Wpisy 1 526 822 – 1 526 921
8 maja 2013 12:32 → 8 maja 2013 13:28, 100 wpisów
Pół roku temu, w największej w historii kumulacji w lotto, do wygrania było 51 mln złotych. Wygrana przypadła trzem szczęśliwcom. Jeden ze zwycięskich kuponów został zakupiony w kolekturze w Chojnicach (woj. pomorskie), jednak jego właściciel nie zgłosił się po odbiór nagrody. Termin minął we wtorek, więc pieniądze przepadły.
dziękuję wszystkie liczby zapisane. na razie skreślam na sucho
niezglosil sie poniewaz tuz po losowaniu widzac trafne cyferki zachlal sie na smierc i nawet nikt o nim nie wie gdzie lezy
korn
bez urazy - ale - nie masz racji - może nie przeżył, tej radości, czy może się rozdarł gdzieś tam, jadąc po drodze, a kupon we wraku... Tak naprawdę - setki powodów mogą być...
bez urazy - ale - nie masz racji - może nie przeżył, tej radości, czy może się rozdarł gdzieś tam, jadąc po drodze, a kupon we wraku... Tak naprawdę - setki powodów mogą być...
dokladnie, ktoz to wie co sie stalo , moze kupon zostal zgubiony , moze wogole nie sprawdzony
tak czy inaczej nic nie przepadło, te pieniądze zostaną zainwestowane w przyszłą kampanie wyborczą POsrańców i paliwo do Tuskobusa, aby żyło się lepiej.
Powtarzam p oraz kolejny co za matoły graja w lotto żeby takiej kasy nie odebrać! Urywysyny yebane!!! mi to odmieniłoby życie na maksa albo nawet aż 17 osobom po milionie a chamy powinny ta kasę dać do kolejnego losowania!
pawcio masz racje
ts oddaj nasze miliony
Niestety, ale
przecież niektórzy kupią, wciapią gdzieś i się przeterminowywuje - widziałem kilka razy, w rejonach bezpieczniejszych - u mnie nie trąbili, że - "tu może, to może być Twój kupon" ...No ale -
- to mógł być nabyty na wyjeździe, to raz, dwa
- nie każdy chciał nawet tylko sprawdzać - CO TAM JEST / MOŻE BYĆ
<matti>
z ciekawości - Ty jesteś ten sam 'matti' - co u Pana_Wynalazcy ? czy przypadkowe podobieństwo ?
przecież niektórzy kupią, wciapią gdzieś i się przeterminowywuje - widziałem kilka razy, w rejonach bezpieczniejszych - u mnie nie trąbili, że - "tu może, to może być Twój kupon" ...No ale -
- to mógł być nabyty na wyjeździe, to raz, dwa
- nie każdy chciał nawet tylko sprawdzać - CO TAM JEST / MOŻE BYĆ
<matti>
z ciekawości - Ty jesteś ten sam 'matti' - co u Pana_Wynalazcy ? czy przypadkowe podobieństwo ?
Jesli ten ktos zyje to lepiej niech sie nigdy nie dowie ze czekalo na niego kilka miesiecy 17 baniek , bo jak sie dowie to tylko sznur albo tworki.
a moze gosciu trzasnął w kalendarz
bo sprawdził pukon i 6z/6
i zawal miał
a jego baba potargała
ze złosci pukona
bo jej faceta zabrał
bo sprawdził pukon i 6z/6
i zawal miał
a jego baba potargała
ze złosci pukona
bo jej faceta zabrał
albo puscil pukona
i zawineli go do kryminalu
i portwel jest w przeczymywalni
i zawineli go do kryminalu
i portwel jest w przeczymywalni
kamdi
a Ty - co byś wybrał ?
ja nie jestem tak całkiem pewien, ale
baranka, to bym walnął z całą pewnością
a Ty - co byś wybrał ?
ja nie jestem tak całkiem pewien, ale
baranka, to bym walnął z całą pewnością
Jedno jest pewne przyjmujac ze wszystko jest uczciwe i ktos naprawde wygral prawdy juz sie nigdy nie dowiemy co sie stalo z kuponem wartym 17 ,000,000
Wasyl, zapewniam Cię, że choćby nie wiem jak kochała to by nie potargała
Meduska jestem jeszcze pewnie że chcę poznać ten złoty zestaw
Meduska jestem jeszcze pewnie że chcę poznać ten złoty zestaw
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 325 000
Jandzia 100 lat Cię nie widziałem
Jak się gra to się wierzy, że się wygra a debile chowają i zapominają o kuponach!!! nieraz bywam w kolekturze to wyrzucają przeterminowane wygrane bo im się nie chce reklamować lub nawet nie wiedzą o tym.
