Wpisy 152 972 – 153 071
27 sierpnia 2010 15:01 → 27 sierpnia 2010 17:39, 100 wpisów
wydałeś 25 zł
A już masz 2 zł +42 zł = 42 zł!
Czyli jesteś 19 zł do przodu !!
Jeszcze raz Gratuluję
A już masz 2 zł +42 zł = 42 zł!
Czyli jesteś 19 zł do przodu !!
Jeszcze raz Gratuluję

friend7 moze jeszcze cosik wpadnie, wyslalam 11,17,37,40,41,50,67,73,76
i teraz do 22.15....kocha, nie kocha, kocha, nie kocha, kocha, nie kocha, kocha, nie kocha 
ja to nazywam przedłuzony chybik

ja to nazywam przedłuzony chybik

friend... przedłużony chybik to taki, gdzie liczby z lottomatu przepisujesz potem na kupon 

Witam ponownie. Miłego Dnia.. . Pozdrawiam i wysokich wygranych.. .

jacek
Nigdy nie gra się codziennie !
ja gram co 3 dzień i to raz dziennie.
Nigdy nie gra się codziennie !
ja gram co 3 dzień i to raz dziennie.
Kathy. Witaj.. . 

nieprawda dars codziennie gra i codziennie wygrywa i to razy 2
Tylko stała gra dużo forsy da

Tylko stała gra dużo forsy da

witam taki artykulik znalazłem na kontakt24.pl
Na nietypowy sposób załatania dziury w budżecie wpadli pracownicy radomszczańskiego starostwa.
"Szczytna inicjatywa, nietypowy sposób. Urzędnicy Starostwa Powiatowego w Radomsku (woj. łódzkie) chcą pozyskać brakujące na dokończenie budowy szpitala 6 milionów złotych trafiając szóstkę w Lotto". 81 pracowników postanowiło złożyć się po 10 złotych i zebraną w ten sposób sumę przeznaczyć na zakup losów popularnego dużego lotka. Pomysł zaproponował jeden z kierowców pracujących w starostwie, a wcielił go w życie sam starosta Jerzy Kaczmarek. Losowanie odbyło się w czwartek, ale o ewentualnej wygranej informacji jeszcze nie podano"

Na nietypowy sposób załatania dziury w budżecie wpadli pracownicy radomszczańskiego starostwa.
"Szczytna inicjatywa, nietypowy sposób. Urzędnicy Starostwa Powiatowego w Radomsku (woj. łódzkie) chcą pozyskać brakujące na dokończenie budowy szpitala 6 milionów złotych trafiając szóstkę w Lotto". 81 pracowników postanowiło złożyć się po 10 złotych i zebraną w ten sposób sumę przeznaczyć na zakup losów popularnego dużego lotka. Pomysł zaproponował jeden z kierowców pracujących w starostwie, a wcielił go w życie sam starosta Jerzy Kaczmarek. Losowanie odbyło się w czwartek, ale o ewentualnej wygranej informacji jeszcze nie podano"

na pewno nie codziennie wygrywa - bo wiem że kilka razy był rozczarowany..
Myślę że nikt codziennie nie wygrywa, poza tym powiedzmy sobie szczerze ile my puszczamy zakładów a ile on ja przy moim skromnym budżecie nie mogę sobie pozwolić na kilkanaście zakładów.Ale życzę wszystkim wysokich wygranych. Ja sie świetnie bawię na tym forum i dla mnie to też jest bardzo ważne.
a właśnie, że wygrywa, jeśli nie realnie to wirtualnie!
To naprawdę wielki szczęściarz i ma systemy No!

To naprawdę wielki szczęściarz i ma systemy No!

jeśli wygrywa co dzień to nic tylko się cieszyć i bic mu brawo 

ja gram sporadycznie
bo jestem podatna na uzależnienia 

{{muzyka}
bo jestem podatna na uzależnienia 

{{muzyka}a ja najpierw grałem, potem nie grałem, potem grałem i znowu nie grałem a dziś jakoś zagrałem

pewnie że pozwolimy się wtrącić
ja zagrałam pierwszy raz miesiąc temu

ja zagrałam pierwszy raz miesiąc temu

może, chyba musze odsapnąć, bo te wakacje koszmarne, cyferki jakieś chyba obrażone są i nie chcą się mnie słuchać..

ja może rok z hakiem ale w przerwach..
a jakby tak co dzień grać to chyba by się w t.s-ie prezesik cieszył

a jakby tak co dzień grać to chyba by się w t.s-ie prezesik cieszył

cieszył lub też płakał... bo jednak da się ugrać..
w końcu ten cholerny bonus przepadł, będzie łatwiej...
w końcu ten cholerny bonus przepadł, będzie łatwiej...
TOLA zyjesz?
Kolejny raz dzisiaj siadły wszystkie trzy liczby(13,28,31) jakie Ci podałem z Twojego snu (temat Obróbka snów 25.08.2010)
Kurde, mam nadzieje że puściłaś je i to przynajmniej w stawce x10
Oby tak dalej, powodzonka !!!!!!

