Wpisy 1 494 941 – 1 495 040
14 kwietnia 2013 17:39 → 14 kwietnia 2013 18:06, 100 wpisów
Ulala. Niestety, czarownice z Łysej Góry nie chcą pożyczyć latającej miotły.
Krynicy Morskiej.
Janosik...a już myślałam że mnie zaprosisz
Nie Krynicy Górskiej....................
Nie Krynicy Górskiej....................
ula lubię Cię te stare zgredy to powinni siedzieć na czacie RADIO MARYJA
Ulala. Poważny zbójnik nie zajmuję się takim łotrostwem jak multilotkowanie.
normalnie wiosna a mnie grypa bierze...
ulcia jak tam detox wygrał coś? bo miał się z tobą podzielić... czy skan dac???bo nie czytałam...
ulcia jak tam detox wygrał coś? bo miał się z tobą podzielić... czy skan dac???bo nie czytałam...
On niczym Midas czego dotknie w złoto zamienia. Tylko czasami towaru zabraknie albo budzik do roboty budzi.
Gałcia, Greguniu
ulcia a pochwalił sie skanikiem?
Gała ja czasem morza nie widze cały rok...nie sposób sie dam dostać, albo nie ma kiedy bo w sezonie to się pracuje...podejrzewam ze falesą ,a słońce dopiero o 16 wyszło...
jest i detox podawaj 10 liczb idę zagrać w keno włożę 20 zeta a znając życie żadna z podanych nie wpadnie i wyćiągne 40 zeta z ts
Zostałem tu obrażony i to inni powinni bana dostaćAle wybaczam zgredą
ulcia no tak aureola nad główką grzech...
greguniu widziałam, a kiedy mi podrzucisz takie cyferki??? farciarzu...same baby na ciebie robią... ciekawe czy im sie odwdzięczasz???
Gała u mnie to odwrotnie cały rok si e opierda...m...a w sezonie zapierd...m...
detox...pytam oficjalnie...jutro kupon wygrany dostane od Ciebie???
o jest detox to ja poprsze jutro cyferki na wygraną
Ulala.
a czemu andzia bije ulcie???
dobrze, że jesteś Gamoniu - to mój ulubiony pies - żeby nie było
"atakują" ? "obrażony"
a "oszołomy i palanty", czyje to słowa? cóż - stopień zidiocenia zapewne niejeden raz jeszcze zaskoczy
kim byś nie był, czy o.n.a, czy on, czy nawet admin, bo w którymś momencie - przy braku reakcji Samej Góry i do takich wniosków będą niektórzy dochodzić /vide goodman z tworzemniem nicków/ -
- ci PA
"atakują" ? "obrażony"
a "oszołomy i palanty", czyje to słowa? cóż - stopień zidiocenia zapewne niejeden raz jeszcze zaskoczy
kim byś nie był, czy o.n.a, czy on, czy nawet admin, bo w którymś momencie - przy braku reakcji Samej Góry i do takich wniosków będą niektórzy dochodzić /vide goodman z tworzemniem nicków/ -
- ci PA
isla tak Ania dostaje słodycze i zabawki a starsza coś więcej extra
andromedo ale to taki fajny nick
Gałuniu pracuj pracuj a garb ci sam wyrosnie, nie...
Gałuniu pracuj pracuj a garb ci sam wyrosnie, nie...
andromedo na mnie tez mówią isia,a ty nie chcesz być andzia?
Gała mi???za co???