Wpisy 1 497 482 – 1 497 581
16 kwietnia 2013 21:26 → 16 kwietnia 2013 21:57, 100 wpisów
Pasko
Jackwar
Profesor
Jackwar
Profesor
Robal
Jak wygrane
ja nie pamiętam, żeby się ostatnio pojawiały... wcześniej to różnie bywało A Netia ma siedzibę w Warszawie
Pasko...pisałem maila ale bez odzewu
Robal MM na dziś 6 zakładów + profil MM
Pasko...pisałem maila do Ciebie ale bez odzewu
10/10
jackwar...
Pasko...pisałem maila ale bez odzewu. te kupony to będą już nieważne jak przyjdą?
kriss2221: kupony będą obowiązywać od czwartkowego losowania... mam kolejkę e-maili do odpisania... nie wiem gdzie tam jesteś Generalnie poczta niby twierdzi, że na czwartek kupon będziesz miał w ręce.
greg
jakoś się podzielimy bonusem
jakoś się podzielimy bonusem
kriss22221: kupony są tak nadawane, żeby już na pierwsze losowanie miałeś go w ręce... czyli nadam i wyślę dopiero jutro, po dzisiejszym losowaniu lotto ...
Pasko
Robal
Nie miałem czasu na myślenie nad lotto, prace ogrodowe
Nie miałem czasu na myślenie nad lotto, prace ogrodowe
nie może mnie kusić, że nadaję kupon, później widzę, że padła "szóstka", a ja go mam włożyć do koperty i wysłać
Pasko...o taki pukon proosze
pasko, skoro jestes, to zadam ci pytanie... czy moglbys zrobic na forum wyszukiwanie postow po ich numerze, tak jak to jest na czacie? na stronie glownej forum gdzies u gory moglbys zrobic okienko na wpisanie numeru postu i wyswietlalaby sie strona z tym postem...
gjaster
w jakiej kolekturze
w jakiej kolekturze
ktos wie jak tam sprawa z automatami do sprzedazy zdrapek
a w sawinie
a w sawinie
Witam ponownie Dzis pisałem ze widziałem jak taki automat do sprzedazy zdrapek montowali w sklepie
unhappy
akcent jest na 'twierdził' - a stąd takie słowo - bo nie jestem pewien swojej granicy - każdy /podobno/ jakąś ma... ;
Pasko
czy w mapkach zagranicznych było eurojackpot /- a jestem pewien w blisko 99,99%, że było/ czy może jednak gapiłem się w jakąś inną ?
akcent jest na 'twierdził' - a stąd takie słowo - bo nie jestem pewien swojej granicy - każdy /podobno/ jakąś ma... ;
Pasko
czy w mapkach zagranicznych było eurojackpot /- a jestem pewien w blisko 99,99%, że było/ czy może jednak gapiłem się w jakąś inną ?
qjaster, one podobno i tak maja stac w zb... wiec w sumie sa zbedne moim zdaniem... bo nie bedzie mozna sobie wybrac numeru zdrapki
juz lepiej wrociliby do sprzedazy zdrapek w kioskach
jest ich wzglednie duzo, a nie wymagaja lottomatu, by dokonac sprzedazy... wygrane mozna by odbierac normalnie tylko w punktach z lottomatami
jest ich wzglednie duzo, a nie wymagaja lottomatu, by dokonac sprzedazy... wygrane mozna by odbierac normalnie tylko w punktach z lottomatami
Robal oglądałem ten kupon z jokera z 01,02,03,04
i tak naszło mnie żeby obejrzeć kupony ch-t
ostatnio dużo ciągów jest z automatu typu 09,11,20,21,22,
albo kupon lotto+ i pierwsza liczba 30
i tak naszło mnie żeby obejrzeć kupony ch-t
ostatnio dużo ciągów jest z automatu typu 09,11,20,21,22,
albo kupon lotto+ i pierwsza liczba 30
21,30,49,58
mnie ten post o jokerze sklonil do zrobienia szybkich analiz... bo tak, to za bardzo analizowac jokera mi sie nie chce
jeszcze jedna analize mam w zanadrzu
jeszcze jedna analize mam w zanadrzu
21,30,49,55
Lotto...1,2,3,4,5,6
Lotto..2,7,21,33,38,40
unhappy
oglądałem to
jakie miałeś najwyższe trafienie w jokerze, pytam z ciekawości bo grasz pewnie jeden joker - jedno losowanie
oglądałem to
jakie miałeś najwyższe trafienie w jokerze, pytam z ciekawości bo grasz pewnie jeden joker - jedno losowanie
górny slask Jak bede koło tego sklepu to mu sie przyjrze temu Moim zdaniem to zbedne jeszcze troche to maszyny beda wydawac kupony Ide jesc Dobrych typowan
greq...oj 7,8
.
.
Witam wszystkich przed
losowaniem..
.
Witam wszystkich przed
losowaniem..
Franek
.
31
muj pewniak
31
muj pewniak
.
Cześć player
Cześć player
14,17,21,30,58,59
14,17,28,53,58
31,33,41,42,50
Pasko
Naprawdę ? I nigdy nie leżało ? Ktoś mi w pw wspominał,że przy dużych kumulacjach - mógł widzieć u Ciebie - dziwne...
Też byłem przekonany, że widziałem - w tamtym tygodniu - wtorek może środa ...
Naprawdę ? I nigdy nie leżało ? Ktoś mi w pw wspominał,że przy dużych kumulacjach - mógł widzieć u Ciebie - dziwne...
Też byłem przekonany, że widziałem - w tamtym tygodniu - wtorek może środa ...
.
Hehe cześć greg
Hehe cześć greg
.
No i 27 ? Powinno tak myslę
No i 27 ? Powinno tak myslę
.
55 ?iii 80 da czadu tak myślę z dwa razy po dwa razy
55 ?iii 80 da czadu tak myślę z dwa razy po dwa razy
od maja nowe godziny losowania, proponuję nową prowadzącą- jakąś murzyneczkę
.
Cześć