Wpisy 149 921 – 150 020
22 sierpnia 2010 08:29 → 22 sierpnia 2010 17:36, 100 wpisów
OK

No dobrze to narazie byłoby na tyle jeżeli chodzi o poranek .W ciągu dnia gdzieś pewnie wybędę ale komputerek mam ze sobą także będę na małym podsłuchu.Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku oraz super wygranych.Powodzenia

dzięki kathy - staram się jak mogę - jak codzień rano
ja mam ładowarkę solarną
witam serdecznie ja dziś gram 55,10,63, może jeszcze 71, ale nie wiem.
Użytkownik rico dodał nowy komentarz w temacie Trafić szóstkę w "totka"
Użytkownik Chatmann dodał nowy komentarz w temacie Trafić szóstkę w "totka"
jakie typy dajecie na dzis ??

wierzyłem w Adamka i jak zwykle się nie zawiodłem.
Do braci Kliczko to mu jeszcze daleko ,ale spoko on dopiero od paru dni jest w ciężkiej.Cyferki na dziś niezmienni 2,12,14,16,18,19...cała dycha pewna jak pogoda nad morzem.Pozdrawiam Gdańsk i całe wybrzeże .BOGUŚ2 ja niestety nie wierzyłem ale cieszę się że się pomyliłem
Bry
Na 14-tą:
1,3,9,36,57,62,74
Powodzonka...
Na 14-tą:1,3,9,36,57,62,74
Powodzonka...
czesc Darek ponownie ale ja zmykam więc do przeczytania wieczorem
darek gdzie te 20 numerów co typujesz gdzie mogę je znaleść możesz przypomnieć dzieki
20 liczb jest na Forum w temacie G16 codziennie nowa 20 na pełne 7 dni
Za chwilkę wyślę na meila do tych osób z którymi mam kontakt 50 najlepszych 5 wakacji. Może coś wybierzecie sobie Państwo jeszcze na godz 14:00
nikczemniku - a jak laptop się sprawuje, gdy naładaujesz baterię słońcem?
Piątki poszły na meila ja idę na spacer do lasu bo piękna pogoda Pozdrawiam i do losowania.
u mnie poszły dwa zakłady na 14:00 bo zawsze się zapieram że poślę tylko jeden z liczbami które najbardziej mi pasują, a kończy się że idą dwa zakłady z liczbami pasującymi i tymi nie pasującymi

oni to podglądają i co wiecej zabierają i puszczają kto ma obrazać i więcej zabierać ludzią
Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 05,06,17,22,26,39,41,44,50,53,54,55,57,58,63,65,66,69,73,79 - Plusem jest liczba: 58
a ja 2/3, parę razy 3/5 i parę 3/6 więc dalej lipa.;/
Witam wszystkich
u mnie jedyne, co extra, to uważam, że
spodnie prowadzącego, ten fiolet jest zajefajny 
ciekawe, co na wieczór przyszykują
u mnie jedyne, co extra, to uważam, że
spodnie prowadzącego, ten fiolet jest zajefajny 
ciekawe, co na wieczór przyszykują

Nie wiem co będzie ale ten od trampek i udziwnionych kolorów lepiej niech siedzi w domu
Ten od trampek
nie wszystkich stać na taki zakup 3,500 złociszy za trampki ricardos
nie wszystkich stać na taki zakup 3,500 złociszy za trampki ricardos
kurde, to w czym we w takim razie chodzi ten z metra cięty, co to lekramował aby przyjść na wielkom gonitwe warszawskom ??

może go noszom ?

może go noszom ?
Wydaje mi się,że wieczorem będzie klątwa Faraona czyli wyciosana overlockiem i pewnie takie wyciosane liczby puszczą.Trzeba więc przygotować plan B

Jakie to szczęście,że prowadzący są tak idealni - wręcz, zwłaszcza WIELEBA 

w typowaniach mam inaczej, ale na wieczór obstawiam 8,10,30,49z plusem
Leszek czy chodzi Ci o "trefne " czy "pewne" numerki?, bo o 22,15 może być "pewny numerek"

Ładny - brzydki, mądry -głupi, idealny - robal 
Żeby była jasność, o co mi chodzi...
...o czyjeś zachowanie, czy coś innego, ważniejszego...
to pierwsze, całe rozmówki i inne rzeczy - to pewno nakaz "z góry", mają grających za idiotów / w moim wypadku nawet dość słusznie*/ więc gadają, co gadają i o czym gadają ...
A to drugie, WAŻNIEJSZE - otóż w okresie zmian - przechodzenia z polsatu do tp info, w którymś z wywiadów padło info o ICH zarobkach, wkurzyło mnie to, bo NIE jest to PRYWATNA firma i NIE widziałem ogłoszeń o NABORZE na prowadzących, a ile tych osób jest, to proszę sobie samemu policzyć...
Co jeszcze jest super ?
Podniesienie cen zakładów, zmiana durnego tsn na beznadziejnego Jokera, brak możliwości wybrania, czy gram na pierwsze, czy drugie losowanie...
WYOBRAŻACIE SOBIE, CO BY BYŁO, GDYBY MIELI KONKURENCJĘ ?
* bo widzę to wszystko, o czym piszę
i
...
...i
gram 

Żeby była jasność, o co mi chodzi...
...o czyjeś zachowanie, czy coś innego, ważniejszego...
to pierwsze, całe rozmówki i inne rzeczy - to pewno nakaz "z góry", mają grających za idiotów / w moim wypadku nawet dość słusznie*/ więc gadają, co gadają i o czym gadają ...
A to drugie, WAŻNIEJSZE - otóż w okresie zmian - przechodzenia z polsatu do tp info, w którymś z wywiadów padło info o ICH zarobkach, wkurzyło mnie to, bo NIE jest to PRYWATNA firma i NIE widziałem ogłoszeń o NABORZE na prowadzących, a ile tych osób jest, to proszę sobie samemu policzyć...
Co jeszcze jest super ?
Podniesienie cen zakładów, zmiana durnego tsn na beznadziejnego Jokera, brak możliwości wybrania, czy gram na pierwsze, czy drugie losowanie...
* bo widzę to wszystko, o czym piszę
i
......i
gram 
witam wszystkich popieram cie robal 36

miałem dziś o godzinie 14:00 1/10 z plusem czyli 10zł w MM
jeżeli ktoś nie widział reportażu o ludziach którzy trafili 6 w dużym lotku w telewizji tvn polecam zobaczyć go na stronie multipasko w artykule pt: trafić szóstkę w totka ja go już widziałem w telewizji tvn.
to cześć wszystkim.

Madzia77>>
padanie prawdopodobnie w toku, ale niekoniecznie oznacza to zmianę zasad pogrywania...
multi multi plus 1984>>
spadasz wysłać ?
nie trzeba tak gnać, bo dziś nie ma kolejek
padanie prawdopodobnie w toku, ale niekoniecznie oznacza to zmianę zasad pogrywania...
multi multi plus 1984>>
spadasz wysłać ?
nie trzeba tak gnać, bo dziś nie ma kolejek

Bry I na 22-gą te same co na 14-tą...Muszą kiedyś wejść
1,3,9,36,57,62,74
Powodzenia
1,3,9,36,57,62,74
Powodzenia
muszą...
tez tak myślałem...
na "stałe" gram prawie od początku (!)
i zaczynam zmieniać zdanie, ale