Wpisy 1 533 499 – 1 533 598
12 maja 2013 23:48 → 13 maja 2013 00:38, 100 wpisów
a słucha ktoś niemena ? Grechute ?
sam..ciekawe liczby moze sie skusze bo mi nie idzie granie..dzięki
menel muwią o nim w mieście co to jest za typ
franio takze trafiłeś w mój gust,,to byli prawdziwi artyści..dzis juz takich nie ma..
franek,uwielbiałem i uwielbiam Niemena ,Grechutę też słuchałem i lubiłem jego utwory
menel..ja nie agnieszka..."outsider","mala aleja róż","zapal swieczke" itd.,te lubie
cześć
sam9
...
sam9
...
gaja,najbardziej podziwiałem i podziwiam naszą gwiazdę liryki Annę German,wkurzam się,jak oglądam mam Talent lub Max Faktor i bełkoczą mi po Angielsku a Polskich piosenek nie umieją wyśpiewać
w ogóle te dzisiejsze teksty..w większości o d... Maryni za przeproszeniem..
gaja,z Tobą to bym się przespacerował aleją gwiazd,jak śpiewała Zdzisława Sośnicka
hehe
.
.ja pomału znikał będe liczby na dziś
.
33,34,43,50,57,58,62,64,73,75
.
.dobranoc wam
narka , miłej nocy
.
.ja pomału znikał będe liczby na dziś
.
33,34,43,50,57,58,62,64,73,75
.
.dobranoc wam
narka , miłej nocy
gaja,"wśród wysokich traw,łabędzie dwa,jak mnie nie pokochasz,to się w nim utopie
gaja"W bszczerym polu biały Krzyż,nie pamiętam już,kto pod nim śpi
menel a to ze śpiewnika mojego dziadka:"pij pij pij bracie pij na starość torba i kij.."
gaja,bedziemy miło wspominać"Tamte lata",a życie popłynie nam dalej
"bez wspomnień czasem łatwiej zyc,nie wraca nic..kwiaty we włosach potargał wiatr.."
To nie ma nic wspólnego,z tym ,że jesteśmy:wolni czy zajęci,ważne jest to:samo życie
jesli tak to wybacz juz moja percepcja ze wzgledu na późną pore źlu działa...
gaja,nie będę Cie już męczył dzisiajpo północy,jutro jestem na czacie o 21,00,to popiszemy
menel o co chodzi?
zresztą prawdziwą przyjaźń jest trudniej zbudować..tak uwazam..menel co Ty na to?
zresztą prawdziwą przyjaźń jest trudniej zbudować..tak uwazam..menel co Ty na to?
sam kolorowych snów "śpij noca śnij niech zły sen Cię nigdy więcej nie obudzi..teraz śpij.."
gaja całej nocy to nie dam rady mam już problemy z utrzymaniem równowagi
3majcie się ciepło,ja idę lulu,bo rano mam dużo pracy na ogródku
dobranoc,miło było
dobranoc,miło było