Wpisy 1 493 041 – 1 493 140
13 kwietnia 2013 07:56 → 13 kwietnia 2013 09:01, 100 wpisów
jest szansa na [09,72]lub[4,50], ale bardziej na tę pierwszą, z tym że także jest "skażona"
kondi...sam szukaj siedz myśli i złap parka ..obliczone nr los od 7156 do 7219 miesiac temu...
---
http://www.iv.pl/images/98846454081110983004.jpg
---
ja nic nie bede odpowiadał...i znikam..
---
http://www.iv.pl/images/98846454081110983004.jpg
---
ja nic nie bede odpowiadał...i znikam..
dzisiaj dzień Plutona a od fortunaty wtedy często wpada [45,36] lub jakieś oboki, ale 45 mam
ulsaa...
Ula, inne moje to:
27 lub 72
9
63 lub 36
73 lub 36 (to z innej metody, więc cała parka wygląda na silną, węc kto wie?)
27 lub 72
9
63 lub 36
73 lub 36 (to z innej metody, więc cała parka wygląda na silną, węc kto wie?)
ulcia sen...
kondi ..da duzo podałeś lub albo lub inee pewniaki ...ja czuję mokre w głowie .. wez pintol bardzo dobre wiecej spadła 69 i 18...nic nie wiadomo moze nie wyskoczyi i znikam..
..dzis w snie zbierałam grzyby...bardzo dorodne
oraz przystrajałam stoły na uroczystość
oraz przystrajałam stoły na uroczystość
no ulcia to cos będzie z tego..
zaraz ula...
ulcia 25,55...40,61...
ulcia 25 jak nic...wczoraj na 14 miałaś 2/3 z sennika
isia możliwe...może łapie jakiś przekaz ze góry...niewidzialna ręka mnie prowadzi
dziś mam dzień zadumy
dziś mam dzień zadumy
isia ...ty chcesz dwie parka..obliczone 1 miesiąc temu
dla ciebie www ..
-----
http://www.iv.pl/images/95545909031238453109.jpg
--
dla ciebie www ..
-----
http://www.iv.pl/images/95545909031238453109.jpg
--
ja tylko rozładowałem, a fachowcy chyba bedą w poniedziałek, a moze dzisiaj
bede tynkował domek, aby go wreszcie na jakis ładny kolorek malnąć
Krzysio, to masz ode mnie: dzisiaj gram 14,15,37,63,73 (dla 7/7 dodam 72,45 lub 9,72) i dzida
Krzysio, to masz ode mnie: dzisiaj gram 14,15,37,63,73 (dla 7/7 dodam 72,45 lub 9,72) i dzida
tak ula, musze, bo rok temu ociepliłem, zacągnęli siatki z klejem i taki "szary" mam
kondi,,ok ..
i to w 1/2 a pozostała połowa jest biało zielona, więc taki misz-masz
musiałem wczoraj trochę rozruszać paskowiczówJeśli ktoś poczuł się obrażony to przepraszam
kryzsio dla mnie parki???nie wiem co mam tam zobaczyć...same obrazki...
jade puscić kupony i przy okazji nakupić doniczek:
dzisiaj sieję bazylię, miętę
a sadzę aloes
i trzeba dopieścić mandarynke, bo jakieś ssące szkodniki mi ją toczą
powodzenia
dzisiaj sieję bazylię, miętę
a sadzę aloes
i trzeba dopieścić mandarynke, bo jakieś ssące szkodniki mi ją toczą
powodzenia
ula, to nie poczucie humoru, tylko stan bycia w danej chwili - doświadczałem tego wielokrotnie, ale to w dużej mierze wynik cyber otoczenia, w ktorym przeywa sie najczęściej
detox...teraz masz przeprosić gaja ..co to było wczoraj pisałeś
po pewnym czasei mija, chyba, że znowu zczyna sie przebywać w nieodpowiednim miejscu lub za długo
Piszę pracę z psychologi!Jak łatwo można ludźmi manipulować!A w Tobie kotku się chyba zakochałem
dobry
detox, takie przypadki tez tu były - taki test z mojej strony przeszedł ***player***, tyle, ze test był krótszy, a ty ciągnąłeś to zbyt długo
kondi masz adoratora
Nie ma odniesienia di numeru wpisu, ale - będzie leciał w zaparte zakład - bezhazardowy ?
ulka, jednak wyślę1 zakład, masz rację
robala ..dzien dobry ..teraz juz nie piszę do ciebie ..myśle ty mozesz 0/3 dziś.. teraz nie isć typyypy...twój profili znikam..
ulka
ula a co poszło?
spłuczka mi ciągle pobiera wodęe...nie da sie zatrymać...musze odłanczać na przełączniku wode i wtedy nie mam w całym domu
pływak się pewnie utopił
ula, a jaką masz tę spłuczkę?
Czasem się rozreguluje i trzeba wyregulować jeszcze raz
Czasem się rozreguluje i trzeba wyregulować jeszcze raz
lepiej jak lecą ***e i ***y - prawda detox wtedy to jest rozmowa
a nie masz zaworka przy spłuczce?
z reguły odkręca się taki gwint regulujący napełnienie (jest przymocowany do pływaka, który podnosi po napełnieniu mechanizm)
mam zaworek...ale nie szczelny..bo pomimo ze zakreę dalej pobiera wodę
ulala musisz kupić ten mechanizm co pobiera wode nowy on kosztuje grosze
jak możesz ściągnąć, to odkręć wodę i zobacz co sie dzieje, jak to działa i po nitce do kłębka dojdziesz
czyli to spłuczka wolnostojąca to pół biedy, spróbuj podnieść tą wajchę z pływakiem do góry i jakoś go podczep, to przestanie przelewać
triset, ale po co mechanizm od razy - czasem jakiś paprosek może wleźć w otwór, którym dopływa woda i to tez daje podobne rezultaty - leje sie i leje mimo iż pływak sie podnosi i blokuje dopływ
deki
tak paCZę - wczoraj zaordynowałeś jednego baranka ? ojjjjjjj, trzeba było miSZCZowskie /przypominam - siedemdziesiąt/ ze stawką
tak paCZę - wczoraj zaordynowałeś jednego baranka ? ojjjjjjj, trzeba było miSZCZowskie /przypominam - siedemdziesiąt/ ze stawką
a później ktoś Ci to wymieni, tak jak tris mówi
detox to pisz ta prace nie zapomnij o ciekawych zwrotach , na pewno będzie zaliczona i wtedy będziesz wyluzowany
ulala/masz tam pewnie regulator pobierania wody na białym gwincie,dzieki niemu mozna regulować ile ma wody pobrać jak mozesz odkręc go jak najniżej