Wpisy 1 509 125 – 1 509 224
26 kwietnia 2013 13:31 → 26 kwietnia 2013 13:55, 100 wpisów
Torsan -synku
Dzień dobry wszystkim
Lila jak zdrówko?Dobrze już się czujesz?
dziadek czasami pozwalał mi je nawet nadać pod swoim czujnym okiem
Tak sobie myślę Torsan młodszy od Krzysztofa a jaka różnica...
Torsan moje dziewczyny to już za stare dla Ciebie
inteligencję
tczewianka , nie dawaj torsanowi namiarów , zaraz będzie na nogi zaglądał Marysi
lila...8 maja mam wizytę i będę widziała wiecej bo chce jechać do rodziców do Przemyśla tęskno mi za nimi
torsan...nie bo mój mąż wróci koło 8 maja i wtedy planujemy wyjazd
Lila
A jacy wszyscy kreatywni byli w tamtych czasach. Napoje pomarańczowe z kilku kilogramów marchwi i dwóch pomarańczy, prażona soja zamiast orzeszków ziemnych, jarzębina w takich słodkich cukrowych skorupkach zamiast draży itd.itp
A jacy wszyscy kreatywni byli w tamtych czasach. Napoje pomarańczowe z kilku kilogramów marchwi i dwóch pomarańczy, prażona soja zamiast orzeszków ziemnych, jarzębina w takich słodkich cukrowych skorupkach zamiast draży itd.itp
hej opakii dziewczyny
medea...ale najlepsza oranżada była z saturatora albo woda gazowana na naboje
Lila ty to masz teraz fajnie w nocy, jedno zaśnie to pewnie drugie się budzi
nicolla..ta saturatora,szklaneczka tylko lekko opłukana a potem się piło po kimś z niej,tfualbo oranżada w woreczkach
Lila
No i rozpusta totalna czyli dmuchany ryż w kolorowych skorupkach o rzekomo owocowym smaku no i jeżyki z takiego ryżu. Boże jak myśmy wyrośli na ludzi w takich warunkach dietetycznych
No i rozpusta totalna czyli dmuchany ryż w kolorowych skorupkach o rzekomo owocowym smaku no i jeżyki z takiego ryżu. Boże jak myśmy wyrośli na ludzi w takich warunkach dietetycznych
o to jakieś zsynchronizowane są
mój maluch to woli reklamy od bajek
jak ktoś się wybiera na długi weekend w Bieszczady to od 2 maja są dni gminy Solina