Kolejny raz dzisiaj siadły wszystkie trzy liczby(13,28,31) jakie Ci podałem z Twojego snu (temat Obróbka snów 25.08.2010)
Kurde, mam nadzieje że puściłaś je i to przynajmniej w stawce x10
Oby tak dalej, powodzonka !!!!!!

witaj majklasz ja dziś 5 26 37 46 56

niektórzy typują już po 10 lat i nawet mają 9/10 albo 5/6 w dużego, ale co z tego jak pusto w szkatule.
attka <<<<ty od pierwszego losowania ale chyba też wirtualnie??

attka <<<<ty od pierwszego losowania ale chyba też wirtualnie??

ale są też, ludzie, którzy grają i dobrze się mają
żeby wygrywać, to nie trzeba, grać o największe wygrane, tylko małą łyżeczką i do przodu..
żeby wygrywać, to nie trzeba, grać o największe wygrane, tylko małą łyżeczką i do przodu..
no i na jutro na DL trafił -chybił bo kumulacja 

a tam ja nie chce całości trochę z tej kumulacji by mnie ustawiło

ja w DL gram tylko jak jest kumulacja 

tylko raz trafiłam 3 

tylko raz trafiłam 3 
kiedyś jak była kumulacha 5 banek to kolejki były przez 3 ulice, a teraz w moim spożywczaku to nawet jak leci 10 baniek to klientów jak na "lekarstwo"
Ludzie stracili wiarę cz co?

Ludzie stracili wiarę cz co?

ja stawiam raczej na przegraną
wtedy nie jestem rozczarowana
ale z tym że mniej ludzi gra masz rację u mnie też nie widać klientów w kolekturze
wtedy nie jestem rozczarowana
ale z tym że mniej ludzi gra masz rację u mnie też nie widać klientów w kolekturzezobaczcie ciekawy artykuł
http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,8127104,Zdyszana_Lottomotywa___totolotek_wykreowal_do_tej.html

http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,8127104,Zdyszana_Lottomotywa___totolotek_wykreowal_do_tej.html
jeszcze ciekawszy jest na stronie LOTTO T.S będzie miał nową piękną siedzibę, więc będzie przyjemnie wysokie kumulacje odbierać!

witaj bella
i ty o wielki Darsonie
i ty o wielki Darsonie
Gram już tyle, lat i zaobserwowałem, wiele ciekawostek
jeśli losowanie prowadzi ten łysy, nie pamiętam nazwiska, prawie zawsze gra jedna cyfra, która się do niego przykleiła, a jest to 60
jeśli losowanie prowadzi ten łysy, nie pamiętam nazwiska, prawie zawsze gra jedna cyfra, która się do niego przykleiła, a jest to 60
darek mam prośbę jak znajdzieśż czas odbierz pocztę

krisekb ten były prezenter o którym piszesz nazywa się Janusz Laskowski. A z tą liczbą 60 to chyba przypadek.
darson poszło

gut mornink
nawet nikt nie zobaczył że przyszedłem 

Sprostowanie.
Janusz Laskowski nie ma 60 lat. Ma tylko 35 !!!!! Urodził się w 1975.
Janusz Laskowski nie ma 60 lat. Ma tylko 35 !!!!! Urodził się w 1975.
Buon pomeriggio nikczemniku
i MrPaweł i wędrowco netowy
i MrPaweł i wędrowco netowy
no witaj lunatyczka
i witaj Darek 
i witaj Darek 
Daruś nie grałem o 14:00 bo nie było jak ale na wieczór się szykuję, co proponujesz?
a gdzie się Dorotka zapodziała??
cześć lunatyczka, Darek i nikczemnick
Lat 60 może i nie ma ale chyba zawsze gdy prowadzi studio wypada kulka z liczbą 60 dziwne no nie? pewnie jakies oszustwo kolejne.
Lat 60 może i nie ma ale chyba zawsze gdy prowadzi studio wypada kulka z liczbą 60 dziwne no nie? pewnie jakies oszustwo kolejne.
nikczemnick teraz wybór jest Twój nie wiem czy dostałeś zestaw trójek w meilu? Dzis wpadło sporo.
a mógłbyś mi podesłać raz jeszcze?
darson jak mój tresowany wróbel doleci to daj znać że odebrałeś prosze

masay
rico - czy wszystko w porządku?