torsan
a co do kuponu to ja stawiam na pranie spodni bez sprawdzania zawartości kieszeni
ja sam wozilem w aucie
pukon
pare miesiecy
dobrze ze nic nie weszło
pukon
pare miesiecy
dobrze ze nic nie weszło
Robal u mnie sytuacji takiej by nie bylo bo ja zawsze sprawdzam kupony i nigdy nie gubie
no to ts
ma na wczasy z parrre baniek
ma na wczasy z parrre baniek
Też sprawdzam, ale ostatnio, to nawet sprawdzone daję do maszyny - zdarzyło i się coś płatnego przegapić
A różne teorie już po necie fruwały...
nawet i takie czytałem, że nikt nie widział kuponów, także nawet , wszystkie 6/6 mogą być matrixowe , ale przecież może ktoś stwierdził, że jednak kasiora nie jest najważniejsza i przypalił kuponem cygaro ? ot, taka fantazja
A różne teorie już po necie fruwały...
nawet i takie czytałem, że nikt nie widział kuponów, także nawet , wszystkie 6/6 mogą być matrixowe , ale przecież może ktoś stwierdził, że jednak kasiora nie jest najważniejsza i przypalił kuponem cygaro ? ot, taka fantazja
A może naebał się ze szczęścia za bardzo ciut i nadal gdzie w lesie szuka ?
kto może wiedzieć
kto może wiedzieć
a moze papuga zezarła pukona
moja wszystko je gazety ,pukony
cokolwiek papierowego zostawie na stole to ZEZRE
moja wszystko je gazety ,pukony
cokolwiek papierowego zostawie na stole to ZEZRE
ciekawe jak tam krzysztof c na maturze
Pawcionie nerwuj się bo to i tak nie nasza wygrana a tylko ciśnienie Ci skoczy
liluska ale buziaki
ostatnio cisnienie skoczyło sam9 i ni ma chłopa juz na mp
a co do kuponu to ja stawiam na pranie spodni bez sprawdzania zawartości kieszeni..... he he no to drogie to pranie musialo byc ,,, tak naprawde to mozna wymyslic ze 100 rownie prawdopodobnych historii co stalo sie z kuponem , wogole daje 50% ze ten co puszczal jeszcze zyje
Lili
przeczytajcie wpis 1526768
i powiedzccie co sądzicie
i powiedzccie co sądzicie
albo sprawdzał w tym nowym ekspresie do kawy i mu zeżarło
lili wkórzył sie na ts ze banda złodziejji
i ze 10/10 padlo gdzie inndziej
a on miał od kolekrturki ze gdzie indziej
i ze 10/10 padlo gdzie inndziej
a on miał od kolekrturki ze gdzie indziej
raczej nie stałe - bo by wiedział...
więc - 'amatorski' gracz - pykał z trafiła...
kupon gdzieś leży 'zawinięty', jak znajdzie - będzie miał zawsze na twarzy
więc - 'amatorski' gracz - pykał z trafiła...
kupon gdzieś leży 'zawinięty', jak znajdzie - będzie miał zawsze na twarzy
uciekaju do pracyyyyyyyyyy
do wieczora do mszy 0 21;30
do wieczora do mszy 0 21;30
wasyl..weź mi pokarz kto się na ts nie wkurza będzie szybciejmiłej pracy
Witam,
wpis 1 526 861: ....A różne teorie już po necie fruwały...
nawet i takie czytałem, że nikt nie widział kuponów, także nawet , wszystkie 6/6 mogą być matrixowe....
Wlasnie, a co mowi regulamin, w przypadku gdy nikt sie nie zglasza po kase? Co z tą kasa sie dzieje ?
wpis 1 526 861: ....A różne teorie już po necie fruwały...
nawet i takie czytałem, że nikt nie widział kuponów, także nawet , wszystkie 6/6 mogą być matrixowe....
Wlasnie, a co mowi regulamin, w przypadku gdy nikt sie nie zglasza po kase? Co z tą kasa sie dzieje ?
yapa
przechodzi, na rok, na poczet różnych takich dopłat w totalizatorze, w rękawiczkach bielutkich wszyściutko
kamdi
też nie gubię - ale raz mi zawinęli w przejściu w sklepie taki sztuczny tłok się zrobił, zauważyłem dopiero w domu
PO losowaniu - stałymi, wiem ,co miałem
wygrana z jednej strony na szczęście - taka sobie
przechodzi, na rok, na poczet różnych takich dopłat w totalizatorze, w rękawiczkach bielutkich wszyściutko
kamdi
też nie gubię - ale raz mi zawinęli w przejściu w sklepie taki sztuczny tłok się zrobił, zauważyłem dopiero w domu
PO losowaniu - stałymi, wiem ,co miałem
wygrana z jednej strony na szczęście - taka sobie
yapa szefostwo jedzie na wakacje
Już po maturze z matematyki napisałem sobie swoje odpowiedzi teraz muszę je sprawdzić .
