Wpisy użytkownika czapelka661
Łącznie 12 wpisów w archiwum, pokazane od nr 151 206. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
cześć Wam. chciałabym aby ktoś mi wytłumaczył o co kaman w Multi Multi, chciałabym zacząć grać, ale nie wiem w ogóle jak to skreślać. pleasee!
pomoże mi ktoś jak to w ogóle sprawdzać. puśćiłam, ale chyba na 10 coś tam i jak zwykle nic.

właśnie nie ma nic wytłumaczone, mam i nic nie piszę
ja tam trochę czytałam na forum jak to niby się skreśla, ale to jakieś brednie. Puściłam na 10 (błąd) dwa zakłady, a tam jest 24 liczby i co , muszą być ułożone w tej samej pozycji?
nie mam nawet kogo się zapytać, bo u mnie nikt nie gra a podasz mi jakieś forum? pierwszy raz jestem na stronie oto właśnie tej
ok ok już piszę
Chodzi mi o to, że ja nie znam podstaw. Puszczam blankiet np. na 10. mam tam jakieś liczby, ale losowane jest 24. Ja grałam a dużego lotka więc tam jak zakład nie trafny to odpada, a tu jeszcze zostają te liczby
eeeeeeee dobra czaje. już wiem
nie zwróciłam uwagi. Przepraszam za kłopot, bo ja to już zaspana
. Zamioeszałam się z tego względu, że czytałam fora, ajk oni to skreślają np 24 liczby na 5 rzędów i jakoś tak
. Zamioeszałam się z tego względu, że czytałam fora, ajk oni to skreślają np 24 liczby na 5 rzędów i jakoś tak
wychodzi im 14 zakładów, niby trafne są, ale ja jestem jeszcze surowa w tym, to za duża poprzeczka więc sorka
chyba że jest ktoś chętny mi wytłumaczyć to
Dziękuje Wam wszystkim. Dobranoc 

« PoprzednieKolejne »