Wpisy 150 701 – 150 800
23 sierpnia 2010 21:55 → 24 sierpnia 2010 06:43, 100 wpisów
ograć lotto - hehe
no bo pomyśl, czy jakbyś miał 100% system to sprzedałbyś go komuś żeby ktoś go używał i odsprzedał dalej? No to jakby tak było kilkanascie osób z tym systemem to na pewno lotto coś by zmieniło żeby i system się zmienił
jest zajebisty system gry polegający na progresji, ale w wypadku grania w kolekturach nie ma on racji bytu bo jest ograniczona ilość stawkowania
MM>> 33.
ktoś kto wymyślił lotto dobrze wyliczył ilość kombinacji
co innego jak kiedyś można było grać w totomix ale oni poszli po rozum do głowy i lotto wycofało się z totomixa
od dawna grasz?
co to był totomix ?
gram do paru lat ale nieregularnie i najwyżej za 2.50
jest nadal - bukmacher naziemny
na podstawie statystyki trafiłem 4 x 7/10
mapa z pasco + intuicja
no to całkiem przyzwoicie
nie wydaje mi się, żeby udało wydusić się więcej niż 7/10
ja kilka razy w dużym zaszalałem bo dwa razy 5/6 i kilka razy 4/6 i w expresslotku 4/5 no i w multi 6/7 i 7/8 ale to wszystko było na pałę skreślane na zasadzie chybił/trafił
to i tak nieźle
tak, ale to było już chwilę temu a od jakiegoś czasu straszna posucha
zobaczcie ile jest pewniaków
80 

a ile zakładów w typowaniach
bawić się można oczywiście
pocieszę Cie - już za 9 minut bedziemy bogaci - jak codziennie

yes yes yes
i jedziemy na Kanary
na 

nie grałem dzisiaj
jak nie czuję bluesa to nie gram
może wypadnie 2
no to trudno, sam wygram 

a może nie 

trzymam palce
lipa
nie wygrałem
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 04,05,06,07,14,19,21,25,31,39,44,47,49,51,53,57,63,68,70,74 - Plusem jest liczba: 04
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 13, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 04,27,37,40
to jakaś klątwa czy co?
anja 10 - co zrobisz z taką kupą kasy ?
lepiej by robot zapowiadał bo oszukują .
dobry viecer
obstawiam na jutro sezon na od 01 do 15 moze 20 a ponad 20 do 35 bedzie pozamiatane-max 2/3 liczby a ogolnie od 1-40 13liczb ponad 7

obstawiam na jutro sezon na od 01 do 15 moze 20 a ponad 20 do 35 bedzie pozamiatane-max 2/3 liczby a ogolnie od 1-40 13liczb ponad 7
Grałam dziś w Multi Multi(10 skreśleń,stawka 10) i mam 5 trafnych skreśleń.Ile za to dostanę,bo nie mogę się połapać w tych tabelkach.Dzięki za odp
4zł
x10

no to tak jak napisałem powyżej dostaniesz 4zł x stawka czyli 10 = 40zł tylko dobrze się zastanów w co zainwestujesz taką kasę bo roztrwonić jest łatwo - tak jak w tym programie na TVNie było
idę sobie bo mnie szlag trafił z powodu pasma moich sukcesów 

Tak sobie powiem oszukują a gdzie zostawiają ludzie szczęście zeby znikło chyba.
Czy ktoś zauwarzył jak wyleciała kulka z 6 to powiedziała że 9 przy powtórce już odczytała poprawnie 6
A stawka jest 10,bo na kuponie widnieje "stawka 10x2"czyli jakby 20?
tak, zauważyłem ale oni zawsze jak jest 6 czy 9 to się zastanawiają bo nie wiedzą czy mają być od góry czy od dołu 

no właśnie, a że ona jest kobietą to jej w sumie obojętne bo ten łysy i wieleda się nie mylą 

rembiszewski był królem pomyłek
zawsze wyglądał jakby był nagrzmocony
zawsze wyglądał jakby był nagrzmoconyinga45 domyślnie kupony zawierane są na stawkę x 1
ile zapłaciłaś za kupon?
i masz jeden zakład na kuponie?
poza tym na kuponie masz napisane:
LICZBA SKREŚLEŃ 10
STAWKA M.M. 1*2,00zł czy 10*2,00zł
LICZBA SKREŚLEŃ 10
STAWKA M.M. 1*2,00zł czy 10*2,00zł
10 skreśleń,stawka 10(na kuponie jest napisane stawka 10x 2,00 zl) i trafiłam 5 liczb
inga45>>
zarobiłaś na czysto 15 zł - nie szalej z wygraną
torsan>>
podać Ci adresy stron z fajnymi nogami ?
zarobiłaś na czysto 15 zł - nie szalej z wygraną
torsan>>
podać Ci adresy stron z fajnymi nogami ?
no to jutro sobie odbierzesz z kolektury 40zł
Ja tylko przypomnę, że w dziale wyniki zawsze można oglądnąć sobie losowania w formie wideo. To dzisiejsze również tam jest. Pozdrawiam 

15 zł - ale kasa

Pasko>>
czy reklama nad forum jest z ts-a, czy masz ją z innego źródła?
Inaczej mówiąc, czy JESTEŚ NIEZALEŻNY od ts-a ?
Pytanie w formie sondy o możliwość manipulacji, czy pojawi sie jeszcze na Twojej stronie ?
dziękuję za odp
czy reklama nad forum jest z ts-a, czy masz ją z innego źródła?
Inaczej mówiąc, czy JESTEŚ NIEZALEŻNY od ts-a ?
Pytanie w formie sondy o możliwość manipulacji, czy pojawi sie jeszcze na Twojej stronie ?
dziękuję za odp
stronka chyba jest sponsorowana przez lotto - bo skąd wzięły by się reklamy
Witam. Reklama nad chatem jest oficjalnym linkiem do loteriady. Nie pochodzi bezpośrednio od lotto, ale od agencji reklamowej, która zajmowała się promocją loteriady. Pozdrawiam
Pasko>>
Ja tu jestem tylko gościem i absolutnie nie mam zamiaru niczego Ci sugerować itd itp i thx,
ale /wybacz bezczelność/ pytanie 2 ?
Ja tu jestem tylko gościem i absolutnie nie mam zamiaru niczego Ci sugerować itd itp i thx,
ale /wybacz bezczelność/ pytanie 2 ?
Oczywiście, że jestem niezależny
Po prostu zobaczyłem, że jedna ze stron reklamuje loteriadę, sprawdziłem która agencja za to odpowiada i się zgłosiłem. Odkąd google zawiesiło mi konto muszę szukać alternatywnych form finansowania portaliku
Pozdrowienia
Po prostu zobaczyłem, że jedna ze stron reklamuje loteriadę, sprawdziłem która agencja za to odpowiada i się zgłosiłem. Odkąd google zawiesiło mi konto muszę szukać alternatywnych form finansowania portaliku
PozdrowieniaWitam wszystkich
Życzę miłego i w wysokie wygrane dnia

a teraz zbieram się do wyjazdu do pracy......

Życzę miłego i w wysokie wygrane dnia

a teraz zbieram się do wyjazdu do pracy......
zzzz wszyscy śpią
jak się obudzą znów będą jasnowidzami
i milionerami
milionerzy obudźcie się - miliony czekaja
lotto czeka na wasze miliony
lotto to duża skarbonka - wrzucasz - a w drugą stronę guzik