Wpisy 150 721 – 150 820
23 sierpnia 2010 22:05 → 24 sierpnia 2010 07:57, 100 wpisów

a ile zakładów w typowaniach
bawić się można oczywiście
pocieszę Cie - już za 9 minut bedziemy bogaci - jak codziennie

yes yes yes
i jedziemy na Kanary
na 

nie grałem dzisiaj
jak nie czuję bluesa to nie gram
może wypadnie 2
no to trudno, sam wygram 

a może nie 

trzymam palce
lipa
nie wygrałem
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 04,05,06,07,14,19,21,25,31,39,44,47,49,51,53,57,63,68,70,74 - Plusem jest liczba: 04
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 13, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 04,27,37,40
to jakaś klątwa czy co?
anja 10 - co zrobisz z taką kupą kasy ?
lepiej by robot zapowiadał bo oszukują .
dobry viecer
obstawiam na jutro sezon na od 01 do 15 moze 20 a ponad 20 do 35 bedzie pozamiatane-max 2/3 liczby a ogolnie od 1-40 13liczb ponad 7

obstawiam na jutro sezon na od 01 do 15 moze 20 a ponad 20 do 35 bedzie pozamiatane-max 2/3 liczby a ogolnie od 1-40 13liczb ponad 7
Grałam dziś w Multi Multi(10 skreśleń,stawka 10) i mam 5 trafnych skreśleń.Ile za to dostanę,bo nie mogę się połapać w tych tabelkach.Dzięki za odp
4zł
x10

no to tak jak napisałem powyżej dostaniesz 4zł x stawka czyli 10 = 40zł tylko dobrze się zastanów w co zainwestujesz taką kasę bo roztrwonić jest łatwo - tak jak w tym programie na TVNie było
idę sobie bo mnie szlag trafił z powodu pasma moich sukcesów 

Tak sobie powiem oszukują a gdzie zostawiają ludzie szczęście zeby znikło chyba.
Czy ktoś zauwarzył jak wyleciała kulka z 6 to powiedziała że 9 przy powtórce już odczytała poprawnie 6
A stawka jest 10,bo na kuponie widnieje "stawka 10x2"czyli jakby 20?
tak, zauważyłem ale oni zawsze jak jest 6 czy 9 to się zastanawiają bo nie wiedzą czy mają być od góry czy od dołu 

no właśnie, a że ona jest kobietą to jej w sumie obojętne bo ten łysy i wieleda się nie mylą 

rembiszewski był królem pomyłek
zawsze wyglądał jakby był nagrzmocony
zawsze wyglądał jakby był nagrzmoconyinga45 domyślnie kupony zawierane są na stawkę x 1
ile zapłaciłaś za kupon?
i masz jeden zakład na kuponie?
poza tym na kuponie masz napisane:
LICZBA SKREŚLEŃ 10
STAWKA M.M. 1*2,00zł czy 10*2,00zł
LICZBA SKREŚLEŃ 10
STAWKA M.M. 1*2,00zł czy 10*2,00zł
10 skreśleń,stawka 10(na kuponie jest napisane stawka 10x 2,00 zl) i trafiłam 5 liczb
inga45>>
zarobiłaś na czysto 15 zł - nie szalej z wygraną
torsan>>
podać Ci adresy stron z fajnymi nogami ?
zarobiłaś na czysto 15 zł - nie szalej z wygraną
torsan>>
podać Ci adresy stron z fajnymi nogami ?
no to jutro sobie odbierzesz z kolektury 40zł
Ja tylko przypomnę, że w dziale wyniki zawsze można oglądnąć sobie losowania w formie wideo. To dzisiejsze również tam jest. Pozdrawiam 

15 zł - ale kasa

Pasko>>
czy reklama nad forum jest z ts-a, czy masz ją z innego źródła?
Inaczej mówiąc, czy JESTEŚ NIEZALEŻNY od ts-a ?
Pytanie w formie sondy o możliwość manipulacji, czy pojawi sie jeszcze na Twojej stronie ?
dziękuję za odp
czy reklama nad forum jest z ts-a, czy masz ją z innego źródła?
Inaczej mówiąc, czy JESTEŚ NIEZALEŻNY od ts-a ?
Pytanie w formie sondy o możliwość manipulacji, czy pojawi sie jeszcze na Twojej stronie ?
dziękuję za odp
stronka chyba jest sponsorowana przez lotto - bo skąd wzięły by się reklamy
Witam. Reklama nad chatem jest oficjalnym linkiem do loteriady. Nie pochodzi bezpośrednio od lotto, ale od agencji reklamowej, która zajmowała się promocją loteriady. Pozdrawiam
Pasko>>
Ja tu jestem tylko gościem i absolutnie nie mam zamiaru niczego Ci sugerować itd itp i thx,
ale /wybacz bezczelność/ pytanie 2 ?
Ja tu jestem tylko gościem i absolutnie nie mam zamiaru niczego Ci sugerować itd itp i thx,
ale /wybacz bezczelność/ pytanie 2 ?
Oczywiście, że jestem niezależny
Po prostu zobaczyłem, że jedna ze stron reklamuje loteriadę, sprawdziłem która agencja za to odpowiada i się zgłosiłem. Odkąd google zawiesiło mi konto muszę szukać alternatywnych form finansowania portaliku
Pozdrowienia
Po prostu zobaczyłem, że jedna ze stron reklamuje loteriadę, sprawdziłem która agencja za to odpowiada i się zgłosiłem. Odkąd google zawiesiło mi konto muszę szukać alternatywnych form finansowania portaliku
PozdrowieniaWitam wszystkich
Życzę miłego i w wysokie wygrane dnia

a teraz zbieram się do wyjazdu do pracy......

Życzę miłego i w wysokie wygrane dnia

a teraz zbieram się do wyjazdu do pracy......
zzzz wszyscy śpią
jak się obudzą znów będą jasnowidzami
i milionerami
milionerzy obudźcie się - miliony czekaja
lotto czeka na wasze miliony
lotto to duża skarbonka - wrzucasz - a w drugą stronę guzik
zzzz
dziś znów będzie 80 pewniaków 

kasia
okropnie
To mial byc kolor jak kasia zielinska ,a jest tragicznie

okropnieTo mial byc kolor jak kasia zielinska ,a jest tragicznie

tola cosik chyba ta fryzjerka przereklamowana. na Twój blond powinna Ci najpierw nałozyć jakiś jasny brąz a na to dopiero rudy i powinno byc dobrze 

kasiu wizyte u fryzjera przegapilam i sama polozylam farbe
Jest bardzo zle to jakies bordo mi wyszlo.jak zerkam do lusterka to jak nie ja
Ja wiem,ze to tylko wlosy ,ale dla mnie

co teraz mam zrobic?????????
Jest bardzo zle to jakies bordo mi wyszlo.jak zerkam do lusterka to jak nie ja

Ja wiem,ze to tylko wlosy ,ale dla mnie

co teraz mam zrobic?????????
wczoraj 3 farbami farbowalam.Braz odpada chce byc jasno ruda lub blond

tola no niestety na farbach jest podane jaki kolor ci wyjdzie jag go położysz na obecny kolor włosów 

kasiu siedze i placze to nie moj kolor wlosow Wygladam okropnie.DZis zadzwonie do fryzjerki moze mi go sciagnie z wlosow .OKROPNIE WYGLADAM!!!!!!!!!!!
Co ja zrobilam
zawsze mam pomusly

Co ja zrobilam

zawsze mam pomusly