Wpisy 1 518 111 – 1 518 210
1 maja 2013 10:05 → 1 maja 2013 12:35, 100 wpisów
jacun , jak w samsungu jest rozwiązana sprawa ładowania , słuchawek i łączności z kompem ? jedno gniazdo ?
W s3 mam gniazdko do sluchawek 3,5.I mini usb do ladowania i lącznosci z kompem.Ale mozna miec tela podpietego do kompa i miedzy czasie sie tez laduje
w nokii cenię nawigacje , nie raz pomogła mi znaleźć jakiś adres .
w Nokii, to w którymś momencie pomyśleli, że skoro są najlepsi, to samo już sobie jakoś tam będzie pykało...
dooooooooooooooooooopki
- nie pierwsi i nie ostatni, którzy się mocno zdziwili ...
z perspektywy, już w tej chwili - zapewne nie jednego swojego zaniechania żałują ...
dobrego dnia
trafnych wysłanych
powodzenia
dooooooooooooooooooopki
- nie pierwsi i nie ostatni, którzy się mocno zdziwili ...
z perspektywy, już w tej chwili - zapewne nie jednego swojego zaniechania żałują ...
dobrego dnia
trafnych wysłanych
powodzenia
domyślam się zawsze można wgrać , ja mam nokię c5 , z racji tego że telefon zawsze mam przy sobie i jest narażony na ciężkie warunki pracy to nie chcę mieć jakiegoś wypasionego . Myślę o zmianie ale będzie to dalej nokia , może skuszę się na jakiś w abonamencie , do tej pory mam sam abonament bez telefonu . Telefon kupuję sobie w markecie
jackwar dobrze robisz,wez zajrzyj na redbul mobile.Tam masz no limit za 29,5.
http://www.redbullmobile.pl/oferta/abonament/taryfy-na-abonament/
Robal , po prostu technika poszła tak do przodu a produkcja w chinach stwarza możliwości wyprodukowania każdego bajeru pod każdą marką bez patrzenia na prawa i patenty że się przeliczyli
myślę że niedługo to się zmieni , już teraz w chinach niektóre branże się załamały , przykładem są fabryki ogniw fotowoltanicznych .
myślę że niedługo to się zmieni , już teraz w chinach niektóre branże się załamały , przykładem są fabryki ogniw fotowoltanicznych .
jacun , mam w plusie i rachunki mam w granicach 50 pare zł . myślę o zmianie lub niech dadzą mi coś w zamian , oczywiście umowę mam przedłużaną co 12 miesięcy
Lumia 920 to....szybki telefon.
Pozwala pobierać dane do.... 100 Mbs.
.....................................................
Pozwala pobierać dane do.... 100 Mbs.
.....................................................
W wakacje kupię sobie takie....ustrojstwo.. .
.................................................
.................................................
Jackwar w redbul masz umowe tylko na miesiąc,odnawia sie z kazdym miesiącem.Mozesz w kazdym miesiacu(po zakonczeniu tego miesiąca)zrezygnowac bez zadnych kar.Za 29,5 mozesz rozmawiac 24 na dobe nie zaplacisz ani grosza wiecej niz te 24,5.W plusie tego nie masz
Jackwar.. .
Nie. Telefon będzie na ...kartę.. . ŻADNYCH umów.. .
Nie. Telefon będzie na ...kartę.. . ŻADNYCH umów.. .
a ja miałem na abonament w orange długie lata przeniosłem sie do lay na karte i nie mysle nic zmieniac
nie jestes zmuszany ładować aby ci "nic nie przepadło" czy dasz za 5 zł czy 300zł masz ważne rok i to mi sie podoba a nie ***oły typu za 30 zł masz miesiac 50 3 miechy itd
zasieg rewelacja a mieszkam praktycznie obok granicy z Czechami,tanie rozmowy nie ważne do jakiej sieci tanie sms i to bez pakietów
był wcześniej problem z play , jak dzwoniłeś lub z play dzwonił do ciebie to płaciło się większe opłaty ale teraz już chyba tego nie ma
Trisetum.. .
Ja w orange mam smartfona TYLKO do internetu, za 25 pln mam ponad 1 GB na internet, a konto mam ważne...1 rok.. .
