Wpisy 1 529 581 – 1 529 680
10 maja 2013 15:41 → 10 maja 2013 18:23, 100 wpisów
ja dzięki meduscedzbanek mam 3/4=8zł
a to były liczby tylko do testu
a to były liczby tylko do testu
mam liczby ustalone do niedzieli a potem trzeba będzie znowu policzyc
Meduska mogę się też uśmiechnąć
menel
Ja jeszcze dziś tę 10/10 co się 5,8 zaczyna i ma okienko wysyłam powtórnie bo jak mało wpada o 14-stej to wieczorem lubi być wysyp. Np wczoraj było wielkie null o 14-stej a wieczorem 5/8 było.
rafalski
Nie ma sprawy ale jak pisałam będę tylko @ lub a na GG podawac
Ja jeszcze dziś tę 10/10 co się 5,8 zaczyna i ma okienko wysyłam powtórnie bo jak mało wpada o 14-stej to wieczorem lubi być wysyp. Np wczoraj było wielkie null o 14-stej a wieczorem 5/8 było.
rafalski
Nie ma sprawy ale jak pisałam będę tylko @ lub a na GG podawac
medea do każdego dnia jest przypisana planeta na to zwraca sie uwage?
zaraz Ci poślę adresik
medea76
medusia jesli Cie moge prosic to mi tez napisz kiedy moge /data
ur.podawalam Ci kiedys? bo now jest dzis i jutro
medusia jesli Cie moge prosic to mi tez napisz kiedy moge /data
ur.podawalam Ci kiedys? bo now jest dzis i jutro
medusia moja data urodzenia to 10.06.1983,czy jestes w stanie podac liczby szczęśliwe dla tej daty?
agatkaa podeślij jeszcze raz bo sobie nie zapisałam
trisetum można na tej podstawie typować, ale ja rzadko to robię i bez większych sukcesów więc sobie darowałam
dziewczyny te liczby na które chłopaki trafiły 5/7 to są dla wszystkich takie same. Datę urodzenia trisetum potrzebne jest do określenia w jakiej fazie był księżyc w dniu jego urodzin
trisetum można na tej podstawie typować, ale ja rzadko to robię i bez większych sukcesów więc sobie darowałam
dziewczyny te liczby na które chłopaki trafiły 5/7 to są dla wszystkich takie same. Datę urodzenia trisetum potrzebne jest do określenia w jakiej fazie był księżyc w dniu jego urodzin
------
............................................
............................................
gaja toja WN Robcio
Na zachodzie Polski chmury zatrzymały się w miejscu i od rana leje w tych samych miejscach.
W okolicy Elbląga burza z ...gradem.
....................................................
W okolicy Elbląga burza z ...gradem.
....................................................
Rafalski.. .
.......................................
.......................................
Gaja.. .
..................................
..................................
gaja
rafalski
wczoraj /na 21.40/ powtórzyło 'się' z wysokich, to robak dziś też w podobnym stylu zapoda, tyle, że z niskich , a 'do tego' coś ze szczęśliwych/pechowych, coś z ont i
zobaczymy
i i
rafalski
wczoraj /na 21.40/ powtórzyło 'się' z wysokich, to robak dziś też w podobnym stylu zapoda, tyle, że z niskich , a 'do tego' coś ze szczęśliwych/pechowych, coś z ont i
zobaczymy
i i
gaja
profesjonalny astrolog byłby je w stanie dla ciebie ustalic, ale mi to idzie średnio Islandorka Policzyłam dla niej ale wyniki nie powaliły na kolana.
dziewczyny wczorajsze 6/9 o 14-stej, 5/8 o 21-tej oraz dzisiejsze w moim przypadku 6/10 z tych liczb gdzie chłopaki trafiły 5/7 to połączenie liczb z mojego tajnego źródła i zestawów "fartownych ustalonych na podstawie takiego mojego autorskiego kalendarza. Zabawa polega na tym, że bierzecie swój lub czyjś zestaw, który przyniósł wysoką wygraną a następnie podstawiacie datę największych wygranych na ten zestaw. A potem tylko trzeba sobie "okienko" ustalić czyli ciąg dni oddalonych od siebie o nie więcej niż 3-5 dni i zacząć polowanie na zestaw. Większość ostatnich większych niż 4/10 wygranych zawdzięczam temu systemowi.
profesjonalny astrolog byłby je w stanie dla ciebie ustalic, ale mi to idzie średnio Islandorka Policzyłam dla niej ale wyniki nie powaliły na kolana.
dziewczyny wczorajsze 6/9 o 14-stej, 5/8 o 21-tej oraz dzisiejsze w moim przypadku 6/10 z tych liczb gdzie chłopaki trafiły 5/7 to połączenie liczb z mojego tajnego źródła i zestawów "fartownych ustalonych na podstawie takiego mojego autorskiego kalendarza. Zabawa polega na tym, że bierzecie swój lub czyjś zestaw, który przyniósł wysoką wygraną a następnie podstawiacie datę największych wygranych na ten zestaw. A potem tylko trzeba sobie "okienko" ustalić czyli ciąg dni oddalonych od siebie o nie więcej niż 3-5 dni i zacząć polowanie na zestaw. Większość ostatnich większych niż 4/10 wygranych zawdzięczam temu systemowi.
toja
agatka TS czuwa
nie chcę zaszczepiać zbytniej podejrzliwości, ale
jeśli 'niewidzialna' ręka jest wśród nas ?
jeśli 'niewidzialna' ręka jest wśród nas ?
