Wpisy 149 951 – 150 050
22 sierpnia 2010 12:24 → 22 sierpnia 2010 19:01, 100 wpisów
nikczemniku - a jak laptop się sprawuje, gdy naładaujesz baterię słońcem?
Piątki poszły na meila ja idę na spacer do lasu bo piękna pogoda Pozdrawiam i do losowania.
u mnie poszły dwa zakłady na 14:00 bo zawsze się zapieram że poślę tylko jeden z liczbami które najbardziej mi pasują, a kończy się że idą dwa zakłady z liczbami pasującymi i tymi nie pasującymi

oni to podglądają i co wiecej zabierają i puszczają kto ma obrazać i więcej zabierać ludzią
Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 05,06,17,22,26,39,41,44,50,53,54,55,57,58,63,65,66,69,73,79 - Plusem jest liczba: 58
a ja 2/3, parę razy 3/5 i parę 3/6 więc dalej lipa.;/
Witam wszystkich
u mnie jedyne, co extra, to uważam, że
spodnie prowadzącego, ten fiolet jest zajefajny 
ciekawe, co na wieczór przyszykują
u mnie jedyne, co extra, to uważam, że
spodnie prowadzącego, ten fiolet jest zajefajny 
ciekawe, co na wieczór przyszykują

Nie wiem co będzie ale ten od trampek i udziwnionych kolorów lepiej niech siedzi w domu
Ten od trampek
nie wszystkich stać na taki zakup 3,500 złociszy za trampki ricardos
nie wszystkich stać na taki zakup 3,500 złociszy za trampki ricardos
kurde, to w czym we w takim razie chodzi ten z metra cięty, co to lekramował aby przyjść na wielkom gonitwe warszawskom ??

może go noszom ?

może go noszom ?
Wydaje mi się,że wieczorem będzie klątwa Faraona czyli wyciosana overlockiem i pewnie takie wyciosane liczby puszczą.Trzeba więc przygotować plan B

Jakie to szczęście,że prowadzący są tak idealni - wręcz, zwłaszcza WIELEBA 

w typowaniach mam inaczej, ale na wieczór obstawiam 8,10,30,49z plusem
Leszek czy chodzi Ci o "trefne " czy "pewne" numerki?, bo o 22,15 może być "pewny numerek"

Ładny - brzydki, mądry -głupi, idealny - robal 
Żeby była jasność, o co mi chodzi...
...o czyjeś zachowanie, czy coś innego, ważniejszego...
to pierwsze, całe rozmówki i inne rzeczy - to pewno nakaz "z góry", mają grających za idiotów / w moim wypadku nawet dość słusznie*/ więc gadają, co gadają i o czym gadają ...
A to drugie, WAŻNIEJSZE - otóż w okresie zmian - przechodzenia z polsatu do tp info, w którymś z wywiadów padło info o ICH zarobkach, wkurzyło mnie to, bo NIE jest to PRYWATNA firma i NIE widziałem ogłoszeń o NABORZE na prowadzących, a ile tych osób jest, to proszę sobie samemu policzyć...
Co jeszcze jest super ?
Podniesienie cen zakładów, zmiana durnego tsn na beznadziejnego Jokera, brak możliwości wybrania, czy gram na pierwsze, czy drugie losowanie...
WYOBRAŻACIE SOBIE, CO BY BYŁO, GDYBY MIELI KONKURENCJĘ ?
* bo widzę to wszystko, o czym piszę
i
...
...i
gram 

Żeby była jasność, o co mi chodzi...
...o czyjeś zachowanie, czy coś innego, ważniejszego...
to pierwsze, całe rozmówki i inne rzeczy - to pewno nakaz "z góry", mają grających za idiotów / w moim wypadku nawet dość słusznie*/ więc gadają, co gadają i o czym gadają ...
A to drugie, WAŻNIEJSZE - otóż w okresie zmian - przechodzenia z polsatu do tp info, w którymś z wywiadów padło info o ICH zarobkach, wkurzyło mnie to, bo NIE jest to PRYWATNA firma i NIE widziałem ogłoszeń o NABORZE na prowadzących, a ile tych osób jest, to proszę sobie samemu policzyć...
Co jeszcze jest super ?
Podniesienie cen zakładów, zmiana durnego tsn na beznadziejnego Jokera, brak możliwości wybrania, czy gram na pierwsze, czy drugie losowanie...
* bo widzę to wszystko, o czym piszę
i
......i
gram 
witam wszystkich popieram cie robal 36

