Wpisy 1 534 120 – 1 534 219
13 maja 2013 14:51 → 13 maja 2013 17:15, 100 wpisów
ja zagram dżiśiaj jutro i pojutrze tą dwunastką 2,7,10-13,16,18-19,26,30-38,42,45będę atakował tylko drugie losowaniaa co z tego wyjdzie madea zobaczymy
Gaja
gaja
ulala
ulala wygrana przeciętna odliczyć inwestycję 17,50 na czysto 42,50 które zainwestuje teraz w 12 na przez 3 dni
ulala
ulala wygrana przeciętna odliczyć inwestycję 17,50 na czysto 42,50 które zainwestuje teraz w 12 na przez 3 dni
drapek to drapie chyba po 1 mm żeby podnieta była większa,od numerku kontrolnego delikatnie przechodzi do symboli
torsan ,drapek to ma szczescie ja to w zdrapkach najwiecej 2 zlote wydrapałam
Witam ponownie
"Działania podejmowane przez Totalizator Sportowy na rzecz odpowiedzialnej gry
Totalizator Sportowy dba o bezpieczeństwo swoich Graczy już na etapie projektowania gier. W tym celu zostały ustalone specjalne procedury dotyczące tworzenia nowych produktów. Przy ich projektowaniu wykorzystywane jest międzynarodowe narzędzie Gam-GaRD, które bada ryzyko uzależnienia od danego produktu.
Szczególnie ważne dla bezpieczeństwa Graczy i skuteczności podejmowanych działań jest odpowiednie zachowanie sprzedawców. Kandydaci na pracowników punktów sprzedaży LOTTO zapoznawani są podczas specjalnych szkoleń z zasadami bezpiecznej gry i odpowiedzialnej sprzedaży. To nie wszystko, bowiem dodatkowo takie szkolenia
są organizowane także w trakcie ich pracy. Warto dodać, że sprzedawcy zobowiązani są do postępowania zgodnie z
"Działania podejmowane przez Totalizator Sportowy na rzecz odpowiedzialnej gry
Totalizator Sportowy dba o bezpieczeństwo swoich Graczy już na etapie projektowania gier. W tym celu zostały ustalone specjalne procedury dotyczące tworzenia nowych produktów. Przy ich projektowaniu wykorzystywane jest międzynarodowe narzędzie Gam-GaRD, które bada ryzyko uzależnienia od danego produktu.
Szczególnie ważne dla bezpieczeństwa Graczy i skuteczności podejmowanych działań jest odpowiednie zachowanie sprzedawców. Kandydaci na pracowników punktów sprzedaży LOTTO zapoznawani są podczas specjalnych szkoleń z zasadami bezpiecznej gry i odpowiedzialnej sprzedaży. To nie wszystko, bowiem dodatkowo takie szkolenia
są organizowane także w trakcie ich pracy. Warto dodać, że sprzedawcy zobowiązani są do postępowania zgodnie z
No ja sie tak nie bawię
A ja co zdrapka to pustak i sobie odpuściłam ...upss wczoraj drapnęłam 2 złote w Bliźniętach
Dobra czas się do domu ewakuować
A ja co zdrapka to pustak i sobie odpuściłam ...upss wczoraj drapnęłam 2 złote w Bliźniętach
Dobra czas się do domu ewakuować
Działania podejmowane przez Totalizator Sportowy na rzecz odpowiedzialnej gry
nie mogę wkleić tekstu
poczytajcie jakie głupoty wypisują na lotto.pl
o bezpieczeństwie gry
poczytajcie jakie głupoty wypisują na lotto.pl
o bezpieczeństwie gry
zorro , pasko wprowadził pewne ograniczenia , byli tu tacy co zamieszczali kopiując długie wpisy .
dla tego też nie możesz dwa razy tego samego tekstu wkleić , chyba że po jakimś czasie .
