Wpisy 1 501 912 – 1 502 011
20 kwietnia 2013 20:20 → 20 kwietnia 2013 21:23, 100 wpisów
ale jak podłacze to jedno wejscie które tylko pasuje to nie ma nic nawet jak szukam w menu sygnału
co to za telewizor z 3 wejściami ? chyba jeszcze czarnobiały
masz wejście na koncentryk ? takie okrągłe
masz wejście na koncentryk ? takie okrągłe
jareq08 ..bo ty ociąłeś kabla antena albo wyłączyłeś zasilacz
BEZROBOTNY
wczoraj sam cosik mówił że coś trafił ale nie chciał się pochwalić
wczoraj sam cosik mówił że coś trafił ale nie chciał się pochwalić
estek ,gdzie masz 3 wejscia? W telewizorze jest jedno gniazdo antenowe okragle, 75ohm,. W scianie w hotelu mozesz miec trzy ,bo jest odzielny TV, radio, tv sat-gniazda powinny byc opisane.Ciebie interesuje to od TV.
jareq08....pomyśle jeszcze troche ..zaraz szukam www ..
Chłopaki ,Estkowi trza pomóc!!! U mnie hula wszystko , polsat, N, naziemna, juz nie wiem na co patrzec???Na kobitę
estek
może wtyczka jest uszkodzona, jest taka na skręcanie?
może wtyczka jest uszkodzona, jest taka na skręcanie?
jareq08..chcesz połączy ile chcesz np drugiego TV ..
---
http://allegro.pl/antena-tri-digit-lna177-rozgaleznik-dvb-t-na-2-tv-i3185039791.html
---
i znikam...
---
http://allegro.pl/antena-tri-digit-lna177-rozgaleznik-dvb-t-na-2-tv-i3185039791.html
---
i znikam...
to nie wiadomo czy instalacja jest czynna ? może już też ją przestroili na cyfrówkę , jak masz telewizor stary to musisz dokupić dekoder , gdzieś za 80-90 już kupisz .
Krzysio! Estek ma problem , u mnie git jest wszystko, ja mam prywatny zestaw.
jackkwara ..masz racje...
mieszkał ktos przede mna ale miał swój a teraz dali mi bez dekodera i dupa a;e myslałem ze jakas kablówka bedzie
Najprawdopodobniej kabel jest uszkodzony. Weź byle jaki kabel i przyłóż do gniazd, jak będzie choć trochę odbierało to pewnie to kabel
jareq08 ...najpierw oberzeć foto jak dobrze robiłeś..podałem www ..wez analag TV stary widać troche ekranie .i potem połączy dekodera
oczywiście telewizor z ścianą połącz
jak ten z gwintem idzie do dołu to kablówka , ciekawe czy podłączona
ten co wchodzi do telewizora to nic nie ma a te dwa to jak przyłoże to szumi i cos jest
i dobra juz wychodzę...
Albo ,masz tam rozprowadzony sygnał z tv sat. to musisz miec tuner sat.Sam tv nie pójdzie.
estek to na 100% kabel. rozkręć wtyczki i złóż je do porządku i będzie ok
jareq08..soryy ..ty opowiadasz dwie tematy naziemnę tV ..albo SAT ..soory nie rozumiałem ..
a zobacz czy kabel jest jednym przewodem czy złączony przejściówką z dwóch kabli?
Krzysio, OK jest, chcemy Estkowi uruchomic TV online, moze sie uda?
poruszaj podłączonym kablem, powyginaj go może kabel jest przerwany, albo to wtyczka
Ja bym do sąsiada poszedł sprawdzić czy kabel dziła i będziesz miał jasność.
jeszce raz mam 3 wejscia antenowe 1 tylko pasuje do telewizora ale nic nie ma a tamte ja przyłoze to szumi telewizor ale maja inne wejscia
No to rozkręć te wtyczki i samym gołym przewodem przyłóż do wejścia w telewizorze, będziesz wiedział które masz podłączyć, zamienisz wtyczkę jak będzie działać
Mozesz zapytac kogos, czy tam nie wyłaczyli juz sygnalu analogowego, bo chyba nic nie zwojujemy?
zw
idę po piwa bo się skończyły
idę po piwa bo się skończyły
Estek po prostu kablówka nie jest podłączona.Musisz umowe podpisać z dostawcą telewizji kablowej/o ile taka jest w tym bloku/.Popytaj sąsiadów czy tam w bloku ma ktos tv kablowa
ja mam też 3 gniazda w scianie,tv,radio i tv sat
Tak! Tczewianka, od godziny tez próbowalem koledze to wyperswadowac.To jest standard w tym kraju.
Dobry wieczór i miłego wieczoru
tczewianka.... ja jedno rodziny ..nie mieszkam bloku....wiem wiecej ootoo TV i znikam jestem drugi kompy..
Estek
podłączyłeś?
podłączyłeś?