Wpisy 1 494 241 – 1 494 340
14 kwietnia 2013 08:45 → 14 kwietnia 2013 09:29, 100 wpisów
ula, sen jednak sie sprawdził i 14 poleciała wczoraj i to nawet z 15 - szkoda tylko, że te Twoje i moje 60-ki dały ciała
teraz widze, że na afisz w najbliższym czasie pchają się właśnie 60-ki -60,61,66,69 oraz 70-ki
teraz widze, że na afisz w najbliższym czasie pchają się właśnie 60-ki -60,61,66,69 oraz 70-ki
ulala
kondi, sielaw, kriss, pylcek, krzysio, deki, pozostali /przytomni/ i nara
kondi, sielaw, kriss, pylcek, krzysio, deki, pozostali /przytomni/ i nara
robal
już @ do andruśki napisałem, więc jak sie zapewne obudzi, to Ci prześle bo ja takiego komfortu nie mam - mnie baby z łóżka rano zrzucają i dla jednej mlesio a dla drugiej śniadanie do łózka musze robić
Wczoraj poszłam bardzo późno spać,można powiedzieć nawet,że dzis była druga w nocy...i snu dziś nie pamiętam
Nie każdy ma tyle farta co detoxAle to jest gigant powinien bajki pisać
kondi...A ja chce właśnie takiego....ale gdzie go znaleść o to jest pytanie
detox..jak kupony z wygranymi rozdajesz...to ja poprosze dla mnie
ulcia 25 i 55 wieczorem...
masz dziś sen??
witajcie
masz dziś sen??
witajcie
Dzień dobry
Panie
Panowie po małym
MIŁEJ NIEDZIELI I WYSOKICH WYGRANYCH
Panie
Panowie po małym
MIŁEJ NIEDZIELI I WYSOKICH WYGRANYCH
ulcia czas zaufać Atis i Isi...
kondziu
kondziu
Naprawde kocham was a kupon oddałem dla biednej kobiety która ma piątke dzieciJestem śzczęśliwy
robalak ..dzien dobry ..i znik..
ja też dzis kiepsko spałam coś mnie napindala w boku...a jak mem sny to i typowania lepsze w profilu...
detox...po co kobiety tyle chce dzieci 5.. lipa na marna ziemia
greg jak tam Ania???ile ci rzuciła do portfela ostatnio???
ulsaa..
greg ja kasy nie kolekcjonuje ot żyje sięLubie sprawiadź ludziom radość
kto miał dziś sen to poprosze bo brakuje mi cyferek...
isla Ania sobota 13.04 godz. 14:00 8/10 / ja -10 / godz 22:15 Ania 7/10 ja 5/10 . Po słabym tygodniu minimalna strata ALE ANIA TEESA WYKIWA
detox to bajka no ale jeśli masz tej kasy mase to lux robisz uczynki
greg poważniecholera to z ciebie za kolega jak ja nie mam na rate...
ulala pamiętam o Tobie!Nie wiem czy grać?Co kupon to wygrana!Staje się to nudne
kondziu bo???
greg to ty mówisz ze ledwo wyszłeś na +???
kondi nie ma takiej opcji...bank nam nie odpuści...
Nie martwcie się brakiem wygranej!Musicie poszukać sensu życiaPieniądze tym nie są.Wierzcie coś o tym wiem...
detox karwasz jak grasz od łaski to zagrajmy razem składka po 1000 na mini i jedziem i jak ??????????
ISLA MOJA RADA ZANIM DALI CI KREDYT TY DIĘ MARTWIŁAŚ TERAZ NIECH MARTWI SIĘ MOSIEK Z BANKU .
ale miałam dziś sen...śniło mi się że by łam w szkole średniej i proferor rozdawał wypracowania....wszystkich wyczytał s mnie zostawił na sam koniec ponieważ z calej klasy tylko ja dostałam 5+....normalnie aż się popłakałam
kiedyś puściłem systema za 10tyś i nic w miniNastępne losowanie za 5zł i 5/5 280tyśTroche się pobawiłem reszte rozdałem
greg
malutka już patrze...
malutka już patrze...
detox.......udowodnij chociaż raz że wygrałeś......i przestań z siebie robić wariata....bo to już też nudne......każdy może mówić że wygrywa codziennie......albo udowodnij że wygrywasz ...albo lepiej na ten temat nic nie mów......dla mnie to ty desperat jakiś jesteś.....i znikam