jackwar nie tylko tego samego , po prostu paru zdań więcej
Pasko
Pasko
karwa
totalizator sportowy
wali jawnie 'w rogi', bo jakie tam Gam-GaRD - wystarczy, żeby 'za grę' zażyczyli sobie 'tauzena' i o ptokach - zero uzależnień, zero grających, zero hazardu
no przynajmniej takiego 'jawnego'
i 'niczego nie będzie'
karwa
.
totalizator sportowy
wali jawnie 'w rogi', bo jakie tam Gam-GaRD - wystarczy, żeby 'za grę' zażyczyli sobie 'tauzena' i o ptokach - zero uzależnień, zero grających, zero hazardu
no przynajmniej takiego 'jawnego'
i 'niczego nie będzie'
karwa
.
A, że prezesów pod dostatkiem, to CI 'pietruszką' pójdą handlować i
t e ż
dadzą ciała
i , jak za Flotę Czerwoną - do dna
I szkoda tylko - powaga - tej rzeszy pracowników, no i oczywiście Nas - grających marzycieli
nara, tymcza, powo
t e ż
dadzą ciała
i , jak za Flotę Czerwoną - do dna
I szkoda tylko - powaga - tej rzeszy pracowników, no i oczywiście Nas - grających marzycieli
nara, tymcza, powo
zorro
przy ctrl+c i ctrl+v, jak zauważyłem - bruździ - otwarcie cudzysłowu - kodowanie jakieś inne, zdaje się, gdzieś i tu i i
przy ctrl+c i ctrl+v, jak zauważyłem - bruździ - otwarcie cudzysłowu - kodowanie jakieś inne, zdaje się, gdzieś i tu i i
Serwacy mówisz ? a nie Gerwazy ?
masz jeszcze pw kontakt z tym gościem od lotto-cada ?
bo miałeś ? - jeśli dobrze pamiętam ? ...
Maciek z tego TS ostatni raz był tutaj w wrześniu 2012 roku,jakoś sie nie zapowiada na kolejny czat z kimś "od nich" a miała być powtórka
bo za trudne pytania zadajecie
myśleli, że z większymi idiotami mają do czynienia
dobra, i
myśleli, że z większymi idiotami mają do czynienia
dobra, i
Robal.
Monet
Trisetum
Nie wiem dokladnie,bo nie sprawdzałam ile miałam przedtem.
Nie wiem dokladnie,bo nie sprawdzałam ile miałam przedtem.
Ale chyba ta punktacja jest gdzieś napisana.
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
Wydaje mi się,że 100
Trisetum
Wejdź w ligę typujacych-co to jest.Tam jest punktacja.
Wejdź w ligę typujacych-co to jest.Tam jest punktacja.
Robal_36 2013-05-13 (16:44)
Dobrze pamiętasz.
Mam .
Co prawda dawno nie korzystałem ale aktualny.
Emerytka 54 weszło
Dobrze pamiętasz.
Mam .
Co prawda dawno nie korzystałem ale aktualny.
Emerytka 54 weszło
Monet.
Weszło,weszło miałam w mojej dziesiątce.I pięknym za nadobne
Weszło,weszło miałam w mojej dziesiątce.I pięknym za nadobne
Monet.
Cala przyjemność po mojej stronie.
Cala przyjemność po mojej stronie.
Reniuszka.
znów nie posłuchałam swojej intuicji dałam 12,13,14 i 20 ,ale w dziesiątce oprócz tego 62 i miałam 5/10
a powinnam je dać w trójce lub w czwórce byłoby 54 albo i 84 zł
a powinnam je dać w trójce lub w czwórce byłoby 54 albo i 84 zł
Trisetum.
Czytaleś o tej punktacji?
Czytaleś o tej punktacji?
Reniuszka.
Intuicja najważniejsza.
Intuicja najważniejsza.
Trisetum.
To teraz zbierać punkty i zdrapki od Pasko Twoje.
To teraz zbierać punkty i zdrapki od Pasko Twoje.