Wpisy 1 526 722 – 1 526 821
8 maja 2013 10:55 → 8 maja 2013 12:32, 100 wpisów
+25. To mi się nie podoba.. . Nie lubię upałów.. .
.................................................
jest ok
wasyl
sprawdzałeś faktyczną, na tą chwilę, prędkość swojego netu ?
wasyl
sprawdzałeś faktyczną, na tą chwilę, prędkość swojego netu ?
Liczby są...wydłubane z przyszłości, zaraz je podam.. .
...........................................
...........................................
tak
Test MM:
o3, o5, o9, 13, 16, 19, 23, 25, 27, 28...|...30, 33, 36, 37, 39, 41, 44, 47, 48, 52.
----------------------------------------
54, 57, 59, 61, 62, 65, 67, 68, 72, 74.
o3, o5, o9, 13, 16, 19, 23, 25, 27, 28...|...30, 33, 36, 37, 39, 41, 44, 47, 48, 52.
----------------------------------------
54, 57, 59, 61, 62, 65, 67, 68, 72, 74.
wasyl-piaski
Oboje z kondi,że tak powiem lubimy korzystać z danych astrologicznych do typowania No a od 15 maja do 7 czerwca jest bardzo fajny układ Merkurego i Wenus, który podobno przynosi szczęście jeśli chodzi o pieniądze
Oboje z kondi,że tak powiem lubimy korzystać z danych astrologicznych do typowania No a od 15 maja do 7 czerwca jest bardzo fajny układ Merkurego i Wenus, który podobno przynosi szczęście jeśli chodzi o pieniądze
no i prowadzę właśnie sprawdzanie poprzedniego takiego okresu w celu ustalenia zestawu liczb bardziej fartownych od innych no ... niech się TS strzeże
medusia ja tez prowadze
statystyki mapy systemy - i czary mary
ale nic
juz 19 lat
system obooki wieczne działa
statystyki mapy systemy - i czary mary
ale nic
juz 19 lat
system obooki wieczne działa
ric
medusia ja mam zestawik z gl3 wg nowiu bo chyba dzis lub jutro się szykuje + cyferki WN...i tak;11,38,70,79,64,29,7...ciekawe co ty na to po oserwacjach...
witajcie wszyscy
witajcie wszyscy
Medea.. .
Za dużo nie pisz o liczbach, bo szpiedzy z TS jak otworzą rano oczy pędzą jak szaleni na czat Multipaskowy.. .
............................................
Za dużo nie pisz o liczbach, bo szpiedzy z TS jak otworzą rano oczy pędzą jak szaleni na czat Multipaskowy.. .
............................................
wasyl to te liczby z systemów przesuń jedną w lewo a drugą w prawo i już nie będzie oboków
o kurcze Wędrusiu zapomniałam i też podałam...
wasyl 1526713
więcej można miesięcznie "przytulić" - przepis skromny - daję gratis -
we wszystko n i e grać, w mm /dodatkowo/ z plusem i x big stawką
nie , n i e 'sporciaków', a cygar i n i e spożywać - Don Perinionów i myszowatych - różnych takich henesejów, cy cuś
więcej można miesięcznie "przytulić" - przepis skromny - daję gratis -
we wszystko n i e grać, w mm /dodatkowo/ z plusem i x big stawką
nie , n i e 'sporciaków', a cygar i n i e spożywać - Don Perinionów i myszowatych - różnych takich henesejów, cy cuś
Ciekawe, czy tu zagląda ...Marysia z TS ???
....................................................
....................................................
Marysia chyba nie, ale Rusiecka pewnie tak bo jak losuje to nigdy nic nie mam
Robalku najlepiej nie oddychać...
np. zestaw islandorci przesunę na 12,37,71,78,65,28,i 8 i już jest kasa
menel przesuwam w lewo-prawo o 1 i 2 i 3
i tak łobooki lecą
i tak łobooki lecą
menelku
a dla Marysi też kwiatek bo mi ładnie losuje
oki ide se bo mnie czas goni zajrze, ho ho nie wiem kiedy...
menelku
jeszcze 80 wpisów i zostaniesz super menelem
jeszcze 80 wpisów i zostaniesz super menelem
vip wśród meneli
Medea.. .