Lila: Żyłka mi pękła hahaha no ale jak sie to czyta to na prawdę porażka. Tyle ludzi gra i żeby trafić to trzeba na prawdę mieć takiego farta a tu nie odbierają!
Moreno już pojechał wcześniej, bo wiedział, że nikt nie odbierze
Pawcio..przyczyn może być wielea może nikt nie wygrał a to kit na wodę?
yapa
a po roku, jeśli nie rozdysponują do końca, to pozostałość wraca, jako przychód, jako taki czysty zysk do skarbu państwa
a po roku, jeśli nie rozdysponują do końca, to pozostałość wraca, jako przychód, jako taki czysty zysk do skarbu państwa
... to taka z różnic, na których słusznie w sumie, dość mocno skupił się kolega scolls, którego niniejszym - jest, czy nie ma , czyta, czy nie oby mu się dobrze działo
Robal . O wlasnie . Twoj ostatni wpis oznacza, ze matrixowe
6/6 moze sie przytrafic "skarbowi panstwa"
6/6 moze sie przytrafic "skarbowi panstwa"
Yapa i tak się właśnie wygrywa nie puszczając nawet 1 pukona
yapa
wiem, wiem - dlatego podczas 'spotkania' z teesem - naprawdę - tylko w ICH dobrze pojętym interesie - artykułowałemten m. in. postulat umieszczania awersu i rewersu kuponów ...
wiem, wiem - dlatego podczas 'spotkania' z teesem - naprawdę - tylko w ICH dobrze pojętym interesie - artykułowałemten m. in. postulat umieszczania awersu i rewersu kuponów ...
powiedzmy sobie szczerze - chętnie wyskoczylibyście ze swojej anonimowości i trafiając jakiegoś maksa, pokazalibyście się ?
Lila.. .
ciekawe czy skarb państwa odliczy sobie podatek od wygranej
Robal pewnie nikt by się nie ujawnił, ale każdy raczej by odebrał
Robal pewnie nikt by się nie ujawnił, ale każdy raczej by odebrał
Robal - rozumiem, ze TS podszedl do Twojego postulatu ze zrozumieniem, aczkolwiek nie wyrazil zainteresowania.
Lila.. .
Jest.. .
.................................
Jest.. .
.................................
... awers-rewers - oczywiście są w stanie zdalnie wejść na każdy terminal - ale już wydrukować - TO, co mogliby wiedzieć na znaczonym papierze - numer seria, to nie taki p Pikuś
rafalski
tak się wydaje jasne, ale farciarz może być sztywny - z radości - ogarniasz ? Ile najwięcej capnąłeś ?
rafalski
tak się wydaje jasne, ale farciarz może być sztywny - z radości - ogarniasz ? Ile najwięcej capnąłeś ?
+29. Pogoda...ogłupiała.. .
......................................
......................................
Lila. O godz. 11.
.....................................
.....................................
Wn...1,o3,4, o5,8, o9,11,12, 13,15, 16,18, 19, 23, 25,26, 27, 28...|...30,31, 33, 36, 37, 39,40, 41, 44, 47, 48, 52.
dopisałam kilka
dopisałam kilka
yapa
bo to są jakby takie mamuty z poprzedniej epoki, jakby nie mieli osłony z góry, w razie normalnej, zdrowej konkurencji siedzieli by na pępku i
Pamiętasz ten pomysł na eurojakpota ? - przecież normalnie, przeciętnie nawet rozumujacy biznesmen wiedziałby, czym to się skończy - smutek peel
bo to są jakby takie mamuty z poprzedniej epoki, jakby nie mieli osłony z góry, w razie normalnej, zdrowej konkurencji siedzieli by na pępku i
Pamiętasz ten pomysł na eurojakpota ? - przecież normalnie, przeciętnie nawet rozumujacy biznesmen wiedziałby, czym to się skończy - smutek peel
Lila.. .
Możesz dopisywać. Masz upoważnienie.. .
................................................
Możesz dopisywać. Masz upoważnienie.. .
................................................
Robal ja się szczerze to nie mam czym pochwalić jeżeli chodzi o TS
no może jedynie tym, że staruszek miał kiedyś trochę sukcesów
no może jedynie tym, że staruszek miał kiedyś trochę sukcesów
Te są.....lekko podejrzane.. .
13, 19, 25, 33, 39, 44, 54, 62, 68.. .
...............................................
13, 19, 25, 33, 39, 44, 54, 62, 68.. .
...............................................