Wpisy 1 502 413 – 1 502 512
20 kwietnia 2013 22:44 → 20 kwietnia 2013 22:58, 100 wpisów
profesor murzynka wyŁączyłem to idiotka weszła
***player*** widziałem
murzyn jak tam twoje dowcipy karwa
m77..ty w pizdę o kopa się prosisz
ja ja cię nie cierpię jak sraczki z rana
ulala
Lila..nie widziałem ..stare iminoa moze mam ..Włodek władek stachu zdzichu i tak dalej
Profesor teraz m77 na trzaska na typowaniach 1000 wpisów żeby sprawdzić jakie mamy przywileje
A może liczby jakiś podam na jutro
Lila...ja nieeeeeeeeeeee!!!!!!!
najlepsze imiona dla chłopaków to Gerwazy i Protazy
Uluś ..na 14 nie wlazła 5 a na 22 11 karwa no ale 1/27/80 polazło
Lila...też mi się tak zdaję
player..a nie bo bedzie wycinać to co ktoś się w***i i ja pojedzie a ona wytnie i zaniesie dalej i bedzie opowiadała co tu się dzieje jacy źli ludzie tu sa
Najlepsze są imiona które by nir krzywdziły dziecka potem
lila dala dys pedarascie dzieci do rak ??
Max poczekaj
idiotka pewnie nawet już jokera podała juz na 2 los.
idiotka pewnie nawet już jokera podała juz na 2 los.
wlasnie się *** odezwał
to nie trzymaj z profesorkiem hy
pusty wpis na czacie widzieliście???
Lila...dobranoc
Lila...@
Lila
tadzia ten akurat był ostatnio - dwa razy,
w nocy ...
raz z jednym wpisem , a potem z kilkoma
ale ten, to też z takich 'dziwnych' nicków - pierwsze wpisy -wydawało się nawet inteligentny gość, ale potem coś z niego zaczęło wystawać - jakaś wiedza, której mieć nie powinien - za krótko tu był, jakies ptetensje - raczej nieuzasadnione i jakieś złości bardzo osobiste, i te takie nadmuchiwanie się swoją 'nieomylnością' - żal ... A te niby działania jakieś - w imieniu kogoś "wykopsanego", a tak naprawdę, to co reprezentował, to
popłuczyny po takim dawno bywałym tu userze - shockwavie
w nocy ...
raz z jednym wpisem , a potem z kilkoma
ale ten, to też z takich 'dziwnych' nicków - pierwsze wpisy -wydawało się nawet inteligentny gość, ale potem coś z niego zaczęło wystawać - jakaś wiedza, której mieć nie powinien - za krótko tu był, jakies ptetensje - raczej nieuzasadnione i jakieś złości bardzo osobiste, i te takie nadmuchiwanie się swoją 'nieomylnością' - żal ... A te niby działania jakieś - w imieniu kogoś "wykopsanego", a tak naprawdę, to co reprezentował, to
popłuczyny po takim dawno bywałym tu userze - shockwavie