Pisz i podawaj liczby. W grach losowych zawsze zwycięża TS, ale czasami uda się troszkę...wygrać.. .
...............................................
Pisz i podawaj liczby. W grach losowych zawsze zwycięża TS, ale czasami uda się troszkę...wygrać.. .
...............................................
islandorka
istotnie
można lecieć dalej - nie parkować w miejscach zakazanych, nie przekraczać prędkości, nie rzucać kiepów, nie szykować, gdzieś po boku, alimentów itd itd - to wszystko oszczędności
a z oddychaniem - pamiętajmy też o tym, że są takie miejscowości, gdzie jest to specjalnie wskazane
istotnie
można lecieć dalej - nie parkować w miejscach zakazanych, nie przekraczać prędkości, nie rzucać kiepów, nie szykować, gdzieś po boku, alimentów itd itd - to wszystko oszczędności
a z oddychaniem - pamiętajmy też o tym, że są takie miejscowości, gdzie jest to specjalnie wskazane
Ricardos.. .
..................................
..................................
wędrowca
oj, tam - czy zagląda - bo - pewnie tak...
- lepsze pytanie - jaki ma nick ...
oj, tam - czy zagląda - bo - pewnie tak...
- lepsze pytanie - jaki ma nick ...
Islandorka.. .
......................................
......................................
Marysiu ujawnij się, kochamy Cię
Robal.. .
Lepiej niech Marysia nie zagląda na Multipasko, zwłaszcza po losowaniu które prowadziła, bo po przeczytaniu komentarzy na swój temat może zejść z tego świata.. .
...............................................................
Lepiej niech Marysia nie zagląda na Multipasko, zwłaszcza po losowaniu które prowadziła, bo po przeczytaniu komentarzy na swój temat może zejść z tego świata.. .
...............................................................
a jak łysy tu zagląda to bana mu
Ricardoś.. . Niech będzie ... kawa.. .
..................................................
..................................................
wędrowca
chodzi Ci, jak rozumiem, o uwagi, że 'trochi' za szczupła ?
chodzi Ci, jak rozumiem, o uwagi, że 'trochi' za szczupła ?
a Rusiecka to kłamczucha, mówiła wczoraj, że w mini za 5 jest do wygrania 350, a było 275 t.
Rodzina siedzi przy obiedzie. Syn pyta ojca:
- Tato, ile jest rodzajów biustów?
Ojciec, nieco zaskoczony, odpowiada:
- Cóż, właściwie trzy, zależnie od wieku kobiety: jak ma 20 lat są jak melony, okrągłe i twarde. Jak ma 30-40 lat są jak gruszki - wciąż ładne, ale nieco wydłużone, a po 50-tce są jak cebule...
- Cebule? - dziwi się syn.
- Tak, patrzysz i płaczesz.
Wkurzyło to nieco żonę i córkę, która zapytała matkę:
- Mamo, a ile jest rodzajów ptaszków?
Mama uśmiechnęła się i odpowiedziała:
- Też trzy, zależnie od wieku faceta - u dwudziestolatka jest jak dąb - twardy i potężny. Jak facet ma 30-40 lat, jest jak brzoza - elastyczny, ale niezawodny, a po 50-tce jest jak choinka na Boże Narodzenie
- Jak choinka? - dziwi się córka.
- Tak, drzewko jest martwe, a bombki wiszą tylko dla ozdoby...
- Tato, ile jest rodzajów biustów?
Ojciec, nieco zaskoczony, odpowiada:
- Cóż, właściwie trzy, zależnie od wieku kobiety: jak ma 20 lat są jak melony, okrągłe i twarde. Jak ma 30-40 lat są jak gruszki - wciąż ładne, ale nieco wydłużone, a po 50-tce są jak cebule...
- Cebule? - dziwi się syn.
- Tak, patrzysz i płaczesz.
Wkurzyło to nieco żonę i córkę, która zapytała matkę:
- Mamo, a ile jest rodzajów ptaszków?
