Wpisy 1 502 564 – 1 502 663
20 kwietnia 2013 23:12 → 20 kwietnia 2013 23:59, 100 wpisów
szkoda że już bajek nie piszesz grając na TAKICH emocjach innych ludzi - jakim człekiem trzeba byc aby w ten sposób postępować?
player: a jakie Ty teksty wymagałbyś od idiotki ? jaki nick takie teksty
Max miałem podobną sytuacje w rodzinie jak ulexxa i do tej pory nawet nie wiem co jak mam powiedzieć a ona zwyczajnie sobie kpi
Pasko
dziwi mnie jednak,ze robal tych bajek nie wyłapał,moze nie miał interesu aby przypadek ulexxy weryfikować hi hi hi ha ha ha
Greg
ten kupon z 9/10...
grasz z plusem nteraz 10/10???
ten kupon z 9/10...
grasz z plusem nteraz 10/10???
Jaki nick takie teksty ? no niby tak - jasne, ale zdaje się też - gdzie indziej wkopiowywane są fragmenty, trochę pocięte, zmataczone i wyrwane z kontekstu - już nie przez 'idiotkę' ?
greg
idiotka to murzynek i blondyneczka no i oczywiście m77
idiotka to murzynek i blondyneczka no i oczywiście m77
Robal
To już historia
To już historia
teraz się schowała i nawet nosa nie wystawi ha ha ha - już kompletnie nic o chorym mężu który to po 4 latach choroby nowotworowej siedzi przy kompie i wybrzydza co do obiadu -> ale zwała ha ha ha
Max ja po 8 warkach też
tak to jest jak ktoś kłamie i nie kontroluje / nie pamięta ? / tego co pisał ha ha ha
Pasko....dzięki dobranoc
vento chodzi o to z zdjęcie w twoim profil??
zbieg okoliczności i kożystasz i się bawisz
zbieg okoliczności i kożystasz i się bawisz
Pasko tu dzisiaj gorsze epitety poszły - ślepy jesteś lub moze kasy na okulary nie masz? ha ha ha ha ha
Pasko dobrze że czuwasz bo bym w nie potrzebne dewagacje się wdawał
dziadostwo trzeba tępić na kazdym kroku
***player***
w lodóweczce trzymasz ? zajrzyj, bo przechłodzisz
w lodóweczce trzymasz ? zajrzyj, bo przechłodzisz
Pasko ten czat to jest do wyzywania od k ur e w i ś c i e r w ?
niedługo wpiszę w google ś c i e r w o a tam mi multipasko.pl wyskoczy łaha ha ha
niedługo wpiszę w google ś c i e r w o a tam mi multipasko.pl wyskoczy łaha ha ha
A ja sobie nie dam pluć w twarz
Robal ostatnia warka jest w trakcie a potem to już tylko w lodówce wino żony i rano
idę zajarać chć nie palę 7.5 lat
pasko ..ona jedna diotka stworzyła wszystki ludzie taki brzydki słów ..i co panie ma robić
oczywiście nie wszystkie wpisy czytam... zwłaszcza w taką ładną sobotę jak dzisiaj miałem lepsze zajęcia. Tak więc przepraszam jeśli ktoś tam poczuł się urażony ... trzeba mi zgłaszać wszelkie wybryki poprzez prywatne wiadomości
13maxa ..jutro..
Spoko zart taki nigdy w zyciu już nie jaram
Max ja się dołączam do live
Pasko przychyl się do prośby swojego "podnóżka" niech sie ucieszy żeś mi bana z a j e b a ł
jak ktoś chce oglądać boks na żywo, to polecam:
http://mecze24.eu/live/
Po włączeniu nic nie klikać w reklamy... odczekać kilkanaście sekund (będzie odliczanie Advertisement can be closed in XXX seconds.) i potem można zamknąć reklamy i oglądać
http://mecze24.eu/live/
Po włączeniu nic nie klikać w reklamy... odczekać kilkanaście sekund (będzie odliczanie Advertisement can be closed in XXX seconds.) i potem można zamknąć reklamy i oglądać
krzysio ..nie jutro .tylko teraz.player tez idzie
Monet ..mecz przyjaźni
Monet ..mecz przyjaźni
niech ten dzień nie będzie stracony dla niego w tym Twoim małym światku multipasko pl
Pasko
czy jak jaki sraluch przebierał się i startował do Jasze - Jasze siedział CI po drucie ?
czy jak jaki sraluch przebierał się i startował do Jasze - Jasze siedział CI po drucie ?
Max na 3 baty
13maxa...
Monet ..a tak prosiłem zeby remisik był no karwa nic nie posłuchali
ja też zmykam
ooo już nic z k u r e w itp? ; ( słabo cos tym razem kondycji brak ha ha ha ha
.sraluch - to przebieraniec, nraz widziałem pod nickiem Karol np który startował do Jasze'go i po raz któryś i po raz kolejny ...