......................................................
Ja w orange mam smartfona TYLKO do internetu, za 25 pln mam ponad 1 GB na internet, a konto mam ważne...1 rok.. .
......................................................
ja w komórce nie mam netu bo do motoroli v8 nie bede tego brał a telefon głównie mam do dzwonienia i robienia zdjeć wiec to mi styknie moze kiedyś smarta sie dorobie
1-wszy maj
witam wszystkich
laba,odpoczynek,i swoboda
ja mam pop orsnge na karte
bez rachunków swięty spokój
witam wszystkich
laba,odpoczynek,i swoboda
ja mam pop orsnge na karte
bez rachunków swięty spokój
trisetumu mnie szalenstwa
1/2/3/ maj koncerty
1/2/3/ maj koncerty
a w polsce C to nawet festynu za cmentarzem nie ma nie wspominając o pochodzie, brak akcji jest
pierwsza drapka w tym m-cu i 20zł (xl nr. 031), keno zwrot, zobaczymy czy w mm coś się uda
ale taka pogoda ze i tak ludzi nie bedzie a karwa miał byc upał
z pogodą są na bakier
zawsze 1 maja jest pogoda na świętowanie , rzadko pada w ten dzień
b niestety jest pomijana , tam to kasa idzie dla swoich a nie na zabawy ludu . Wrocław , Szczecin , Warszawa , koncerty , festyny a w polsce b tylko pod sklep i piwko
jackwar jaka zabawa? ja to tak nie bardzo sie orientuje, ale zimno jest jak uj heh
bez przesady nie jest tak zimno byłem godzinę temu wysłać kuponiki i nie zmarzłem
ciekawe czy u mnie wlacza piss*y lotomaty, czy bedzie gdzie kupon puscic
Ania
Jackwar
Jackwar
ja zawsze mam otwarte w alkoholach 24 może na którejś stacji benzynowej ?"
Dzisiaj z lotto punktów to stacja chyba tylko? Sklepiki to będą pozamykane?
jackwar ja mam 50 i 100metrow kolektury, tylko wlasciciele nie wlaczaja w dni swiateczne bo im sie nie chce, bo ruch maja na alkoholu
Taka pogoda że nawet mi się nie chce jechać szukać
u mnie lottomaty do 14tej
ja też mam blisko ale ruch mały i zawsze na totku mają kasę
pełno sklepów w pobliżu z alkoholem Chyba najbardziej rozwijająca branża handlowa ostatnio postawili barak między blokami i też alkohol miał totka ale mu zabrali , pewnie coś kombinował
pełno sklepów w pobliżu z alkoholem Chyba najbardziej rozwijająca branża handlowa ostatnio postawili barak między blokami i też alkohol miał totka ale mu zabrali , pewnie coś kombinował
jeszcze mam statoil
u mnie było na stacji BP ale się wkurzali że ludzie przychodzili totka puszczać i zlikwidowali
Test MM:
o1, o4, o7, o9, 10, 13, 15, 16, 19, 20...|...23, 25, 28, 31, 34, 35, 36, 39, 42, 44.
...............................................
45, 48, 52, 55, 59, 63, 66, 68, 72, 75.
o1, o4, o7, o9, 10, 13, 15, 16, 19, 20...|...23, 25, 28, 31, 34, 35, 36, 39, 42, 44.
...............................................
45, 48, 52, 55, 59, 63, 66, 68, 72, 75.
ja tak z doskoku bede patrzył na mp
+17. Może być.. .
.........................................
.........................................
Znikam.. .
............................................
............................................
chcemy sonce
słonce
polkinia jeszcze w sobote w tvn/meteo zachwycanie było jaki to upał będzie zwłaszcza na południu na innych stronkach to samo pokazane +30C,,,,i co mamy ?
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
witam wszystkich przed losowaniem
musiała bym wyjść na ogródek i sprawdzić na metkach
jedna na pewno jest amerykańska
jedna na pewno jest amerykańska
owoc wszystkie miały tylko że mało, kupowałam 5 i 3 letnie sadzonki
Kondi
ja mam cytryny