nadania zakładów:18.23.42,osoba przyjmująca:kobieta,wzrost średni,waga około 60 kilo,znaki szczególne brak,obsługa w normie,temperatura powietrza plus 21 stopni,brak deszczu,pochmurnie:
przeczytałem na pukonach informacje,że ts sprzyja kulturze,teraz wiem na co porywają moje pieniążki:
ok
ale o 21.14 chciale wpisac to wyskoczylo ze oddalem typowania jak mini jest to lotto tez powinno byc
ale o 21.14 chciale wpisac to wyskoczylo ze oddalem typowania jak mini jest to lotto tez powinno byc
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - padło 1x 1 000 000 zł
Kumulacja Lotto: 15 000 000 zł
Dopisano wygrane kaskada - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 287 666,80 zł
ribery: w przyszłym tygodniu będzie już ciekawie... o ile się utrzyma
Dopisano wygrane multi multi
ta kumulacja jeszcze troszku pociągnie także spokojnie, 25 melonów albo i więcej. nie było o poczatku roku ale kiedys musi być;d
mirek nie grałem w lotto, ale myślałem że bedą mał płacic za 4/6, a zobacz w l+ ile padło 5/6
ostanio byłem blisko 4 no ale 3 była i dzis pusciłem 6 zakładów z plusem. i co same dwójki, ale co by nie patrzec to liczby miałem dobre bo w lotto i plusie było by 5/6.
Bry wieczór
Takie ładne liczby i nikt nie trafił w lotto
Takie ładne liczby i nikt nie trafił w lotto
Jak mam 3/5 w mini od dzwona to zawsze jest mało płatne, strasznego pecha mam do tej gry.
Rafalski
Bra
Drapek
Drapek
Coś mam czuja, że to paskowicz trafił to 5 w mini
Rafalski
Może ktoś się pochwali
Może ktoś się pochwali
I nie myślę tu o emerycie
Tak patrzę,że sławcio obstawia chyba tylkp to co wysyła, tylko czy wysłał pełną dwunastkę
Ja nigdy ni obstawiam jedynki, nie lubię jej, a ona często wychodzi
Heh u mnie w kolektórce facio trafił 5 dyszek w zdrapkce i za wszystko kupił zdrapki
Menel ts powoli Ci odbiera Twoją ostatnią wygraną
Menel beczka gorzka w Twoim profilu wygląda jak słoik z proteinami
hehe
na liczniku 104 prosiaczków
chrumka nad liczbami
chrumka nad liczbami
wychrumkałem
40 co wy na to ? Chrum chrum
40 co wy na to ? Chrum chrum