Wpisy 1 506 744 – 1 506 843
24 kwietnia 2013 18:41 → 24 kwietnia 2013 20:36, 100 wpisów
drapek ale rzepę na kostkach
i pewnie też drapiesz bo myslisz ze cos wygrasz
i pewnie też drapiesz bo myslisz ze cos wygrasz
Wasyl>>>"w konciku ust zawsze mi peka a to boli"
Brakuje Ci witaminy B2 .
Brakuje Ci witaminy B2 .
drapek .....
monet.....brakuje minet
ide do pieca zara wracam
Monet.
A może trzeba zmienić dwie literki?
A może trzeba zmienić dwie literki?
"Wytrysk następuje po kilkakrotnym przesunięciu dzwignią 22, a ilość wyrzucanego płynu zależy od szybkości ruchów". To instrukcja obsługi zraszacza !!!!!
Ostrzeżenie zamieszczone na metce: "Kołdry nie prać, bo może zbaranieć."
Monet.
Borusia
Borusia
witam dzisiaj przed losowaniem wygłoszę mowę z przeprosinami do osoby vip którą obraziłem
Wiecej o wygranej w Bielsku Podlaskim mozna przeczytac w Kurierze Porannym.. .
www.poranny.pl
..............................................................................
www.poranny.pl
..............................................................................
Real grał 24 razy w Niemczech z klubami Bundesligi i tylko raz wygrał.
>>94539. emeryt 2010-02-08 (13:26)
pasko- jak długo XXX będzie tu znowu wyzywał od zwierząt ? mnie teraz od psa ? za co ? przcież ja nie pisałem nic do niego i nigdy nie będę pisał ledwo się pojawił już zadyma muszę wiedzieć jak długo ? bo do tego czasu nie będę wchodził na to forum<<
hau hau hau
pasko- jak długo XXX będzie tu znowu wyzywał od zwierząt ? mnie teraz od psa ? za co ? przcież ja nie pisałem nic do niego i nigdy nie będę pisał ledwo się pojawił już zadyma muszę wiedzieć jak długo ? bo do tego czasu nie będę wchodził na to forum<<
hau hau hau
http://www.multipasko.pl/typowania/robal-36/multi-lotek/
74. emeryt 2013-04-03 20:25:49
/...?
obszczekujcie dalej kundelki
za plecami podyskutujcie w waszym stylu
.........................................
hau hau hau
74. emeryt 2013-04-03 20:25:49
/...?
obszczekujcie dalej kundelki
za plecami podyskutujcie w waszym stylu
.........................................
hau hau hau
Robal
Widziałeś ostatnio jak pokazali studio lotto od góry na losowaniu. Dziwne że zrobili to 2 dni po moim wpisie że mogli by tak zrobić, tylko że wtedy pisałem ironicznie. I jak tu nie wierzyć w śledczych
Nie zero zakładów mam puszczonych, teraz muszę być spokojny przez jakiś czas bo z soboty na niedzielę przegiołem i żona
Nawet profilu nie puściłem MM
***player***
jasne, że czytają - nie słuchałeś, co czasem pintolą ? dokładnie do tego, o czym było bleblanie na czacie...
wytrzymiesz ?
muszę znikać
jasne, że czytają - nie słuchałeś, co czasem pintolą ? dokładnie do tego, o czym było bleblanie na czacie...
wytrzymiesz ?
muszę znikać
No jakoś muszę mam nadzieję że 19,39,54,67 nie wejdzie.
Ja też znikam
Jackwar
Jackwar
W gr B nie wpisałeś liczby tylko skopiowałeś tabelkę.
W gr B nie wpisałeś liczby tylko skopiowałeś tabelkę.
jak ja wchodzę to wszyscy uciekają , jakaś zaraza od emeryta on też ucieka ale bo mu głupio że nie wywiązał się z danego słowa
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20110828-22/
reniuszka
jackwar
***player***
A Ty wiesz, tak sobie - ciekawe - ile tych Twoich 10/10 dziś pójdzie ...
jackwar
***player***
A Ty wiesz, tak sobie - ciekawe - ile tych Twoich 10/10 dziś pójdzie ...
dzwonił ok.18-tej i powiedziałam mu,że będę na skypie za 2 h i go nie ma-paskuda
jak oglądałem transmisje z losowania to prowadzący się wygadał
wylosował bayern i przedstawiciel drużyny podszedł , następnie barcelone i też podszedł przedstawiciel i prowadzący zażartował że w finale będzie grał bayern z drużyną hiszpańską a później się poprawił że może będzie jeszcze finał dwóch drużyn niemieckich lub hiszpańskich . Wyglądało to na ustawkę .
wylosował bayern i przedstawiciel drużyny podszedł , następnie barcelone i też podszedł przedstawiciel i prowadzący zażartował że w finale będzie grał bayern z drużyną hiszpańską a później się poprawił że może będzie jeszcze finał dwóch drużyn niemieckich lub hiszpańskich . Wyglądało to na ustawkę .
Robal
TS wie że bonus bezpieczny do końca tygodnia bo 10/10 z mojego profilu nie wysłane
TS wie że bonus bezpieczny do końca tygodnia bo 10/10 z mojego profilu nie wysłane
Reniuszka
reniuszka a gdzie te cyferki bo nie moge znależć???
jak komuś chce się szukać to niech poszuka transmisji z losowania to się przekona , chyba że to wina tłumacza bo tłumaczył kiepsko ale dziwne to było .
Torsan
Islandorka
Islandorka
reniuszka , to co ty jeszcze robisz w tym kraju ? wal do niego !!!!
player
RENIUSZKA widać mnie???
jackwar hm tu mam w miarędobrą pracę w szkole i kochanych uczniów,bo to szkoła specjalna
reniuszka no tam nie zajrzałam...
jackwar
reniuszka , nie dziwie mu się , urwał się z uwięzi , żartuję ale powiem ci szczerze z doświadczenia że tam jest inne życie i kto zasmakuje tam to tu mu ciężko wrócić .
jackwar ale nie meiszka sam,pensji też nie ma porywającej i wciąż marudzi,że ma dość tej monotonii