Wpisy 1 515 561 – 1 515 660
30 kwietnia 2013 11:43 → 30 kwietnia 2013 12:30, 100 wpisów
Użytkownik krzyho0661 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
Znikam.. .
......................................
......................................
kondi
Ja póki co prowadzę analizy na sucho by w perspektywie dwóch trzech miesięcy haab zorientować czy typowanie na podstawie takiego zestawu jest bardziej "szansodajne" niż branie liczb z kapelusza. Między innymi dlatego chcę zestaw na kolejny miesiąc policzyć na zaś by śledzić miesiąc od poczatku
Ja póki co prowadzę analizy na sucho by w perspektywie dwóch trzech miesięcy haab zorientować czy typowanie na podstawie takiego zestawu jest bardziej "szansodajne" niż branie liczb z kapelusza. Między innymi dlatego chcę zestaw na kolejny miesiąc policzyć na zaś by śledzić miesiąc od poczatku
medea, jak masz zgryz to polecam przeczytać wtedy kilka rozdziałów Biblii - mnie zawsze pomaga
owe liczby powtarzają się przy okazji podobnych wątków, w podobnych lub tych samych wersach..
Witam !!!
Kondi złapałes dobry trop.
Szukaj dalej.
Kondi złapałes dobry trop.
Szukaj dalej.
medea,
spróbuj ze swoimi zestawami takiej zabawy, jak ja z [4,18,21] 3/3 wpadło przykładowo 26.12.2011. W układzie niesortowanym 4,18,21 wskazało 38,49,4. Dodając tyleż dni do 26.12.2011 dwukrotnie trafilibyśmy 2/3. Bywa, iż po zsumowaniu dni da się trafić całą trójkę [4,18,21] lun trójkę wskazaną czyli [4,38,49] Normalką są zestawy mieszane z obu tych trójek
spróbuj ze swoimi zestawami takiej zabawy, jak ja z [4,18,21] 3/3 wpadło przykładowo 26.12.2011. W układzie niesortowanym 4,18,21 wskazało 38,49,4. Dodając tyleż dni do 26.12.2011 dwukrotnie trafilibyśmy 2/3. Bywa, iż po zsumowaniu dni da się trafić całą trójkę [4,18,21] lun trójkę wskazaną czyli [4,38,49] Normalką są zestawy mieszane z obu tych trójek
i Pasko moim zdaniem przesadza z tymi alkoholowymi emotami, ale to jego srtona wiec niech dalej zasmieca sobie forum bzdetami, a potem ma do ludzi waty, że rozmowy są nierzeczowe i pioerdolenie o byle czym
kondziu..Tobie wiecznie się coś karwa nie podoba,to,że Ty nie spożywasz nie znaczy ,że inni nie piją
nie ot o chodzi lilka,
przy okazji to chce mu zadac powazne pytanie, ale nie moge go złapać
przy okazji to chce mu zadac powazne pytanie, ale nie moge go złapać
podaj llepiej cos na dzisiaj, bo portfel mi sie kurczy a jeszcze sie maj nie zaczął
cesarz, taka luźna, że ten luz samemu gospodarzowi przeszkadza, a potem sie czepia innych, choc sam prowokuje
no wiem o co ci chodzi...ale nooo to taka strona.Własciwie to były pomysły by to zmienic ale pasko nie chcial
kondi..nie przesadzaj,jest dobrze a to,że wiecznie coś Ci nie pasi to już do tego przywykliśmy.Zobacz na innych stronkach jakie są emoty to przez tydzień się będziesz spowiadać
kondziu..bana za darmo się nie dostaje,jak szukasz zaczepki i wysywasz to wtedy masz bana a tak to pełen luzik
kondziu..to chyba masz coś z oczami.Menel się mnie czepia a poza tym ja z nim w ogóle prawie nie piszę
ale na maj rezerwuje 55 i 73 wiec nie próbuj mi ich w grupie pdbierać, bo mam namaszczenie samej mistrzyni, która nas opuszcza
kondziu...wiesz,ja też będę obstawiała 55 wtedy jak mi będzie pasowała
kondziu..jak piszę grzecznie i nie dociera to wtedy piszę,że ma się od***ić
kondziu..taaaa odległość to pojęcie względne a co byś mi zrobił jakbys mieszkał bliżej?
kondziu...w grupie u nas nie ma liczb do odwołania a jak tak obstawisz to odwołamy ale Ciebie
ja dzisiaj byłam w sklepie drobiarskim po odrobinę wedliny i mielone i miałam rachunek 8,88zł i poszłam puścić mm na ch-t
wczoraj podałam na 2 los.bo nie będę miała czasu myśleć na 22-ga będę w drodze
kondziu..jak by nas zamknęli w jednym pokoju to byśmy się pozabijali w ujam
kondi
Ja tam czekam aż wielki śpioch czyli piątka 11,12,16,71,73 wreszcie wejdzie razem
Ja tam czekam aż wielki śpioch czyli piątka 11,12,16,71,73 wreszcie wejdzie razem
uciekam bo muszę jeszcze coś z zamrażarki doładować do torby termoizol.