Wpisy 1 495 499 – 1 495 598
14 kwietnia 2013 21:40 → 14 kwietnia 2013 22:13, 100 wpisów
A co jeszcze kolektura czynna a i blisko masz do niej ?
lecta na statoill
kupony puszczac
kupony puszczac
jak zdąże na cpn towyśle
torsan, ciekawe czemu nasz prowadzący nie wystepuje w tych fajnych spodenkach
Dziś moreno znowu czy ktoś inny
jackwar....
4500 do wpisu 1 500 000 sto 900
18,41,69 takie coś wysłałem
Jutro zagram w Mini Lotto moje 12 liczb ze strony rozbije na dwie piątki może wtedy coś wejdzie ? A dzisiaj zrobiłem sobie na telefonie w notatkach 30 piątek na Multi Multi różnych kombinacji ciekawe czy wejdzie choć jedna piątka co ?
krzysztof , ogólnie jest teraz bryndza z robotą , jak masz niedaleko market budowlany to tam spróbuj
krzysztof , jak bym się uparł to i ja bym zdążył jeszcze wysłać
A ile teraz płacą stażyście na miesiąc z urzędu pracy ?
krzysztof , jutro nie ma mini chyba że Marysia założy na losowanie
tyle co kot napłakał
A co nie gracie w Mini Lotto fajna nawet gra choć tylko 2 miałem i wszystko góra !!! Kiedyś może trafie 5 mam taką nadzieję.
Moze sierotka marysia i dwa krasnoludki jeden łysy a drugi z hiszpani
szlachta sie schodzi bo zaraz losowanie
ale miało być bez liczenia a nawet nie luknołem ile rzędów tylko z pamięci
27 pewniak i plus
sledziki rosną jak po burzy
Technik Agrobiznesu ale bez tytułu a teraz muszę poprawić to i matematykę i język Polski na pisemnej na maturze. A teraz chodzę do Policealnego Studium Zawodowego na kierunku Technik Administracji choć lepiej mogłem iść do Grudziądza na ochroniarza no trudno. A jaki temat wybrać na wypracowaniu z lektury czy nie omawiany na lekcji ?
krzysiek a co bys chcial w zyciu robic ,gdzie pracowac.Jakie masz zainteresowania?
a ja w kolekturze dla jaj takie skreśliłem
1,3,5,7,9,15,39,41,49,80
1,3,5,7,9,15,39,41,49,80
moje trójeczki 23,64,7230,67,7712,54,5548,76,7757,10,14
fiolka nie wierzę , musi spór Pasko rozstrzygnąć może tobie dał jedną więcej ?
2,7,18,22,32,41,69
21,33,40
Zostać policjantem i pracować w drogówce. Ale trzeba mieć tam maturę bo gdzieś czytałem że nie ale czy to prawda ? Albo przynajmniej być ochroniarzem jakiegoś np supermarketu ale tutatj trzeba mieć przynajmniej kurs tak ? A ta w ogóle gdzie ty pracujesz i co robisz ?
11,17,34,55,79
ja nie chcący skreśliłem same nieparzyste prócz jednej ostatniej kreśliłem na pałe
krzysztof-a ja słyszałem że do drogówki można mieć nawet zawodowe wykształcenie
12,42,70
albo pozostanie tarcie chrzanu
krzysztof , nawet na zwykłego pałkersa nie masz szans bez znajomości , więc daruj sobie . Idz na księdza też dobry zawód , ale też trzeba mieć maturę
ale na zakonnika już nie trzeba tylko mogą nie wypuszczać z celi
ale na zakonnika już nie trzeba tylko mogą nie wypuszczać z celi
krzysiek a moze zostan detektywem bo Ty duzo pytan zadajesz,takze dalbys rade
Jackwar...na koleji też dobra robota
tylko do czego po agrobiznesie ? chyba że jak będą linie likwidować to je w pastwiska zamieniać
krysztof najlepsza robota za dobrą kase jest wiercenie gumowym wiertłem,albo tarcie chrzanu
Rozwiń swoją myśl ok ?
wasyl: co do wpisu, to można kupić za 15 000 zł. Jeśli jesteś chętny, to pisz na priv
Tak sobie bardzo dobrze umiem język Niemiecki a teraz się uczę na własną rękę Włoskiego . Bo 29.06 jadą na pielgrzymko - wycieczkę z parafii .
oki
fiolka , takie szare , księżycowe to ufoludki , cieszą się że lecą na ziemie ludziom cipy wszczepiać
ja tak robie rok wierce i półroku kuronia potem rok scieram chrzan i pół roku kuronia i tak w kółko
Ja w ochronie robiłem 3 lata
krzysztof , to wal do niemiec na praktyki , przyjmą cie z otwartymi rękoma .
krzysztof_c
Licencje dla ochroniarzy mają zostać niedługo zniesione
Licencje dla ochroniarzy mają zostać niedługo zniesione
Mogę pracować jako kierowca wozka widłowego i operatora suwnicy
Mój kolega mi mówił że nasz kolega był 3 tygodnie w Austrii na pracach głownie budowlanych i zarobił około 4500 zł czyli średnio 1500 na tydzień ładnie co ? I mówił że teraz może tankować pod korek .
A co tu nie będzie ?
u mnie są przyjecia do P.O.M.Z.M.I.Z.
ZRESZTA W KAZDYM MIESCIE CZA ZAPYTAC W URZEDZIE
MOGE COS POWIEDZIEC NA TEN TEMAT

ZRESZTA W KAZDYM MIESCIE CZA ZAPYTAC W URZEDZIE
MOGE COS POWIEDZIEC NA TEN TEMAT

Co to oznacza że licencji nie będzie że bez kursów też wezmą np do supermarketu ?
licencja to takie uprawnienia ochroniarza , bez licencji to masz 4,50 na godzine , przy 200 godzinach 900 zł .