Wpisy 1 495 399 – 1 495 498
14 kwietnia 2013 21:02 → 14 kwietnia 2013 21:40, 100 wpisów
multipasko ma być portalikiem na poziomie... nie zawsze o lotto, ale na jakimś poziomie ...
jak tam gry liczbowe
fiolka...
profesorze
kto ewidentnie zaniża ten poziom oczywiście jest "na celowniku" nazwijmy to
bezrobotny
fiolka..moreno jest
miesiąc ? Za dużo ban hmmm
psorku...jak wieczorem będzie losował to u mnie będzie na celowniku
pasko chodziło że zanizam poziom tej strony
jak ktoś jest za bardzo nabuzowany, to może np. skorzystać z linku torsana we wpisie nr 1 495 361 i oglądnąć dla rozluźnienia
Pasko , dla czego linki podajesz z losowania gdy prowadząca nie jest kompletnie ubrana ?
Pasko czytałem twoje wpisy na czacie i tak powinieneś robić .A nie takie detoxy i inne ....... wyprowadzają z równowagi itp. .... blokować ich
greg , trzeba się uśmiechnąć z politowaniem jak rozum rozdawali to pewnie w innej spali
pylcek , to detox ? no to ładnie . a kasy ma jak lodu aż mało co sie nie powiesił
detox takie bajki to na dobranoc
coraz ciekawiej na tej stronce,obcięte losowania, bany , skandale, cenzura, GRATULACJE
dotam aby oglądać na lotto trza płacić kase
Cześć to jak tu już nie puszczą losowania ? Ale przecież na lotto można oglądać to za to trzeba zapłacić jak niby ? A macie kupony na dzisiaj ? Magazynki pełne !!!
PASKO.............
ISTNIEJE MOŻLIWOSC
KUPIENIA WPISU
1 500 000

ISTNIEJE MOŻLIWOSC
KUPIENIA WPISU
1 500 000

Moja piątka na dzisiaj to 13,33,43,53,63 !!! Powinna wpaść tylko że nie wysłane niestety !!! Bo kasy mam mało i dlatego trzeba oszczędzać. O jak bym miał staż to co innego !!! A wy już odbyliście staż ?
A nie uczyłem się dzisiaj. Jakoś tak wyszło .
ja uwazam na słowa bo bana dostałem
a jestem uzalezniony od mp i ts
mi sie wydaje ze jano/pasko powinnien dawac ostrzezenie
lub 3 ostatnie wpisy na mp
i konkretnie pisac ile trwa ban......
bo stres mnie dopadł jak klawiatura sie zablokowała
a jestem uzalezniony od mp i ts
mi sie wydaje ze jano/pasko powinnien dawac ostrzezenie
lub 3 ostatnie wpisy na mp
i konkretnie pisac ile trwa ban......
bo stres mnie dopadł jak klawiatura sie zablokowała
Jastem znowu
krzysztof c zapodam twoje numerkiskikne na cpn wysłać
nie zdązyłem sie porzegnac z mp
bo bana dostałem
bo bana dostałem
A ja jeszcze nie a już prawie rok po szkole średniej jestem. U nas są stolarnie ale pytałem to nie chcą przyjąć !!! To gdzie mam iść na ten staż i go odbyć ? Co byś mi proponował ? A w mieście znajdę coś myślisz ? Tylko że muszę się zarejestrować drugi raz bo miałem przyjechać i mi się termin pomylił i poszło !!!
Może napijmy się tak co ? Na zdrowie wam !!!
BEZROBOTNY wyślesz te liczby ?