Wpisy 1 501 812 – 1 501 911
20 kwietnia 2013 16:45 → 20 kwietnia 2013 20:18, 100 wpisów
popołudniu gość przerżnął u jolki w keno 60zł - grał parkę na stawki i puścił w/w 3/3 za 50zł
witam
nie wysyłana długo piątka i co?nie wysłana i dziś i 4/5 nie wygrane,a jak wysyłałam ją czesto to wchodziło najwyżej 3/5
nie wysyłana długo piątka i co?nie wysłana i dziś i 4/5 nie wygrane,a jak wysyłałam ją czesto to wchodziło najwyżej 3/5
http://www.livesports.pl/mecz/x6THuWxh/#szczegoly-meczu ale nokaut i jaki kurs dobry
torsan na prowincji i tak chyba słabo grają, chciałbym zobaczyc klienta co gra 3/3 stx 500 czy wiecej- w końcu raz na ruski rok pada kilkaset albo nawet wiecej 3/3 w jednym los.
ten gość co gra na parki w keno, ma takie ulubione 10,11 i 35,65; wczoraj ta pierwsza często chodziła
Mi tam żydzi nie przeszkadzają.Polacy uważają się za lepszych od innych a są największymi złodziejami na świecie
Nawet mam coś wspólnego z żydami bo większość z nich jest bogata tak jak ja niestety....
estek najbardziej katolicki kraj a wszystkie możliwe przekręty są u nas
obłuda i zakłamanie.Dzikus nie mogę ot tak komuś kasę dać.Muszę pomagać naprawde biednym
My nie jesteśmy biedni mamy co jeść.Wierz mi widziałem prawdziwą biedę w Afryce umierające dzieci z głodu...
Gdzie jest sprawiedliwość?Miliardy dolarów na zbrojenia na latanie w kosmos....dzikus ide już co tu tak sam będe siedział
Jesteście próżni i pyszni.Nie chcecie słuchać prawdy.A prawda to DETOX
Miło było chłopcy ale ku Waszej rozpaczy uciekam.Żegnajcie moji mili
halapek
estek
estek
Dzisiaj zdrapki za 47zł
wygrane 36zl
strata 11zl
wygrane 36zl
strata 11zl
bilans lepszy niż to mylti 10/10
bo mam 3 wejscia od anten a stary telewizor i pasuje tylkom jedno i nic nie odbiera
jak myślicie.......będzie jescze jedna powtórka 18 w lotto.....moim zdaniem się powtórzy jeszcze raz
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
witajgayu detoxie
halapek
5 raz 18 w lotto. Obstawiał bym na nie
a 44 pewniak w plusie 3 miesiące jej nie było
5 raz 18 w lotto. Obstawiał bym na nie
a 44 pewniak w plusie 3 miesiące jej nie było
***player***..najpierw graj bilans niz multi...jak działa zbiera kasa ....nie opowiadaj głupot..
detox
Witam! Estek ,znów popsules?Powiedz co nie działa , to naprawimy online
i znikam ..dzidaa..
jareq08
wynajałem kawalerke i wstawili mi telewizor stary jakis daewoo
3 wejscia anten i tylko jedno pasuje do telewizor ale nic nie ma zadnych kanałów
wynajałem kawalerke i wstawili mi telewizor stary jakis daewoo
3 wejscia anten i tylko jedno pasuje do telewizor ale nic nie ma zadnych kanałów
Masz gniazdo UHF, 75 ohm.Jesli tam przeszli na standard mpeg 4,. to już ...upa, nic nie zobaczysz.Chyba ,ze kablówka holtelowa , konwertujr na stary system mpeg2. Mozesz zrobic przeszukiwanie zakresu. i powiedz gdzie jestes, bo moze juz wylaczyli sygnał analogowy.
gdzie jest sam9 on chyba ma niepełne podstawowena profilu miał trafione 8/10 a tu się chwalił ze ma 9/10co z niego za job
jareq08 ...najpierw spraawdz sygnał muszy być sygnał np 98 albo moze być 70 procent pokazuje meny w ekraniei potem jeszcze raz szukaj kanały TV ..