Wpisy 150 221 – 150 320
22 sierpnia 2010 22:30 → 22 sierpnia 2010 23:29, 100 wpisów
Ja czekam pod bramą,
a Ty pogadaj z mamą,
miłości reklamą,
będziemy jak pięć dych.
a Ty pogadaj z mamą,
miłości reklamą,
będziemy jak pięć dych.
No, byłem blisko fortuny: mam 4/10 i 6/10, tj 14 zł. Nic to... jak mawiał Wołodyjowski. "Niech żywi nie tracą nadziei!"
Mag. co to - wykaz wysłanych trójek - czy marzenia ? Jeśli tak wysłałeś - to gratulki !!!!!
Mag. co to - wykaz wysłanych trójek - czy marzenia ? Jeśli tak wysłałeś - to gratulki !!!!!
jestem w szoku, dlaczego ja tak nie typuję? ehh
ciagle wsystko obok, nawet jak puszczam kilkanaście zakładów, dzien w dzien obok, góra 2/10
mag to jest ściema chcesz być w centrum uwagi
wyniki po losowaniu ja też mogę wam podać jak ktoś chce i na ile cyfr
wyniki po losowaniu ja też mogę wam podać jak ktoś chce i na ile cyfr

to duże ryzyko byłas bardzo pewna 32 i 77 może jutro sie powtórzą?
equalibrum
)
to ja jutro pareczkę i przedział liczbowy od 20-30 i wszyskie 70-80
pareczka to xx i tralalaaaaaaaaaa
)
to ja jutro pareczkę i przedział liczbowy od 20-30 i wszyskie 70-80
pareczka to xx i tralalaaaaaaaaaa
ehh odkąd hose się urlopuje to mam pecha jak cholera mogłabyś się odezwać i coś szepnąć..

hee to po ile Ty wysylsz kuponow
Dobrze ,ze trafilas bo ile bys kasy stracila.
Za kazdym razem tyle wysylasz?
To ladnie jestes w plecy
gdzie wczesniej podalas mag liczby ,ktore typowalas?Chce sprawdzic czy tak trafilas czy tylko chcesz zazdrosc w innych
Dobrze ,ze trafilas bo ile bys kasy stracila.
Za kazdym razem tyle wysylasz?
To ladnie jestes w plecy

gdzie wczesniej podalas mag liczby ,ktore typowalas?Chce sprawdzic czy tak trafilas czy tylko chcesz zazdrosc w innych
a nie moglibyscie podawac liczb na czacie tylko "szeptać" 

nunik ja tez uwazam ,ze oszukuje he he i mysli ze kazdy bedzie prosil ja oliczby

a tak miło i się skonćzyło gdy jeden wygrywa reszta dopiero zazdroscic zaczyna a Mag wam powiada mam ale nie dam ot i taka polska natura

olena...nunik...mag to sciemniara.kazdy po losowaniu moze podac liczby tylko przed losowaniem jakos kazdy unika podawania.a to ciekawe czemu....

olena(forsetko) po co mam się chwalić ot tak, Ty mi nie dasz i nie zabierzesz

dokładnie tak może i w parkę weszła ale resztę to każdy może rozpisać po losowaniu
mag napisz do mnie na gg;]
Katarzyna znów się nie myliłaś z 21,71, bardzo ładnie

moja parka 32,77 zawsze widniała w typowaniach na żywo z wszystkimi liczbami to nie żadna tajemnica.. i tralaaaaaaaa

mag..>>
gratuluję
78 zakładów z dwoma pewniakami i dopisaniem pozostałych = 195
żeby tak grać trzeba "mieć na inwestycję", bo w wypadku trafienia jednej jest się w plecy
gratuluję
78 zakładów z dwoma pewniakami i dopisaniem pozostałych = 195
żeby tak grać trzeba "mieć na inwestycję", bo w wypadku trafienia jednej jest się w plecy
przecież ja codziennie jestem bez kasy;}
Po pierwsze jestem olena !!!!
Po drugie zycze wszystkim wygranych i to duzych
Ja tez dzis cos trafilam ( to malutka kwota ,ale na plus) i sie nie chwale skoro typow nie podalam wczesniej
Uwazam ,ze mag oszukuje
Jutro podaj typy wczesniej (nawet kilka minut przed losowaniem) jk nie chcesz by inni spisali
Po drugie zycze wszystkim wygranych i to duzych
Ja tez dzis cos trafilam ( to malutka kwota ,ale na plus) i sie nie chwale skoro typow nie podalam wczesniej
Uwazam ,ze mag oszukuje
Jutro podaj typy wczesniej (nawet kilka minut przed losowaniem) jk nie chcesz by inni spisali
olena
Ty sobie "Uwazam ,ze mag oszukuje" myśl co chcesz mnie to......
itralaaaaaaaa
Ty sobie "Uwazam ,ze mag oszukuje" myśl co chcesz mnie to......
itralaaaaaaaaolena...zapomnij ze typy ujrzysz, ale po losowaniu i owszem
wystarczylo kiedys na foto spojrzec...i wszystko jasne.zdjecie prawde ci powie
wystarczylo kiedys na foto spojrzec...i wszystko jasne.zdjecie prawde ci powiea ja moczę i moczę i moczę ,kolejne 5 zeta chtoś wziął ,nie poplami się jednak tej nocy ,bo przytulę kochankę sfą

