Wpisy 1 535 435 – 1 535 534
14 maja 2013 17:30 → 14 maja 2013 20:45, 100 wpisów
angierski dawniej było lepiej:to jak z masłem kiedyś było zdrowe a teraz jest zafałszowane:
albo szynka,tylko 60 procent mięsa a reszta chemia i smakuje jak guma:
aha
wrzućcie 20-a
w temat playera choćby - na forum...
a na sucho - to nie będą mieć interesu zmieniać - no nie ? to tak tylko trochę ponad pół bańki koszt - i zerkniemy, co tam by weszło - dobra ? No i z czapki, z sufitu, na pałę, na wariata, czy ze statystyk - tu - wolna amerykanka ?
wrzućcie 20-a
w temat playera choćby - na forum...
a na sucho - to nie będą mieć interesu zmieniać - no nie ? to tak tylko trochę ponad pół bańki koszt - i zerkniemy, co tam by weszło - dobra ? No i z czapki, z sufitu, na pałę, na wariata, czy ze statystyk - tu - wolna amerykanka ?
no wlasnie co oni do tych szynek laduja ze polowa to chemikalia
niedawno przypomnialem sobie,ze sluga kupił mi zdrapkę extra pensja,chyba taka nazwa i mialem na niej 30 zeta,sludze dałem 10 zeta a sobie pozostawiłem 20 zeta,ale odebrał mi to wszystko ts na pukonaach multi:
Qbik1984
nie qmam - gdzie - to i tak i tyle było ?
Na 1,2,3,4,5,6 - nie - wylosowanym, tylko zatypowanym ? ?? Oj tam - patrzysz na zdarzenia przeszłe, ale zgadnij, co by było, jakby takim właśnie zestawem wbiło, wylosowało GO w rzeczywistości...
narka powo
nie qmam - gdzie - to i tak i tyle było ?
Na 1,2,3,4,5,6 - nie - wylosowanym, tylko zatypowanym ? ?? Oj tam - patrzysz na zdarzenia przeszłe, ale zgadnij, co by było, jakby takim właśnie zestawem wbiło, wylosowało GO w rzeczywistości...
narka powo
ts ma swoją politykę,kolektury znikaja,a pojawiają się w sklepach spozywczych,choc ostatnio w jednym obok mnie zlikwidowano lottomat,widac nie dawał zysku:
no obok mnie postawil ktos kolekture normalnei odpicowana w srodku jak w banku, duze pomieszczenie z 5 razy wieksze niz normalna w budce, stoly do skreslania, ale widac z takich pieniedzy co dostaje sie nie utrzyma i splajtowal
Wbiłam u Playera 20 liczb.Ciekawe.
ale te w hipermarketach sa smieszne, chybil trafil tak jak normalnie dropsy bierzesz plakietke i w kasie grasz
Hipcio.Zdjęłam.Dzisiaj wygrasz
hipo
goooowno mają nie politykę - bez urazy - strona +18...
w dużym centrum handlowym 'na kasach' są tylko nalotto bez plusa
A w drugim jest punkt - w punkcie obsługi klienta i drugi - na kiosku z prasą - a w środeczku, radośnie, postawili firmówkę z hostessami i cukiereczkami - no stary - przecież szef tego z gazetami, jak się w końcu to chyba może zadzwonić do tego mądrego z centali i spytać - 'stary coś Ci się nie potentegowało - biznesik mi gościu rozpintalsz ' - i po cichu Ci powiem - dziwię się, że jeszcze nie zadzwonił
goooowno mają nie politykę - bez urazy - strona +18...
w dużym centrum handlowym 'na kasach' są tylko nalotto bez plusa
A w drugim jest punkt - w punkcie obsługi klienta i drugi - na kiosku z prasą - a w środeczku, radośnie, postawili firmówkę z hostessami i cukiereczkami - no stary - przecież szef tego z gazetami, jak się w końcu to chyba może zadzwonić do tego mądrego z centali i spytać - 'stary coś Ci się nie potentegowało - biznesik mi gościu rozpintalsz ' - i po cichu Ci powiem - dziwię się, że jeszcze nie zadzwonił
ja mam z 100 m kolekture, a wsrodku fajne 2 laski z tymze jest to sklep z gazetami
musze porozmawiac z balwanem,bo gram na dwie 9ki,a kupię mu lody w sklepie:
ale - kilka się zamknęło - to kto wie - może szefowie tych -'zamkłych' byli mniej cierpliwi
e46
aha - ok
no to też dobry test jest na takie 'prawdziwe' szanse wygrania w tej ofercie - 20-ka na dychach, to około 180000 - wszystkich, różnych 10/10 - prawda ?
cholibka
powodzenia
e46
aha - ok
no to też dobry test jest na takie 'prawdziwe' szanse wygrania w tej ofercie - 20-ka na dychach, to około 180000 - wszystkich, różnych 10/10 - prawda ?
cholibka
powodzenia
ale co puszczam raz na jakis czas, narazie sie nie bawie w to bo widze liczby wchodza nietypowe i nie pracowalem nawet nad liczbami dlugo, nie wiem co jest grane
jeszcze przestrzegam przed zdrapkami tuti fruti na 7 kupionych raz tylko 1 zeta,mam przeczucie,że grzebią w nich kolektorzy:
Robal.
