Wpisy 1 502 464 – 1 502 563
20 kwietnia 2013 22:50 → 20 kwietnia 2013 23:11, 100 wpisów
Lila...też mi się tak zdaję
player..a nie bo bedzie wycinać to co ktoś się w***i i ja pojedzie a ona wytnie i zaniesie dalej i bedzie opowiadała co tu się dzieje jacy źli ludzie tu sa
Najlepsze są imiona które by nir krzywdziły dziecka potem
lila dala dys pedarascie dzieci do rak ??
Max poczekaj
idiotka pewnie nawet już jokera podała juz na 2 los.
idiotka pewnie nawet już jokera podała juz na 2 los.
wlasnie się *** odezwał
to nie trzymaj z profesorkiem hy
pusty wpis na czacie widzieliście???
Lila...dobranoc
Lila...@
Lila
tadzia ten akurat był ostatnio - dwa razy,
w nocy ...
raz z jednym wpisem , a potem z kilkoma
ale ten, to też z takich 'dziwnych' nicków - pierwsze wpisy -wydawało się nawet inteligentny gość, ale potem coś z niego zaczęło wystawać - jakaś wiedza, której mieć nie powinien - za krótko tu był, jakies ptetensje - raczej nieuzasadnione i jakieś złości bardzo osobiste, i te takie nadmuchiwanie się swoją 'nieomylnością' - żal ... A te niby działania jakieś - w imieniu kogoś "wykopsanego", a tak naprawdę, to co reprezentował, to
popłuczyny po takim dawno bywałym tu userze - shockwavie
w nocy ...
raz z jednym wpisem , a potem z kilkoma
ale ten, to też z takich 'dziwnych' nicków - pierwsze wpisy -wydawało się nawet inteligentny gość, ale potem coś z niego zaczęło wystawać - jakaś wiedza, której mieć nie powinien - za krótko tu był, jakies ptetensje - raczej nieuzasadnione i jakieś złości bardzo osobiste, i te takie nadmuchiwanie się swoją 'nieomylnością' - żal ... A te niby działania jakieś - w imieniu kogoś "wykopsanego", a tak naprawdę, to co reprezentował, to
popłuczyny po takim dawno bywałym tu userze - shockwavie
Dopisano wygrane multi multi
greg....u bukmachera postawilem i w multi też
ulexxa a jak tam rześki chorowitek nie grymasi juz przy jedzeniu i nie kłóci o kompa - pytałam oo odmianę tegoż raka który pozwala mu byc w takiej kondycji
Jak wygrane kumulacja czy będzie
zw
idę na
idę na
Zobaczymy czy kumulacja
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
witam wszystkich i niestety żegnam od razu poniewaz w towarzystwie chamskiej,prymitywnej idiotki nie zamierzam przebywac
idiotko odpier*** sie od ulexxy!!
idiotko odpier*** sie od ulexxy!!
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
robal_36...jest raczej kumulacja
dobra uciekam dobrej nocki narka do jutra
witam się z wszystkimi skan 7/10 i 5/10 z godz. 14 w profilu
a teraz idę tam
a teraz idę tam
Dopisano wygrane mini lotto - padło 2x 155 813,80 zł
ciekawi mnie to z medycznego punktu widzenia - 4 lata chory a ma apetyt i siłę na kompie siedzieć a z drugiej strony potrzebuje troskliwej opieki zainteresowało mnie to
a tak wogóle to witam wszystkich w sobotni wieczór i już teraz życzę miłej niedzieli
w naszym mieście a.szpilka zaczyna pojedynek

przegapiłem
Pasko
- patrzyłem w typowanych - na ilości... Jak to się układało,
od drugiej strony...
najczęstsza, najchętniej wybierana - w mm - 10...
Pasko
- patrzyłem w typowanych - na ilości... Jak to się układało,
od drugiej strony...
najczęstsza, najchętniej wybierana - w mm - 10...
Pasko
wreszcie wolny weekend mam także dzisiaj
wreszcie wolny weekend mam także dzisiaj
1 502 521. idiotka 2013-04-20 (23:00)
ulexxa a jak tam rześki chorowitek nie grymasi juz przy jedzeniu i nie kłóci o kompa - pytałam oo odmianę tegoż raka który pozwala mu byc w takiej kondycji
Ty ***o żebyś padła teraz w te chwili
Ty ***o żebyś padła teraz w te chwili
ulexxa co to za rodzaj nowotworu i jeszcze takie pytanko - na podstawie wyników które zapewne miał ten chorowitek określane są stopnie złośliwości - który ma chorowitek?
Max
Dla mnie jej teksty to totalne dno
Dla mnie jej teksty to totalne dno