Wpisy 1 497 339 – 1 497 481
16 kwietnia 2013 20:10 → 16 kwietnia 2013 21:26, 100 wpisów
jest jeszcze poniedziałek , niby pierwsza część ale zbyt brutalny
to pewnie obejrze... lubie takie filmy
a dzis wyslalem 10/10 mm... jesli nie trafie 4/10, to sie pochlastam
a dzis wyslalem 10/10 mm... jesli nie trafie 4/10, to sie pochlastam
dobrze, ze przyspieszaja losowania
na pukonach drukuja, zeby nie przeoczyc
na pukonach drukuja, zeby nie przeoczyc
choc z drugiej strony, jak znam zycie, nie tyle spowolnia maszyny, ile zapchaja to 10 minut jakimis ***ami... obym sie mylil... czasem nie nadazam sprawdzac pojedynczych kuponow mm...
a co dopiero osoby, ktore wysylaja ich 10
a co dopiero osoby, ktore wysylaja ich 10
Ja wysłałem dwa zakłady przez siebie skreślone normalnie. Liczę i w notatce komórki zrobiłem sobie fikcyjne 12 zakładów po 8 liczb. Ciekawe czy tam wpadnie 5 ? Jak wpadnie to wtedy tak prawdopodobnie zagram w realu nawet choć będzie mnie to kosztowało 840 zł. Ale co z tego nawet jak trójkę trafię to trochę się zawsze zwróci bo 12 to za drogo stanowczo jest jak dla mnie. I tak na razie tak nie wyślę bo mnie nie stać.
A wy gracie często w Mini Lotto ? Aha i chodzą u was dziewczyny w mini ?
pamiętaj jak masz wygrać to wygrasz nawet jak jeden wyślesz , systemy są dla tych co mają kase by przegrać .
nigdy gra ci sie nie zwróci jak nie trafisz głównej wygranej , możesz 3 , 4 , trafiać co tydzień ale i tak będziesz przegrany jak się napalisz spokój i rozwaga , systemy zostaw , idź na fart i czuja
O tuż to i tyle w tym temacie np tacy doktorzy czy adwokaci !!!
Pewnie masz rację ?
Witam wszystkich
jackwar dokładnie to co piszesz w pełni się z tobą zgadzam na pewno się nie wygra jak się gra na siłę
krzysztof c
Dobrze do zobaczenie po losowaniu. A i powodzenia niech te losowanie tobie i innym przyniesie trafienie głównej wygranej i spełnienia wszystkich no prawie wszystkich marzeń. A to żeby było na końcu jako happy end i to . Ale dobrze co że losowania będą od 01.05 od 21:40 i w TV prawda ?
unhappy
Wam też wszystkim ale z rozwagą panowie i panie .
krzysztof c wzajemnie wysokich wygranych a co do emisji losowań to bardzo dobra decyzja TS
agatkaa
jackwar z wilkowyj nie próbowałem wynalazkuale rum na kościach jak najbardziej
agatka teraz będzie prowadził losowanie Janusz zobaczymy czy coś nam przyniesie a ty co dziś zagrałaś ?
agatka losowanie jak zawsze o 22:15 ale niedługo się to zmieni od 1 maja będzie o 21:40
stronkę znam od kilku lat... nie pamiętam, szukałem w google wyników multi lotka (jeszcze przed zmianą na multi multi) ta strona jest najlepsza
a typować zacząłem 5 czy 6 dni temu
a typować zacząłem 5 czy 6 dni temu
multi multi plus 1984
ja kreslac to wogole sie nie zastanawiam, kresle z "buta" bo jak
ma byc to bedzie
ja kreslac to wogole sie nie zastanawiam, kresle z "buta" bo jak
ma byc to bedzie
jackwar
agatka może i dobry sposób bo w końcu metoda chybił trafił też takim sposobem jest i jednak u mnie działa
menel , szkoda to jak krowa w kapuste wejdzie , tak mówili w kabarecie .
nie masz się czym bawić to sie małym pobaw , tylko uważaj bo cie jeszcze opluje .
dobra to ja uciekam życzę wszystkim grającym wysokich wygranych cześć do poklikania.
Pasko
ostrzej reaguj, bo Ci to całkiem rozpintolą
albo konkurencja, albo
takich czubów, to nie było chyba od Rafała ?
ostrzej reaguj, bo Ci to całkiem rozpintolą
albo konkurencja, albo
takich czubów, to nie było chyba od Rafała ?
kombo***n......y uju wypi z mp utasie Pasko zablokowac bo ur...wa cierpliwosci brak.
gnoju sie nie rusza smieciem jestes kombolotku walony daj se sianka i do kojca
Pasko blokuj te.gnojowiskowe klony bo mp sytaci ludzie odejda to dzieje sie od kilku dni
siemka wszystkim
jackwar...siemka
Fabik płytki jesteś jak stać ciebie tylko na takie coś i wulgaryzmy. Niedojrzały smark potrafi się lepiej zachować. Tutaj czujesz się anonimowy a nie jesteś. To sobie pozwalasz, brak słów.
Pasko...pisałem maila ale bez odzewu