Wpisy 1 502 513 – 1 502 612
20 kwietnia 2013 22:58 → 20 kwietnia 2013 23:30, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
greg....u bukmachera postawilem i w multi też
ulexxa a jak tam rześki chorowitek nie grymasi juz przy jedzeniu i nie kłóci o kompa - pytałam oo odmianę tegoż raka który pozwala mu byc w takiej kondycji
Jak wygrane kumulacja czy będzie
zw
idę na
idę na
Zobaczymy czy kumulacja
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
witam wszystkich i niestety żegnam od razu poniewaz w towarzystwie chamskiej,prymitywnej idiotki nie zamierzam przebywac
idiotko odpier*** sie od ulexxy!!
idiotko odpier*** sie od ulexxy!!
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
robal_36...jest raczej kumulacja
dobra uciekam dobrej nocki narka do jutra
witam się z wszystkimi skan 7/10 i 5/10 z godz. 14 w profilu
a teraz idę tam
a teraz idę tam
Dopisano wygrane mini lotto - padło 2x 155 813,80 zł
ciekawi mnie to z medycznego punktu widzenia - 4 lata chory a ma apetyt i siłę na kompie siedzieć a z drugiej strony potrzebuje troskliwej opieki zainteresowało mnie to
a tak wogóle to witam wszystkich w sobotni wieczór i już teraz życzę miłej niedzieli
w naszym mieście a.szpilka zaczyna pojedynek

przegapiłem
Pasko
- patrzyłem w typowanych - na ilości... Jak to się układało,
od drugiej strony...
najczęstsza, najchętniej wybierana - w mm - 10...
Pasko
- patrzyłem w typowanych - na ilości... Jak to się układało,
od drugiej strony...
najczęstsza, najchętniej wybierana - w mm - 10...
Pasko
wreszcie wolny weekend mam także dzisiaj
wreszcie wolny weekend mam także dzisiaj
1 502 521. idiotka 2013-04-20 (23:00)
ulexxa a jak tam rześki chorowitek nie grymasi juz przy jedzeniu i nie kłóci o kompa - pytałam oo odmianę tegoż raka który pozwala mu byc w takiej kondycji
Ty ***o żebyś padła teraz w te chwili
Ty ***o żebyś padła teraz w te chwili
ulexxa co to za rodzaj nowotworu i jeszcze takie pytanko - na podstawie wyników które zapewne miał ten chorowitek określane są stopnie złośliwości - który ma chorowitek?
Max
Dla mnie jej teksty to totalne dno
Dla mnie jej teksty to totalne dno
szkoda że już bajek nie piszesz grając na TAKICH emocjach innych ludzi - jakim człekiem trzeba byc aby w ten sposób postępować?
player: a jakie Ty teksty wymagałbyś od idiotki ? jaki nick takie teksty
Max miałem podobną sytuacje w rodzinie jak ulexxa i do tej pory nawet nie wiem co jak mam powiedzieć a ona zwyczajnie sobie kpi
Pasko
dziwi mnie jednak,ze robal tych bajek nie wyłapał,moze nie miał interesu aby przypadek ulexxy weryfikować hi hi hi ha ha ha
Greg
ten kupon z 9/10...
grasz z plusem nteraz 10/10???
ten kupon z 9/10...
grasz z plusem nteraz 10/10???
Jaki nick takie teksty ? no niby tak - jasne, ale zdaje się też - gdzie indziej wkopiowywane są fragmenty, trochę pocięte, zmataczone i wyrwane z kontekstu - już nie przez 'idiotkę' ?
greg
idiotka to murzynek i blondyneczka no i oczywiście m77
idiotka to murzynek i blondyneczka no i oczywiście m77
Robal
To już historia
To już historia
teraz się schowała i nawet nosa nie wystawi ha ha ha - już kompletnie nic o chorym mężu który to po 4 latach choroby nowotworowej siedzi przy kompie i wybrzydza co do obiadu -> ale zwała ha ha ha
Max ja po 8 warkach też
tak to jest jak ktoś kłamie i nie kontroluje / nie pamięta ? / tego co pisał ha ha ha
Pasko....dzięki dobranoc
vento chodzi o to z zdjęcie w twoim profil??
zbieg okoliczności i kożystasz i się bawisz
zbieg okoliczności i kożystasz i się bawisz
Pasko tu dzisiaj gorsze epitety poszły - ślepy jesteś lub moze kasy na okulary nie masz? ha ha ha ha ha
Pasko dobrze że czuwasz bo bym w nie potrzebne dewagacje się wdawał
dziadostwo trzeba tępić na kazdym kroku
***player***
w lodóweczce trzymasz ? zajrzyj, bo przechłodzisz
w lodóweczce trzymasz ? zajrzyj, bo przechłodzisz
Pasko ten czat to jest do wyzywania od k ur e w i ś c i e r w ?
niedługo wpiszę w google ś c i e r w o a tam mi multipasko.pl wyskoczy łaha ha ha
niedługo wpiszę w google ś c i e r w o a tam mi multipasko.pl wyskoczy łaha ha ha
A ja sobie nie dam pluć w twarz
Robal ostatnia warka jest w trakcie a potem to już tylko w lodówce wino żony i rano
idę zajarać chć nie palę 7.5 lat
pasko ..ona jedna diotka stworzyła wszystki ludzie taki brzydki słów ..i co panie ma robić
oczywiście nie wszystkie wpisy czytam... zwłaszcza w taką ładną sobotę jak dzisiaj miałem lepsze zajęcia. Tak więc przepraszam jeśli ktoś tam poczuł się urażony ... trzeba mi zgłaszać wszelkie wybryki poprzez prywatne wiadomości
13maxa ..jutro..
Spoko zart taki nigdy w zyciu już nie jaram
Max ja się dołączam do live