Medea odpada, za dobrze typuje
rafalski
to w tle - to Kraków, czy Poznań ?
czy ewentualnie pozostaje mi telefon do przyjaciela ?
to w tle - to Kraków, czy Poznań ?
czy ewentualnie pozostaje mi telefon do przyjaciela ?
no cóż agatko.....
jak to mówia ściany mają oczy i uszy...
jak to mówia ściany mają oczy i uszy...
Robal to w tle to z miasta miłości...
rafalski
Ty wiesz - ile jest miast miłości ? trudne zagadki zadajesz
Ty wiesz - ile jest miast miłości ? trudne zagadki zadajesz
Paris
nie wiem czy trisetum jest obecny, ale a propos dni i planet
Dzisiejszy dzień należy do Wenus wschód to 5:48 zachód 21 :36
godziny 14 i 21 należą w piątekdo Merkurego czyli odpowiednio 5:16 oraz 20:24 czyli o 14 stej mieliśmy dla liczb Wenus 2/2 i 0/2 a dla merkurego 1/2 oraz 0/2 łącznie więc tylko 3/8 liczb.
Zakładając, że to liczby na cały dzień mamy na wiecór 21,36,16,20,24
Dzisiejszy dzień należy do Wenus wschód to 5:48 zachód 21 :36
godziny 14 i 21 należą w piątekdo Merkurego czyli odpowiednio 5:16 oraz 20:24 czyli o 14 stej mieliśmy dla liczb Wenus 2/2 i 0/2 a dla merkurego 1/2 oraz 0/2 łącznie więc tylko 3/8 liczb.
Zakładając, że to liczby na cały dzień mamy na wiecór 21,36,16,20,24
Robal a co Ty robisz na księżycu
dałem czadu - nie ? myk myk - a tam górołaza jeszcze nie widzieli
A propos wpisu 1529295 to nastrój zły dawał Bliźniętom 3/6 a zakochanym 4/6
aha
2013-03-21 - - 'co ten robal pie.dieli' ? -
- spoko, kiedyś też byłem 'młodym' nikiem...
trafnych, wysłanych
2013-03-21 - - 'co ten robal pie.dieli' ? -
- spoko, kiedyś też byłem 'młodym' nikiem...
trafnych, wysłanych
dziękowac panie Robaliński i wzajem
Medea czyli bardziej się opłacało być zakochanym
zakochani mają o 3 harnasie więcej
miłego popołudnia
franek co w mini wczoraj trafiles przydalo ci sie moje 6 14
witam
witam
hej gias
gjaster
moim zdaniem czas na kolejne wejście w mini zestawu 14,16,29,40, który jakby nie patrzeć był już dwa razy
moim zdaniem czas na kolejne wejście w mini zestawu 14,16,29,40, który jakby nie patrzeć był już dwa razy
medea/mejla ci posłałem z data urodzin czy tam now był czy zacmienie itd jak czas bedziesz miała
trisetum
Nie ma sprawy w domu ci sprawdzę bo na służbowym nie mam odpowiednego oprogramowania
Nie ma sprawy w domu ci sprawdzę bo na służbowym nie mam odpowiednego oprogramowania
http://film.onet.pl/wiadomosci/plotki/edyta-olszowka-przyznala-sie-do-alkoholizmu,1,5513363,wiadomosc.html
przeca każdy aktor/ka to alkoholik Sztrasburgier,Olbrychski itd
trisetum kombinuję właśnie liczby planetarne na jutro na 14
dziś na 21.40 zostały jeszcze te wpisane w 1529622
Na sobotę godzinę 14-stą mamy 19:00 - 5:12 - 6:47 - 23:08
dziś na 21.40 zostały jeszcze te wpisane w 1529622
Na sobotę godzinę 14-stą mamy 19:00 - 5:12 - 6:47 - 23:08
ja się też spodziewam różnych układów liczb tylko zawsze 10 min po losowaniu
ja kiedys w carfur kraków widzialem arnolda boczka z kiepskich i w wózku mial 5 zgrzewek piwa w koszyku a po za tym jakies pirdoly
34 sie powtórzy
medea czemu lwy maja tak przesrane w graniu,jakoś żadna planeta nie pomaga
a ja widziałem Rutkowskiego w Pabianicach na stacji benzynowej..mało uj jeden by mnie nie przejechał
trisetum
Człowieku władcą Lwa jest Słońce i jest z nim związany V dom horoskopu związany z hazardem Trzeba tylko poczekać aż słońce będzie w Lwie a przez piąty dom przełazić będzie Wenus i Jowisz
Człowieku władcą Lwa jest Słońce i jest z nim związany V dom horoskopu związany z hazardem Trzeba tylko poczekać aż słońce będzie w Lwie a przez piąty dom przełazić będzie Wenus i Jowisz
czyli mówiąc po ludzku może tak być, że ten super szczęśliwy moment na wygraną wypadac będzie zawsze o północy
Dobra koledzy i koleżanki czas sie do domu ewakuować.
Do zobaczenia
Do zobaczenia
M
i ja też
i ja też
t
Dzisiaj 6 MM na 2 losowania
Potrzebuje 2 pewniaki które będą szły przez 10 następnych losowań do 10/10
Potrzebuje 2 pewniaki które będą szły przez 10 następnych losowań do 10/10
Dzięki Trisetum
To do kolektury jadę
pula lotto o 17.15 to 6,85mlnznów "oszukali" na wczoraj graczy