Wpisy 151 193 – 151 292
24 sierpnia 2010 23:19 → 25 sierpnia 2010 09:14, 100 wpisów
Czy ktos mi powie o jakims wspomagajacym programie w gre KENO? jest takowy?
no Kathy ta końcówka 300k zarówno w jokerze jak i w mm bardzo mi sie podoba 

wogule lepiej nie grac z np MultiMulti TOZ to jest jawne oszustwo! kiedys raz w tygodniu bylo 10/10, a teraz? ile to juz losowan nie bylo 10? 130? wiecej? kant i oszust!
cześć Wam. chciałabym aby ktoś mi wytłumaczył o co kaman w Multi Multi, chciałabym zacząć grać, ale nie wiem w ogóle jak to skreślać. pleasee!
pomoże mi ktoś jak to w ogóle sprawdzać. puśćiłam, ale chyba na 10 coś tam i jak zwykle nic.

Hello! grasz albo na chybił trafił - maszyna sama wybiera liczby - albo sam skreslasz - wystarczy zabrac blankiet z kolektury i na jego odwrocie jest wszystko wytłumaczone 

czesciej trafiam 2 keno 5/10 czy 4/4 niz to samo w MultiM.oszustwo
właśnie nie ma nic wytłumaczone, mam i nic nie piszę
chyba ze chodzi Ci o to - jakie liczby skreslic aby wygrac - tego nikt nie jest w stanie zrobić
kathy....to tak na dobranoc
Miłość jest ważna, gdy się dzieje
A kiedy minie, nie istnieje
Potem przycupnie zapłakana gdzieś za ścianą.
Jak kochać taką niekochaną?

Miłość jest ważna, gdy się dzieje
A kiedy minie, nie istnieje
Potem przycupnie zapłakana gdzieś za ścianą.
Jak kochać taką niekochaną?

oto opis MultiM.oszustwa
http://serwis.lotto.pl/183-41e3c36dc7842.htm
http://serwis.lotto.pl/183-41e3c36dc7842.htm
ja tam trochę czytałam na forum jak to niby się skreśla, ale to jakieś brednie. Puściłam na 10 (błąd) dwa zakłady, a tam jest 24 liczby i co , muszą być ułożone w tej samej pozycji?
nie mam nawet kogo się zapytać, bo u mnie nikt nie gra a podasz mi jakieś forum? pierwszy raz jestem na stronie oto właśnie tej
czapelka661> kompletnie nie rozumiem. chetnie pomoge ale powiedz na spokojnie od poczatku a na pewno wytłumaczymy 

ok ok już piszę
wesoly> spokojnie - nie takie przypadki znam - nudze się chętnie pomogę/pobawię się jezeli to żart 

Chodzi mi o to, że ja nie znam podstaw. Puszczam blankiet np. na 10. mam tam jakieś liczby, ale losowane jest 24. Ja grałam a dużego lotka więc tam jak zakład nie trafny to odpada, a tu jeszcze zostają te liczby
eeeeeeee dobra czaje. już wiem
"Pytanie początkującego o pozycje" - http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1473 

nie zwróciłam uwagi. Przepraszam za kłopot, bo ja to już zaspana
. Zamioeszałam się z tego względu, że czytałam fora, ajk oni to skreślają np 24 liczby na 5 rzędów i jakoś tak
. Zamioeszałam się z tego względu, że czytałam fora, ajk oni to skreślają np 24 liczby na 5 rzędów i jakoś tak
wychodzi im 14 zakładów, niby trafne są, ale ja jestem jeszcze surowa w tym, to za duża poprzeczka więc sorka
chyba że jest ktoś chętny mi wytłumaczyć to
czapelka661> poobserwuj co się tutaj dzieje - jak ludzie grają - kto dobrze typuje i z czasem będziesz wiedziała o co się rozchodzi - o tej godzinie to tylko impreza na chatcie
teraz albo wszyscy spia albo juz mózg odmawia posłuszeństwa
odwiedz nas w "godzinach pracy". polecam czytac artykuly, przejrzec stronke, forum... tam sa odpowiedzi na Twoje wszystkie pytania
teraz albo wszyscy spia albo juz mózg odmawia posłuszeństwa
odwiedz nas w "godzinach pracy". polecam czytac artykuly, przejrzec stronke, forum... tam sa odpowiedzi na Twoje wszystkie pytaniadobra moi drodzy - mój mózg przeszedł w tryb nocny - już nawet nie wiem jak sie nazywam... dobranoc WAM! 

i oczywiscie życzę 

i oczywiscie życzę 

Dziękuje Wam wszystkim. Dobranoc 

Witam wszystkich.
Miłego dnia.. .
Miłego dnia.. .
Kathy.. . Witaj. Miłego dnia.

Pięknaja.. . Witaj.
" Powiedz, jak Ci minął dzień".. .
" Powiedz, jak Ci minął dzień".. .

Myszka1.. .Witaj.. .
Mam pytanie do Ciebie. Na jakiej stronie najlepiej sprawdzać wyniki gier losowych w USA??? Pozdrawiam i wysokich wygranych życzę.
Mam pytanie do Ciebie. Na jakiej stronie najlepiej sprawdzać wyniki gier losowych w USA??? Pozdrawiam i wysokich wygranych życzę.

13 osób na czacie. Miłego dnia.. .
pozdrowionko, miłego dzionka i wysokich wygranych dla wszystkich o 14...siemka
jak na pierwsze wirtualne typowanie to niezle poszło mi...4/5..tylko to niestety..
jak na pierwsze wirtualne typowanie to niezle poszło mi...4/5..tylko to niestety..Powodzenia w losowaniu o 14tej

wysokich wygranych oraz miłego dnia życzę

wysokich wygranych oraz miłego dnia życzę

Kasiu 
Wędrowco....
"Czasem chciałbym w gorsze dni
Uciec stąd nie mówiac nic .."

Wędrowco....
"Czasem chciałbym w gorsze dni
Uciec stąd nie mówiac nic .."

kathy nie mam za bardzo czasu tyle roboty jest do zrobienia,typuje tylko i czasem coś napisze i dalej pracuje,pozdrawiam.jak to - ja jestem
nikczemnick >>> nie napisał mi na maila , ani na gadu, ani nic, chyba zapomniał

Witam ponownie. Miłego dnia.. . 

no to lipa, ale jakby się odezwał to daj znać?
Użytkownik rico dodał nowy komentarz w temacie Trafić szóstkę w "totka"
ja też życzę 7/7 i mam nadzieję, że w końcu "los się kiedyś odmieni"
Wczoraj w lotto- teście, który był na .TAK. trafiłem 4/15. Pozdrawiam.

tio ja ide spać