wiem pampers i mnie to smieszy .Mag mysli ,ze tu wszyscy sa naiwni i beda jej wierzyc
pampers nie chce mi się babrać w tym, bym Tobie pokazał co napisałeś
nie bądź jak wieszak!!!!!!!!!

nie bądź jak wieszak!!!!!!!!!mag owszem mnie też tralalala ale niema twojej parki na forum oni w profilu tylko po losowaniu tylko poco ludzi w błąd wprowadzać 

witam
U mnie dzis cos drgnelo o 14 5/10,a teraz 4/10 ze stalych
a moglo byc 4/6
kiedys trafie
U mnie dzis cos drgnelo o 14 5/10,a teraz 4/10 ze stalych
a moglo byc 4/6
kiedys trafie

Witam. Mag ty masz jakas manie przesladowcza. Wiem ze gralas tym sposobem razem ze swoim "przyjacielem" i graj i wygrywaj ale na litosc boska nie wmawiaj nikomu ze olena to forsetka lub odwrotnie. Nic od ciebie dziewczyno nie potrzebuje. Rownie dobrze moge sobie wytypowac parke 72 i 76 i dodajac pozostale liczby mam to samo, tylko tyle ze na takie granie mnie nie stac.
Olena pozdrawiam cie serdecznie i przepraszam za mag ze sie ciebie teraz uczepila, bo ona przepraszam nie potrafi a taki czlowiek dla mnie nic nie znaczy, bo mozemy popelniac bledy, tylko nalezy sie do nich przyznac.
Pozdrawiam wszystkich oprocz ... jak jej tam acha mag
Olena pozdrawiam cie serdecznie i przepraszam za mag ze sie ciebie teraz uczepila, bo ona przepraszam nie potrafi a taki czlowiek dla mnie nic nie znaczy, bo mozemy popelniac bledy, tylko nalezy sie do nich przyznac.
Pozdrawiam wszystkich oprocz ... jak jej tam acha mag
kochani , to nie ma znaczenia czy ktoś wierzy czy nie .Ważne ,aby miość była i kasa była.

znowu mówisz dosyć
to nie tak miało być
żalisz się na życie
na niespełnione sny
uwierz: szczęście znów
znajdzie cię
ref.
przytul się
oczy zmruż
jutro też jest dzień
uwierz że
rano znów
będziesz śmiała się

to nie tak miało być
żalisz się na życie
na niespełnione sny
uwierz: szczęście znów
znajdzie cię
ref.
przytul się
oczy zmruż
jutro też jest dzień
uwierz że
rano znów
będziesz śmiała się

Forsetko ok
Bylam zdziwiona bardzo tym co mag napisala.Jestem osoba dorosla i nie mam potrzeby podczepiania sie do kogos
Mysle ,ze mag przesadza i to sporo ,ale sa i tacy ludzie co lubia bajki opowiadac

Bylam zdziwiona bardzo tym co mag napisala.Jestem osoba dorosla i nie mam potrzeby podczepiania sie do kogos
Mysle ,ze mag przesadza i to sporo ,ale sa i tacy ludzie co lubia bajki opowiadac
Posłuchaj forsetko.
na łzy to możesz takich jak Ty SAMA nabierać nie mnie... ... jeszcze słowo i podam tu co bełkotałaś płaczko......

na łzy to możesz takich jak Ty SAMA nabierać nie mnie... ... jeszcze słowo i podam tu co bełkotałaś płaczko......

mag oj nie ladnie 
Jesli ktos cos Tobie mowi to sie to dla siebie zachowuje
i nie obrazaj innych