miałem dziś o godzinie 14:00 1/10 z plusem czyli 10zł w MM
jeżeli ktoś nie widział reportażu o ludziach którzy trafili 6 w dużym lotku w telewizji tvn polecam zobaczyć go na stronie multipasko w artykule pt: trafić szóstkę w totka ja go już widziałem w telewizji tvn.
to cześć wszystkim.

Madzia77>>
padanie prawdopodobnie w toku, ale niekoniecznie oznacza to zmianę zasad pogrywania...
multi multi plus 1984>>
spadasz wysłać ?
nie trzeba tak gnać, bo dziś nie ma kolejek
padanie prawdopodobnie w toku, ale niekoniecznie oznacza to zmianę zasad pogrywania...
multi multi plus 1984>>
spadasz wysłać ?
nie trzeba tak gnać, bo dziś nie ma kolejek

Bry I na 22-gą te same co na 14-tą...Muszą kiedyś wejść
1,3,9,36,57,62,74
Powodzenia
1,3,9,36,57,62,74
Powodzenia
muszą...
tez tak myślałem...
na "stałe" gram prawie od początku (!)
i zaczynam zmieniać zdanie, ale
Powodzenia
tez tak myślałem...
na "stałe" gram prawie od początku (!)
i zaczynam zmieniać zdanie, ale
Powodzenia
Użytkownik rico dodał nowy komentarz w temacie Trafić szóstkę w "totka"
kathy
to Kylie Minogue śpiewała dla ciebie
,a byłem pewien ,że ze specjalną dedykacją dla mnie 
to Kylie Minogue śpiewała dla ciebie
,a byłem pewien ,że ze specjalną dedykacją dla mnie 
Siemka 
No mam pytanie : Gdybym puscila sobie np. 1 zaklad multi na 5liczb z plusem i wpadla by mi ta piatka a plus nie to mimo wszystko miala bym to 700zl ? Plus zwieksza tylko wygrana Hmm ? :> <mysli>

No mam pytanie : Gdybym puscila sobie np. 1 zaklad multi na 5liczb z plusem i wpadla by mi ta piatka a plus nie to mimo wszystko miala bym to 700zl ? Plus zwieksza tylko wygrana Hmm ? :> <mysli>
tak goku x
witam wszystkich

plus powoduje, że jeśli trafisz wszystkie liczby a wsród nich będzie plus to wygrywasz wielokrotnie większą kwotę podaną na kuponie
czesc Darek brachu 

jak tam niedziela minęła?
nikczemnick braciszku dostałeś meila czytałeś go wykombinowałeś coś na godz 14:00
niestety ale nie bo byłem dzisiaj u teściowej i przeżyłem ale pukonów nie dało rady puścić bo nie było gdzie po drodze ale na wieczór coś skleciłem wedle Twoich sugestii oczywiście 

Jestem w lesie na wodą cisza spokój i piękna pogoda no i wianuszek kobiet mnie otacza z Policji bo to ich plaża.
hehe spoko - fajnie masz - tylko się im nie daj 

nikczemnick podaj mi początek swojego meila cos Ci wyślę popatrzysz
a Tobie jak poszło o 14:00?
masay@
..................w cyferkach nie myśleć o Policjantkach
u mnie tylko parę 6/10 i parę 3/5 i dwa razy 3/3
u mnie tylko parę 6/10 i parę 3/5 i dwa razy 3/3e no to super
masz tego mojego maila czy wysłać Ci na maila i mi odpiszesz?
No tak wlasnie sadzilam
to chyba w najblizszym czasie tak zaszaleje
na dzis mam na 3 i na 4 liczby oby wpadlo cos ;P
to chyba w najblizszym czasie tak zaszaleje
na dzis mam na 3 i na 4 liczby oby wpadlo cos ;Pno fajnie by było, życzymy Ci tego
Darek - OK