Wpisy 1 517 588 – 1 517 687
30 kwietnia 2013 23:20 → 30 kwietnia 2013 23:58, 100 wpisów
jandzia myślałem,że jak dostanę lekarstwa to będę zdrowy ale jest inaczej mam problemy z chodzeniem:
no wyobrazam sobie hipciu jakiego musisz miec stresa, wygraj kochaniutki
bo wiesz hipciu jak to jest za pieniadze mozna troche szczescia kupic
hipcio jak bys mial pieniadze to wiele mozna za nie kupic chocby lepsze leki
menel.....niestety ale będę zmuszony napisać do pasko o sprawdzenie twoich pozostałych nicków......może admin przywoła cię do pożądku...skoro sam nie możesz tego zrobić......i kropka
tak jandzia,czytałem,że chyba na zachodzie sa lepsze lekarstwa na parkinsona ale drogie:
w kazdym razie ja ci hipciu zycze zebys wygrał bo uwazam ze pieniadze pomagaja w zyciu
greg chciałem tylko pożartować jak zawsze a ty od razu z grubej rury
jandzia tak bez pieniędzy to tylko do nędzy A my chcemy do kasiory
dobry wieczór
hipo...wcześniej stwierdzimy wygraną lub przegraną i pójdziemy wcześniej spać
Witam!!
A,coście się tak rzucili na tego Królamulti.
Zżera Was "bezinteresowna sawiść"z powodu jego sukcesu??
Feee
I żegnam
A,coście się tak rzucili na tego Królamulti.
Zżera Was "bezinteresowna sawiść"z powodu jego sukcesu??
Feee
I żegnam
menel...ja bym nie cierpiał.....ele nie trawie niepoważnych osób......a taką jesteś w 100%......za dużo zaczepek,prowokacji i niepoważnych sytuacji dzięki tobie.....jesteś osobą konfliktową niestety....a co lepsze ....myślisz że jest odwrotnie.....niestety...mylisz się
greg w tym kraju uczciwy człowiek sie nie dorobi, wiec mozemy tylko liczyc na wygrana
jandzia wiem od 1991 mam biznes wiem co to jest ten kraj to ???????????????????
mam gdzieś..listę.....sam wiesz iloma nickami obraziłeś i co pisałeś........i więcej z tobą niestety,.......nie rozmawiam
tak czy inaczej hlapek życzę ci dużo zdrowia i dużych wygranych w lotto
Jandzia a to jak wszędzie.a na Przymorzu falowiec jeszcze stoi? Bo chyba miał iśc pod nóż
od dzisiaj mam zasadę,,,,,nie rozmawiam z nowymi nikami nickami ........co by się nie natknąć na menela......przypuszczam że niedługo będzie miał następny nick.....
jandzia ja mam pecha ale słyszałem na nagraniu jak ojciec daniel z czatachowy mówił o uzdrowieniu przez Jezusa jednej osoby z parkinsona a także jednej kobiety z tej choroby:szkoda,że nie padło na mnie:
hipcio modlitwa do J>pawłą II pomogła na parkinsona jakiej zakonnicy
jakiego sukcesu imćczytającybezzrozumienia ?????????????????????????????????????? żalpeel
do tej czatachowy przyjezdzają chorzy z całej polski i zagranicy:
ricardo a nic nie wiem o falowcuale ten relikt komunistycz przeżyje chyba nas wszystkich
na zrobili niezłe zamieszanie ustawą o smieciach
na zrobili niezłe zamieszanie ustawą o smieciach
no tak będziesz figurował jako menel......ele jako kto jeszcze ....sam wiesz jak jest.......mnie nie oszukasz
jandzia ja byłem na dwoch mszach z ojcem bashoborą,ale niestety nie wyzdrowiałem:
Real powinien mieć na koniec rzut karny dlaczego go nie było na Cristiano co ? I możliwe że to Real był by w finale na 99 % i gdzie tu sprawiedliwość się pytam ?
hipcio masz sie pomodlic sam osobiscie do J.Pawła II ponoc pomaga
hlapek jak na razie to widzę że sam się oszukujesz,tylko nie wiem po co?
Dobranoc i wam się przyśnią liczby najlepiej Mini Lotto bo to zajebista gra tylko trzeba dobre 5 liczb skreślić .
jandzia ale mnie dzisiaj zrobiła kolektorka w balona.prosiłem o dwie 9ki,a dała mi trzy 7ki:
menel......koniec tematu......ja się dowiem....i będę pewien.....i głupio będzie tobie nie mi.....tymczasem zakończmy naszą rozmowę....
dobrze że jest ciepło i nie pada deszcz będzie to sucha nocka dla mnie
jandzia ja zauwazyłem,że jak gram na chybika to maszyna daje mi odległe liczby:
menel w gdansku jest zimno a wczoraj padało wiec jest wilgotno, potrzebny jest cieply kąt do spania
hipciu ja zagrałąm dzis na ch/t i miałąm 4+ a te ktore skresliłam nie weszły
Menel widzę że jesteś na poziomie, bo nie przeklinasz i nie obrażasz. Bo większość tu to zawistni ludzie. Widać tak zostali wychowani
hipciu ale to na chybika mialam trafne, sam ostatnio cieniutko typuje