Wpisy 153 072 – 153 171
27 sierpnia 2010 17:40 → 27 sierpnia 2010 20:38, 100 wpisów
doszły trójki
dzięki
Właśnie o to chodzi, że kurczę prawie zawsze jest razem z nim ta 60
i strasznie dużo tych przypadków
właśnie szkoda że nie mówią kto będzie prowdził losowanie, bo to bardzo pomocne jest..
i strasznie dużo tych przypadków
właśnie szkoda że nie mówią kto będzie prowdził losowanie, bo to bardzo pomocne jest..
wiem krisekb. Gdyby bylo wiadomo kto będzie prowadził to wysyłasz jako pewniaka liczbę 60 i pewna wygrana

według mnie, to w tej grze nie ma przypadków, mają teorią, jest że każdy prowadzący ma swojego "układacza" losowania i wiadomo wtedy jaka będzie gra, ale to tylko teoria...

krisekb o czym Ty wogóle piszesz.Jakie układziki kurde jak grasz i trafiasz to nie ma układów a jak grasz i nie trafiasz to są układziki?? No nie rozumiem powiedz
Powinniście wierzyć w wygraną wbrew oczywistości, że nie możecie wygrać. Tylko taka wiara jest prawdziwa, a wszelka wiara, która szuka poparcia rozumu, nie jest prawdziwą wiarą.
â Sławomir Mrożek
â Sławomir Mrożek
cały czas twierdzę, cy trafiam, czy też nie że gra nie jest losowa, dlatego można coś ugrać
jedna zapewne jest ,ale jest dyskryminowana

wierzę w cuda i w garbate aniołki i w to że wygrać mi się uda -to mówiłam ja lunatyczka
daruś, te trójki co mi przesłałeś to są na 22:15?

mala1438 lunatyczka stawiam 
nikczemnick te trójki są do skutku przez 7 dni ja Ci podałem co padło dziś o 14 chcesz graj o 22:15

nikczemnick te trójki są do skutku przez 7 dni ja Ci podałem co padło dziś o 14 chcesz graj o 22:15
no i co się tak złościsz lunatyczka?
a nic już nic mam focha
jacek helloł
jacek helloł
a mi do okoła mówią że mam farta, a jeszcze wiekszej kasy nie wygrałem
wiem jak każdy 

Jacek masz farta jak każdy z nas tylko nie bardzo wiesz jak go wykorzystać.
no właśnie, jak to zobic żeby fartem trafić 10/10 x10 z plusem?
To mało realne ,ale traf inne mniejsze wygrane a nie rzucasz się na głęboką wodę

masz racje darku, ja cieszę się nawet z najmniejszej wygranej, ale jak trafiłoby się coś wiekszego to nie pogardziłabym tym...
mala1438 wiem ja też na to liczę i na pewno jak coś to się o tym dowiecie.
Witam szukam sortowanych w excelu !!!
no i co taka cisza??
Ja już wysłałem 12 swoich zakładów na DL i jeszcze jutro na chybika ttafika puszcze sobie przy kumulacji trzeba przyszaleć
czesc boguś3

elos Marcin

oki nie powiem nikomu

a to la mnie???????

feel
jest już ciemno

Kasiu
dla Ciebie kwiatuszek

i słodkie Buziaczki

od tych słuchawek uszy mnie bolą

show must go on

Witam wszystkich
Na 22:15 wysłałem takie liczby,tym razem 9/9
6,14,17,25,33,46,71,72,77

Na 22:15 wysłałem takie liczby,tym razem 9/9
6,14,17,25,33,46,71,72,77
Do wpisu 153117, wyniki sortowane i niesortowane w excselu znajdziesz tu na stronce w dziale WYNIKI po prawej stronie (za napisem).
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!

trzymam kciuki za nas
pora zacząć impreze
pora zacząć impreze
wlm. >>> ale kolega chce wyniki w excelu posortowane mieć , a na stronce są niesortowane w excelu do ściągnięcia 
Have a nice day

Have a nice day

PS. a sortowanie ponad 5300 wyników w wierszu kazde z osobna troche zajmie 

ech......piątek życia początek

elos krysieńko

Dzisiaj przez przypadek zamiast jokera wysłałam dużego.....czy to ma coś oznaczać??
a forum się rozkręci blizej losowania

dawajcie temat

podobno cos mu wychodzi z analiz, miał ostatnio 8/12, ale dokładniej nie wiem.... z forum przeczytałem...
a kto to jest??
acha 

Witam
jeśli chcesz mieć regularne zyski z gry lotto
zapraszam do nas
www.multimultiplus.dbv.pl
jeśli chcesz mieć regularne zyski z gry lotto
zapraszam do nas
www.multimultiplus.dbv.pl
Kiedys ktoś pisał że przeniósł się na inną stronę ale dlaczego nie wiem.
jacek1550, jeżeli wejdziesz w dziale WYNIKI do SORTOWANYCH, to przy nich są wyniki sortowane w excelu, a jeżeli wejdziesz do NIESORTOWANYCH, to przy nich są wyniki niesortowane w exscelu.
Dziękuję za życzenia i wzajemnie!
Dziękuję za życzenia i wzajemnie!

Jacku, to chyba mamy różne podglądy na tę stronę, bo ja właśnie siedzę i korzystam z wyników sortowanych w exscelu za ostatni miesiąc.

o! hmmmm... ciekawe... to może cos przegapiłem, jak Cię uraziłem czyms to Przepraszam...
panowie i panie orzywcie się trochę

cisza jak makiem zasiał