a gdyby trafic te 20/20 to bylby chyba najwiekszy wyczyn wsrod historii gier losowych, chyba ze to by bylo skorumpowane
nawet jak pozwalaja wybierac to daja tylko kilka zdrapek do wyboru,a nie mowią czy w danej serii poszly już wygrane:
Robal_36 no paszcze na pszeszlość NP liczby z LOST 4,8,15,16,23,42 NIE BYŁO TYLE TRÓJEK I CZWÓREK
np.jak padły srednie wygrane po 50 zeta czy 100 zeta,to szanse trafienia maleją,a kolektor siedzi cicho,np zdrapka nr.57 jest pełna to następna musi być pusta i taka poda ci kolektor do lapki,a ty dostajesz skoku ciśnienia i dwa zeta lub pięc zeta w plecy:
opieram się na slowie jednej pani w punkcie ts która się przyznała,ze 1000 zeta i niewiele mniej w zdrapce to jej wygrane:
angierski, mam takie samo wrazenie i tez nie gram (drugi powod to niski bonus, ale przy takich liczbach nie gralbym nawet przy wyzszym)
zareklamuje swoj drugi programik:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4124
w koncu po to go napisalem, zebyscie korzystali
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4124
w koncu po to go napisalem, zebyscie korzystali
mi by się przydała taka opcja na chybił,że lottomat wybiera liczby ale bez powtórek:
tylko czekać jak wszystkie losowania będą cały tydzień.Jak doić to na całego.
unhappy biorę nowe lekarstwa juz cztery dni a nie widze efektu,dalej mam sztywne nogi i walniętą jedna rękę,obie bolą,na dodatek pieczenie w biodrach,tak,że chodzenie to koszmar:
mowilem lekarzowi,że czuję cały czas bóle i nie dał mi nic na to:
hipcio... jak ogram w koncu ts-a na jakas wieksza kwote, pojdziemy do lepszego lekarza, a tego konowala wyslemy do wszystkich
opisze jeszce jedną moją grę w kolekturze,zagrałem na keno trafiłem dwa zeta i puściłem dalej i przegrałem:
jeszce powiedzial,że nie kwalifikuje się na operację mozga,a czytałem,że po operacji nie zawsze jest lepiej:
hipcio, wiekszosc tak ma ze zdrapkami mam podobnie jak ty... tylko w 3 kolekturach daja mi cala paczke do wyboru (czasem nawet dwie paczki)... ale nie chce mi sie tam jezdzic... w "moich" zawsze mam do wyboru 1/3-1/2 paczki... i NIE wystawiaja wygrywajacych nigdy nie wiem, czego sie moge jeszcze w danej paczce spodziewac
hipcioo..lepiej nie kup loda za zimnoo..nie jesteś 100 procent zdrowe ..pomoze choruje gardło... i dobra juz wuchodzę ide do sklepu i typuję i poowoo
krzysio bo jeszcze po nadmiarze lodów będziesz miał zapalenie.. gardła
hippo,unhappy
hippo,unhappy
ja tez spadam... ale ani po lody, ani do zb... nie chce mi sie grac... jak nie gram w mm, to nawet mi sie nie chce wyjsc wyslac innych zakladow
unhappy..a ty wiesz głowie o lodach ..dwa inaczej o co chodzi zboczuch albo w sklepie
dziś był u jolki drapacz, kupił 3paczki szy50 i 2paczki szmaragdów z tysiaka odzyskał 470zł
drapek
to trochu przymalo... moja kolektorka juz mi sie skarzyla, ze widac spadek zainteresowania grami od paru tygodni...
to trochu przymalo... moja kolektorka juz mi sie skarzyla, ze widac spadek zainteresowania grami od paru tygodni...
Użytkownik krzyho0661 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
drapciuu ..twoja zonka juz skonczyła na lody juz koniec swiata uprawia sexe ..ty kup lala dmuchana i spookoo.. i dobra juz znikman,,,
reklamuja juz ja od dawna, i jakos wejsc nie moze... widocznie ma dluga droge do przejscia (na oko: az z wysp idzie)
ale mysle ze jakbym wygral wyjechalbym zagranice na roczne wczasy
dlatego ide na fajke, potem do bankomatu a pozniej zagram na REAL !
hej Kochani jaki zestaw licz b obstawić do mini ML czy DL te z których częściej wychodziły trójki przy malej liczbie czwórek czy odwrotnie
prawie 11,2 mln przed kilkunastuminutami, jak ktoś z was trafi 6/6 to niech się przed sądem dopomina o dopłatę do 12mln
szafiry 10zł AAA nr. 043 i 6zł w krzyż i powooo
szafiry 10zł AAA nr. 043 i 6zł w krzyż i powooo
drapek
ja dzis w Rzeszowie kupilam szafiry i wygrana 50 zl- 1 zdrapka
ja dzis w Rzeszowie kupilam szafiry i wygrana 50 zl- 1 zdrapka
Dobry Wieczór
O 14-stej moje zestawy okazały się delikatnie mówiąc nietrafione, ale jak mówią nadzieja umiera ostatnia więc na 21.40 powinny wejść z coś tych liczb :
zestaw A - 38,40,46,52,55,56,64,68,79,80
zestaw B - 42,36,29,51,39,71,65
No i pożyjemy, zobaczymy
O 14-stej moje zestawy okazały się delikatnie mówiąc nietrafione, ale jak mówią nadzieja umiera ostatnia więc na 21.40 powinny wejść z coś tych liczb :
zestaw A - 38,40,46,52,55,56,64,68,79,80
zestaw B - 42,36,29,51,39,71,65
No i pożyjemy, zobaczymy