Mama uśmiechnęła się i odpowiedziała:
- Też trzy, zależnie od wieku faceta - u dwudziestolatka jest jak dąb - twardy i potężny. Jak facet ma 30-40 lat, jest jak brzoza - elastyczny, ale niezawodny, a po 50-tce jest jak choinka na Boże Narodzenie
- Jak choinka? - dziwi się córka.
- Tak, drzewko jest martwe, a bombki wiszą tylko dla ozdoby...
fafalski
może powinna powiedzieć, co naprawdę myśli, a nie co ma napisane
za wuwuwulotto - Jej "główna wada - bezpośredniość, zawsze mówię to, co naprawdę myślę"
może powinna powiedzieć, co naprawdę myśli, a nie co ma napisane
za wuwuwulotto - Jej "główna wada - bezpośredniość, zawsze mówię to, co naprawdę myślę"
Robal fakt racja, faktycznie musi kłamać, bo płacą jej za to
Dla Marysi mam..., a z panią Agatą chętnie bym wypił kawę w kawiarence totalizatorowej.. .
Monet.. .
Czytają i to...pilnie.. .
.......................................
Czytają i to...pilnie.. .
.......................................
Monet
karrrwa - nie słuchasz, CO czasem mówią, jakby odwracając uwagę ?
karrrwa - nie słuchasz, CO czasem mówią, jakby odwracając uwagę ?
OK. Jakby jednak czytali.
Łysawka to nieprwda że Ciebie nie lubię.
A wręcz a przeciwnie.Jesteś moja idola.
Łysawka to nieprwda że Ciebie nie lubię.
A wręcz a przeciwnie.Jesteś moja idola.
albo - ile razy coś zmienili - babola mając na swojej stronie - PO uwadze zamieszczonej TU
dobra przyznawać się który jest kapusiem z TS
rafalski
wczoraj ? oj tam - 350ooo, 275ooo, albo 348 845,50 ?
Ale przecież - 'może być nawet' więcej, i chyba p.r.a.w.i.e wszystko wypłacą, no nie ?
wczoraj ? oj tam - 350ooo, 275ooo, albo 348 845,50 ?
Ale przecież - 'może być nawet' więcej, i chyba p.r.a.w.i.e wszystko wypłacą, no nie ?
Zaraz " odpalę " organy i zagram piosenkę.. .
" Niech żyje wolność,
wolność i swoboda.
Niech będzie wygrana
nawet....dwuzłotowa.. ."
---------------------------------------------
" Niech żyje wolność,
wolność i swoboda.
Niech będzie wygrana
nawet....dwuzłotowa.. ."
---------------------------------------------
a jak płacą w lotto, na 3mln zakładów wypłacili 2mln zł toż to ledwie dwadzieścia parę% kasy?
Robcio przecież oni wiedzą ile jest zawartych zakładów w mini to i wiedzą ile jest do wygrania za 5
Menel.. .
Jak się uczyłem grać, to musiałem grać...dziwne utwory, ale Bacha nigdy nie lubiłem.. .
Jak się uczyłem grać, to musiałem grać...dziwne utwory, ale Bacha nigdy nie lubiłem.. .
Kto mi zabrał...zimno ???? Jest już..+27.
---------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------
rafalski
cirka się zgadza - procenty na kumulacje niech rosną, jak najwyższe i jak najdłużej
jasne, że TAK - wiedzą - i o to się wkurzam czasem - że reklamując - nie piszą rzeczywistej kwoty
zwykłego przedsiębiorcę za takie puściliby w skarpetach, zamknęliby w tiurmie, no, że 'złodziej i pijak' - nie wspomnę...
cirka się zgadza - procenty na kumulacje niech rosną, jak najwyższe i jak najdłużej
jasne, że TAK - wiedzą - i o to się wkurzam czasem - że reklamując - nie piszą rzeczywistej kwoty
zwykłego przedsiębiorcę za takie puściliby w skarpetach, zamknęliby w tiurmie, no, że 'złodziej i pijak' - nie wspomnę...
