Wpisy 1 529 481 – 1 529 580
10 maja 2013 14:19 → 10 maja 2013 15:40, 100 wpisów
z dwojga złego w końcu nie jestem w plecy
pa Lili
Lila
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 80 000 zł
tak jak nie klnę to dzisiaj ***a mać,aż się
nie zdążyłam wysłać kuponów i po co sprawdzałam
tczewianka
3/3,5/5 i 6/7
oż k.....
akurat dzisiaj jak tak mi potrzebna kasa
też już to przechodziłem ale nie w takiej skali
jak się uspokoję to pomyślę
te co wpisałam w profil to na cht tak na szybko syn mi wysłał
dzięki za pocieszenie,trochę już lepiej,a jeszcze ta pogoda dzisiejsza dobija,duszno i parno chociaz słońca nie ma
spart
Tczewianka nie umartwiaj się to tylko pieniądze
ja też dziś Meduskę poprawiłem i ujowo na tym wyszedłem
ja też dziś Meduskę poprawiłem i ujowo na tym wyszedłem
Tris co to za balanga
streszczenie piątku
i sobota
ja wróciłem i chyba zodiaka juz nie kupie bo te 2 zł w nich już mnie nudzi
jakoś chmureczki się pojawiły i słoneczko zasłoniły,,,a chciałem posladki opalić
tris usiądź na grilu
wiesiek miałem 2 x singo i 2 x zodiaka już mnie to nudzi chyba zaś przestane drapać
triso masz rację, te zdrapki to ujowa podpałka
Meduska
tors wysłał twoją siódemkę i ma 5/7 a ja głupol dodałem jeszcze 3 cyferki i 5/10
rafalski
Ja mam 6/10 bo lepiej dodałam tę jedną cyferkę
Jak widzisz to źródło nie jest takie złe choc niestety nie jest niezawodne. Mam wrażenie, że jak jest nów to lepiej liczby wchodzą
Ja mam 6/10 bo lepiej dodałam tę jedną cyferkę
Jak widzisz to źródło nie jest takie złe choc niestety nie jest niezawodne. Mam wrażenie, że jak jest nów to lepiej liczby wchodzą
Tris ja osobiście to 0% zgadłem
Agatka
Agatka
Medusia całe szczęście, że jest trochę zawodne bo by MM zlikwidowali
Może wieczorem jeszcze coś z tego wyjdzie puściłem na 2 los.
Meduska >nów<
Tris
rafalski faza ksiezyca
Ja się urodziłam gdy ksieżyc był w nowiu dlatego mi się osobiście lepiej gra gdy ksieżyc jest w tej fazie. Większośc wygranych była w tym okresie.
Ja się urodziłam gdy ksieżyc był w nowiu dlatego mi się osobiście lepiej gra gdy ksieżyc jest w tej fazie. Większośc wygranych była w tym okresie.
wiesiek77
Jakbyś chciał cyferki z tego źródła to daj znać na @ nie wiem jak to długo potrwa, ale ostatnio dość regularnie wchodzi dużo z 7/7 dla danego dnia
Jakbyś chciał cyferki z tego źródła to daj znać na @ nie wiem jak to długo potrwa, ale ostatnio dość regularnie wchodzi dużo z 7/7 dla danego dnia
trisetum
Trzeba znaleźć kalendarz księzycowy z roku urodzenia. Ja miałam fuksa bo na jakimś forum astrologicznym ktoś podał moją datę urodzenia 6.10.76 no i podał, że to był nów
Trzeba znaleźć kalendarz księzycowy z roku urodzenia. Ja miałam fuksa bo na jakimś forum astrologicznym ktoś podał moją datę urodzenia 6.10.76 no i podał, że to był nów
Agatka to bez kosy ani rusz
Meduska ale jak my będziemy wysyłać Twoje cyferki to też powinniśmy trafić
Meduska a ja myślałem, że ty bliźnięta
pożycz krowy od franka i po sprawie, tylko placki będziesz miała do posprzątania
rafalski miejmy nadzieję
trisetum
daj na e-maila cotbus76@gazeta.pl cynk z datą to Ci poszukam w swoich programach astrologicznych
trisetum
daj na e-maila cotbus76@gazeta.pl cynk z datą to Ci poszukam w swoich programach astrologicznych
torsan
Dziekuję za słoneczko no bo u mnie za oknem coraz bardziej nieciekawie
Dziekuję za słoneczko no bo u mnie za oknem coraz bardziej nieciekawie