Wpisy 1 515 661 – 1 515 760
30 kwietnia 2013 12:31 → 30 kwietnia 2013 13:18, 100 wpisów
a temu co władza do głowy uderzyła czy sodówka
Lilka Medusia
Tris pijoku
kto tu sny tłumaczy?
fortunata
Czyli nadal odwiedzasz stronę Pasko ? Bo z tego co ostatnio pisałaś ja zrozumiałam, że razem z grupą osób zainteresowanych Twoimi ustaleniami raczej chcecie kontaktować się we własnym gronie
Czyli nadal odwiedzasz stronę Pasko ? Bo z tego co ostatnio pisałaś ja zrozumiałam, że razem z grupą osób zainteresowanych Twoimi ustaleniami raczej chcecie kontaktować się we własnym gronie
rafalski
Kiedyś wędruś fajnie je interpretował no i islandorka stosuje tę metodę, ale większość "obrabiaczy" snów udziela się na forum w swoim temacie
Kiedyś wędruś fajnie je interpretował no i islandorka stosuje tę metodę, ale większość "obrabiaczy" snów udziela się na forum w swoim temacie
miałem dziś sen typu SF, ciekawe czy na takich się zna
no jak śnić to konkretnie, mi się sny rzadko zdarzają, ale jak cos już mam to z fabułą
na ziemię przylecieli kosmici, ludzkość była w strachu, jednak szybko okazało sie, że nie dość iż są podobni do nas, to mają magiczną moc uzdrawiania poprzez przytulanie.
Jedna kosmitka przytuliła się do mnie i powiedziała, że wyleczyła mnie z nowotworu, na który miałem zachorować za 2 lata.
Powiedziałem jej, by nikomu nie mówiła o tych mocach, bo korporacje farmaceutyczne przerobią ją na tabletki i się karwa obudziłem, a zapowiadało się ciekawie
Jedna kosmitka przytuliła się do mnie i powiedziała, że wyleczyła mnie z nowotworu, na który miałem zachorować za 2 lata.
Powiedziałem jej, by nikomu nie mówiła o tych mocach, bo korporacje farmaceutyczne przerobią ją na tabletki i się karwa obudziłem, a zapowiadało się ciekawie
temu co wynalazł budzik
rafalski a to rzeczywiście można za takie coś popełnić mord z premedytacją na budziku no bo .... już był w ogródku już witał się z gąską
no fajnie było i się rozmyło.....
hej giaster
http://www.tvn24.pl/odpiela-sie-naczepa-z-drewnem-jedna-osoba-nie-zyje-kobieta-w-ciazy-ranna,322496,s.html
jakie zdiecie zrobilem
jakie zdiecie zrobilem
Tris moja kosmitka może go uzdrowić jak chcesz
chyba, że to teściowa to możemy odpuścić
to był jakiś chłop bo głowe mu odkopałem ale sasiad powiedział zeby go tam zostawić
jako nawóz?
to się ktoś natrudził karwa
w sumie ciekawe dlaczego ludzi tak nie chowają ile by sie zmiesiło na cmentarzu a tak na leząco ...
nie ma to jak czarny humor
trisetum..tak jak mi się wczoraj śniły małe główki świńskie w lodówce
Tris, Lila wy to widzę w horrach bardziej gustujecie
kurde dzieciak mi marudzi a nic jeść nie chce chudzielec
tak, czekoladę mu pokazać wystarczy
rafalski ja za łebka byłem chudzielcem ze po doktorach ze mna matka latała a dziś chop jak dąb
on jeszcze za mały i nie skuma
jaki motyw podwójne wpisy
2 niedługo
rafalski..to musisz nakarmić,jedna łyżka za mamusię druga za tatusia itd
Tris, to ty Pudzian prawie
tylko jak on widzi łyżkę to spier... po całym mieszkaniu
rafalski...to musisz kupić jakąś odjazdową łyżkę dla dzieci albo go czymś przekupić
potem to w sklepach niczego nei sostane bo ludzie wszstko wykupia na majówke
lilka ma przepis na trio ze świńskich łbów
cześć wiesio