Znikam.. .
................................
................................
ja też znikam trzeba zakupić dzbanek i łyknąć dla zdrowotności żeby nerwy puścili
jakby nie było tych kumulacji w lotto to byłoby uczciwiej i więcej kasy do podziału dla innych tak jak w mini, no ale są bo klientów lepiej się nałapie eh....
menel
bierz brzoskwinkowo-malinkowy
rafalski
gracze tak chcieli - nie słyszałeś ?
dobrego trafnych
bierz brzoskwinkowo-malinkowy
rafalski
gracze tak chcieli - nie słyszałeś ?
dobrego trafnych
taaa, pazerny naród, na co oni liczą, trafienie 4/6 to już jest nie lada wyczyn
1 526 768 emeryt oj karwa twarz zajewasty kawał
Robal chyba że >>gracze tak chcieli<< to była ironia, to odwołuję
islandorka
Kluczem na okres 15 maja -31 maja ( w tym okresie Merkury i Wenus tworzą "fartowny" układ bo spotykają sie w Bliźniętach) są 8/8 z kwadratu Merkurego. Właśnie badam, które w podobnym okresie najlepiej chodziły
Kluczem na okres 15 maja -31 maja ( w tym okresie Merkury i Wenus tworzą "fartowny" układ bo spotykają sie w Bliźniętach) są 8/8 z kwadratu Merkurego. Właśnie badam, które w podobnym okresie najlepiej chodziły
medea, czy to znaczy, że bliźnięta mają fory?
rafalski
tak, to była taka tam delikatna ironia, sarkazm, prawie kpina - 'muszę jakoś bardziej podkreślać', jak widzę
nie odwołuj - to prawda - kwota czyni cuda ...
sporo ludzi nie jest w stanie wyobrazić sobie takich pieniędzy i szans itd i dostają głupawki...
4/6 - zgoda - sztuka ...
a teraz dołóż do tego 'cyrki', jakie potrafią się dziać z kwotami wygranych - za 4/6 bywszy koło 4 dych, zdaje mi się - no i ...
zobaczyć minę takiego klienta...
tak, to była taka tam delikatna ironia, sarkazm, prawie kpina - 'muszę jakoś bardziej podkreślać', jak widzę
nie odwołuj - to prawda - kwota czyni cuda ...
sporo ludzi nie jest w stanie wyobrazić sobie takich pieniędzy i szans itd i dostają głupawki...
4/6 - zgoda - sztuka ...
a teraz dołóż do tego 'cyrki', jakie potrafią się dziać z kwotami wygranych - za 4/6 bywszy koło 4 dych, zdaje mi się - no i ...
zobaczyć minę takiego klienta...
zauważyłem, a te 4 dyszki to przeważnie przy dużych kumulacjach wychodzi
umykam do...
umykam do...
rafalski tak bo pod koniec tego okresu do naszego znaku wchodzi Słońce a i Jowisz (czyli w astrologii tzw. wielkie szczęście w hazardzie) jest jeszcze w naszym znaku który opuści w okolicach czerwca . Merkury to nasz Bliźniaków patron więc dlatego powinno być fajnie
rafalski
z ciekawostek jeszcze Ci powiem
- wszystkie, jak czytam dane o tych z naprawdę takich wysokich wygranych - w większości zbliżającej się do prawie 100 % - w ciągu około roku, dwóch - są 'rozpintolone'...
- u "mnie" w budzie jest jeden pacjent, który gra t.y.l.k.o, kiedy nie ma kumulacji...
z ciekawostek jeszcze Ci powiem
- wszystkie, jak czytam dane o tych z naprawdę takich wysokich wygranych - w większości zbliżającej się do prawie 100 % - w ciągu około roku, dwóch - są 'rozpintolone'...
- u "mnie" w budzie jest jeden pacjent, który gra t.y.l.k.o, kiedy nie ma kumulacji...
Robal ja też wolę grać przy gwarantowanej, Meduska dzięki za otuchę pa wszym
to liczby z pierwszej 40 , a z drugiej tzn. 41-80 , jakieś parki?