.drut - to telefon - bajerował Ci i się skarżył, czy zakładał, że jesteś dojrzały, dorosły i zareagujesz, jak w zasadzie powinieneś zareagować ?
.drut - to telefon - bajerował Ci i się skarżył, czy zakładał, że jesteś dojrzały, dorosły i zareagujesz, jak w zasadzie powinieneś zareagować ?
a to aż tak bardzo potrzebne? te kur.wy? żyć bez tego nie można?
Masochizm jaki czy co?
Masochizm jaki czy co?
polewa - nic ponadto he he i pisałam ci już kiedyś kapusiu odbij i nie pisz do mnie
Robal_36: no niestety nie kojarzę tematu i bardzo możliwe, że nigdy wpisów Karola nie widziałem.
kapuś..
Idiotka to nie tylko nick . To stan twojego umysłu.
Odbiłem.
Idiotka to nie tylko nick . To stan twojego umysłu.
Odbiłem.
prócz euro ssaka dodaj jeszcze inne pikantne szczegóły do spóły z lila - gardzę takimi rzyg
kolejna hmm ta sama w kolejnej postaci idiotka klonie zjeżdżaj na psa ogonie
Ja akurat niedawno czytałem - a Jasze, to jeden z moich ulubionych autorów, nie chcę sobie schlebiać, ale dostrzegam pewne drobne podobieństwa... Jego wpisy właśnie bym zgromadził, gdyby była taka funkcjonalność
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=122&page=3
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=122&page=3
Idiotka twoje myślenie jest bardzo płytkie, bo odbierasz każdy nick na tm czacie jako wroga, tak myślą zwierzęta a ty chyba należysz do ludzi?? czy się mylę?
wchodzący tutaj będą mieli "serial" a Pasko klientele - jakież to przykre i niskie.ble
Robal nie mam @
Robal a o co chodzi??
wszyscy się mylą, wszyscy tkwią w błędzie, wszyscy są przeciwni
***player*** stwierdziłeś niedawno ze chora jestem i w dyskusję ze mną chcesz uskuteczniać? ha ha ha
wrogowie? toc tu same życzliwe i sympatyczne są ha ha - poczytaj
wrogowie? toc tu same życzliwe i sympatyczne są ha ha - poczytaj
wysyłałem Ci do tego "to historia" ->
historia ?
cały czas napintala - ja nie na youtubie, to w komentarzach do artykułów o teesie - po całym necie
z youtuba Pasko musiał coś zadziałać , bo zginęło - pisała ta jako bellacelulize
fragmenty wywywane i teksty - jaka to strona do dooopy i jak to nią poniewierają
historia ?
cały czas napintala - ja nie na youtubie, to w komentarzach do artykułów o teesie - po całym necie
z youtuba Pasko musiał coś zadziałać , bo zginęło - pisała ta jako bellacelulize
fragmenty wywywane i teksty - jaka to strona do dooopy i jak to nią poniewierają
Pasko
jasne - dawno, przepraszam, ale schemat pewnego działania /trollowania ? / był podobny ...
jasne - dawno, przepraszam, ale schemat pewnego działania /trollowania ? / był podobny ...
aaa robal o m77 piszesz? Co tam nowego pieknaja ci na prajwie pisała?
ha ha ha -> to twoja obsesja zdaje się hi hi
ha ha ha -> to twoja obsesja zdaje się hi hi
bo schemat trollowania zawsze jest podobny... nie na darmo oficjalnie jest pojęcia "trolla".
Ze złem tego świata nie da się wygrać... zawsze znajdą się Ci po drugiej stronie.
Ze złem tego świata nie da się wygrać... zawsze znajdą się Ci po drugiej stronie.
Robal M77 czuje uraz do MP za to że nie spotkała się z akcedptacją
Jocia gratulacje
dla takich ludzi jak 77 życie wew. nie istnieje
dla takich ludzi jak 77 życie wew. nie istnieje
a już najbardziej tym co siedzą i n a p i e rd a l a j ą o nieistniejącym / swoim / życiu - samotność,brak akceptacji? chora głowa,chęc zwrócenia na siebie uwagi ?
pomału TS się wylogowuje bo poziom śledczych maleje
Dobra zmykam. Do brej niedzieli
Dziekuję
Tak.. niestety..ileż można.. jak bumerang . Beznadzieja .
Tak.. niestety..ileż można.. jak bumerang . Beznadzieja .
albo taka gaja - wyskakuje ni z tego ni z owego i ... kilka postów wyżej ; ( tragedia porażka - przekrój społeczeństwa
i dobranoc wszystkim życzliwym hi hi
i dobranoc wszystkim życzliwym hi hi