Jesli ktos cos Tobie mowi to sie to dla siebie zachowuje
i nie obrazaj innych

i to mocno bo jak ja trafilam 4 z 5 to poddalas to pod watpliwosc wiec dlaczego ja i pozostali maja ci wierzyc i jeszcze raz 

a najlepiej tak

ostro się robi ale nie oto tu chodzi na tej stronie
macie cos do siebie umówcie się na kawę
pampers
macie cos do siebie umówcie się na kawę
pampers

ja tez juz zmykam
Bo tu forum jest po to aby kazdy mog lpomoc innej osobie
podac typy zaproponowac ,a tu smiechu warte
Bo tu forum jest po to aby kazdy mog lpomoc innej osobie
podac typy zaproponowac ,a tu smiechu warte
juz wiem
nie lubie osob ktore sie przechwalaja,a potem jeszcze chca wygadac tajemice czy rozmowa to juz samo swiadczy o czlowieku
milej nocy i juto duzych trafien
nie lubie osob ktore sie przechwalaja,a potem jeszcze chca wygadac tajemice czy rozmowa to juz samo swiadczy o czlowieku
milej nocy i juto duzych trafien
kazdy ma gorszy dzien w zyciu ale widze ze ciebie to tylko cieszy a jak buczalam to nie do ciebie wiec ty
boi tak nikomu tu nie pomozesz a takich tu nie trzeba ani w cyferkach ani duchowo
boi tak nikomu tu nie pomozesz a takich tu nie trzeba ani w cyferkach ani duchowo
forsetko nie lam sie i nie przejmuj tym wybrykiem natury.wazne abys byla soba a co ten dziwolag bedzie pisal toi tak nas nie obchodzi.
forsetko nie martw sie
zawsze pamietaj ,ze i sa ludzie dobrzy ,ktorzy sluza pomoca

zawsze pamietaj ,ze i sa ludzie dobrzy ,ktorzy sluza pomoca
Zabiorę Cię właśnie tam, gdzie jutra słodki smakZabiorę Cię właśnie tam, gdzie słońce dla nas wschodzi
Zabiorę Cię właśnie tam, gdzie wolniej płynie czas
Zabiorę Cię właśnie tam, gdzie szczęściu nic nie grozi
Forsetko mysle ,ze nie gniewaj sie na Mag bo ona ma dzis zly dzien i tyle
pampers i olena macie racje jest tu wielu fajnych ludzi, ktorzy chetnie pomoga i pociesza w trudniejszych chwilach.

dobra jestem biernym oglądaczem chat i powiem co myślę w sumię każdy może pisać co chcę tylko myślałem że wielki brat (Pasko)
nie poto tą stronkę zrobił żeby się wychwalać albo po kryjomu typowć lub ukrywać swoje typy razem ślęczymy nad tymi kulkami żeby TS w jakiejś części wykiwać tylko wiekszość przechwalających nawet na profilu nieraczy udowodnić swoich racji na tyle idę po browara
nie poto tą stronkę zrobił żeby się wychwalać albo po kryjomu typowć lub ukrywać swoje typy razem ślęczymy nad tymi kulkami żeby TS w jakiejś części wykiwać tylko wiekszość przechwalających nawet na profilu nieraczy udowodnić swoich racji na tyle idę po browara
forsetko bo ta strona sluzy aby pomagac i sie wspierac,wymienic cyframi a nie dobijac osobistymi sprawami ale stare dewoty te na "m" uwielbiaja to jak widac
pampers.. zamknij papa i nie rób przeciągu dziwadłem to
Ty jesteś zobacz na swój profil....... hahaha

Ty jesteś zobacz na swój profil....... hahaha

nunik
masz racje tu jest wszystko po kryjomu he he
a jak ktos trafi i nie podawal typow niech sie nie przechwala bo kazdy moze napisac co chce
masz racje tu jest wszystko po kryjomu he he
a jak ktos trafi i nie podawal typow niech sie nie przechwala bo kazdy moze napisac co chce
ma z tego wielka radoche jak widac pampers. I niech sie cieszy. Ja tez mam z czego bo urodzila mi sie wnuczka i to jest moje najwieksze szczescie prawie jakwygrana 6-tki w lotka.
profil na czasie a jak sie nie podoba to po jakiego tam wchodzisz.aaaaa w gowno to juz dawno wlazlas

mysle ,ze tu najgorsza rzecza ktora mag zrobila to nie to ,ze sie przechala ,ale chciala wygadac prywatne sprawy forsetki ,a tego sie nie chwali bo to zly znak jak ktos ma dlugi jezyk
forsetka to gratuluje wnuczki.ja mam polroczne blizniaki i nawet parka i jak to sie mowi za jednym strzalem dwa gole
trzymaj sie forsetko i pamietaj ze wiekszosc jest po Twojej stronie i Twoj problem jest naszym problemem
trzymaj sie forsetko i pamietaj ze wiekszosc jest po Twojej stronie i Twoj problem jest naszym problememmag nie unoś się udowodni do tego służy profili forum
ps
mi nie zadobrze idzie
dobra teraz naprawdę idę po
ps
mi nie zadobrze idzie
dobra teraz naprawdę idę po

jesteś cieniutki
olena Ty nie gdybaj i nie domyślaj się za dużo.
Wandziu pa
olena Ty nie gdybaj i nie domyślaj się za dużo.
Wandziu pa
, musisz koniecznie podać swój GG
pochwal się ile zgaranełaś