Wpisy 1 492 941 – 1 493 040
12 kwietnia 2013 23:18 → 13 kwietnia 2013 07:55, 100 wpisów
pawcio, nawet jak biore jokera, tez mi drukuja, bym zagral w jokera
a jego dni sa policzone... kumulacja w koncu zostanie rozbita i bedzie po jokerze...
jak joker zostanie rozbity to ta gra chyba się skończy, bo jest nędzna jak 150
Coś ciężko im jest podjąć decyzję, żeby zlikwidować Jokera i dać coś normalnego, albo dać jokera po 1,25
pawcio, jokera mogloby uratowac (przynajmniej na jakis czas) przywrocenie mozliwosci typowania 4/50...
po 1,25 raczej nie bedzie, bo to gra kumulacyjna... za wolno by te kumulacje przyrastaly
qjaster ja tylko 7,50, a i to od niedawna... w marcu wyslalem jokera tylko 5x...
wkoncu bedzie
ale i nastempne kilka do 7 losowan tez wyjdzie bo bedzie ciut wiecej niz w kaskadzie
ale i nastempne kilka do 7 losowan tez wyjdzie bo bedzie ciut wiecej niz w kaskadzie
unhappy: A teraz jak przyrasta kumulacja? Gdyby było taniej to więcej ludzi by w to grało lub stali gracze więcej zakładów by kupowali.
Pawcio bardzo możliwe, że przy 1,25zł przyrastałoby szybciej niż teraz
pawcio, no wlasnie chyba nie... spojrz na to tak: szanse na glowna wygrana porownywalne z 10/10 w mm, a MIMO tak duzej kumulacji gra w to i tak znacznie mniej osob niz 2x dziennie w mm 10/10...
moim zdaniem podstawowym problemem jest to, ze nie mozna typowac wszystkich liczb... no i fakt, ze wielu graczy pamiera tsn i dobrze zdaje sobie sprawe z tego, ze joker to gorsza /znacznie/ wersja tamtej gry...
dlatego mysle, ze uratowac go moze tylko 'uwolnienie' 4/50
moim zdaniem podstawowym problemem jest to, ze nie mozna typowac wszystkich liczb... no i fakt, ze wielu graczy pamiera tsn i dobrze zdaje sobie sprawe z tego, ze joker to gorsza /znacznie/ wersja tamtej gry...
dlatego mysle, ze uratowac go moze tylko 'uwolnienie' 4/50
wielu graczy postawilo na tej grze krzyzyk i nie zagra w nia nawet za 1,25...
trzeba zawsze pamietac o tym, ze kazda gra ma swoja konkurencje w postaci innej gry... za 1,25 znacznie lepiej grac w mini
trzeba zawsze pamietac o tym, ze kazda gra ma swoja konkurencje w postaci innej gry... za 1,25 znacznie lepiej grac w mini
tyle że w mini nie ma kumulacji a tu by mogli zrobić gwarantowane 500 000zł
no nie ma kumulacji... ale gra w nia 3x w tygodniu 1,2-1,3 mln... a w jokera tez 3x w tygodniu 10x mniej... mimo rekordowej kumulacji
pawcio, ja tej gry nie pamietam... nigdy w to nie gralem... ale gdzies czytalem, ze az tak wielka popularnoscia sie nie cieszyla i kumulacje przyrastaly miesiacami... chyba nawet tutaj ktos tak pisal
Rany ile trójek w multi, ktoś chyba niezłą progresją ciągnął
hipcio, lottomat, scolls, tanczacyzwilkami... juz nie zagladaja?
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/joker/09-04-2010/
zobaczcie ile osób grało w pierwszych losowaniach Jokera
po prostu byli nakręceni jeszcze gracze z TSN, stopniowo to spadało (szybko)
zobaczcie ile osób grało w pierwszych losowaniach Jokera
po prostu byli nakręceni jeszcze gracze z TSN, stopniowo to spadało (szybko)
Jackwar jutro ci wkleję te numerki
te trójki wpadły po systemie od detoxasam miałem 5 trójek
za trafienie czterech liczb bez jokera dawali po kilkanaście tysięcy - w pierwszy losowaniu brało udział 339 000 zakładów
w TSN grało spokojnie raz tylu graczy albo i lepiej
w TSN grało spokojnie raz tylu graczy albo i lepiej
jesli jutro w poludnie nie bede mial 4/10, nie gram przez kilka dni
w sumie powinienem zrobic sobie przerwe juz jakis czas temu... no, ale czlowiek uczy sie cale zycie
w sumie powinienem zrobic sobie przerwe juz jakis czas temu... no, ale czlowiek uczy sie cale zycie
unhappy graj ch/trafił to coś ugrasz
majklasz, mozliwe... nie wiem, ilu graczy gralo w tsn... w kazdym razie TERAZ ta gra skazana jest na niepowodzenie
bezrobotny, zawsze wysylam tylko swoje zaklady... i dobrze na tym wychodze
przejrzalem ostatnio swoje historyczne wyniki i widze, ze sytuacja taka jak teraz juz kiedys miala miejsce... takze jestem spokojny... ale wkurza to, ze glupich 4 liczb nie moge trafic... pal licho te 2 zl
w kwietniu mialem tylko 2x 5/10 i nic wiecej
przejrzalem ostatnio swoje historyczne wyniki i widze, ze sytuacja taka jak teraz juz kiedys miala miejsce... takze jestem spokojny... ale wkurza to, ze glupich 4 liczb nie moge trafic... pal licho te 2 zl
w kwietniu mialem tylko 2x 5/10 i nic wiecej
dokładnie - przecież to jest śmiech na sali żeby kumulacja trwała ponad rok przy takim prawdopodobieństwie trafienia
ona wynika z tego, ze ts postanowil bawic sie w powtorki... czesc liczb pada jak szalona, a czesc dluuugo czeka na swoja kolej... a ja nigdy nie gram na powtorki... powinienem przestac grac juz jakis czas temu
nie mam siły tu czytać ..zieewam i dzida jestem i wychodzę MP powo ALL same jaj facet
Widzieliście ten okrutny żart taksówkarza?
http://www.youtube.com/watch?v=ZRy-DQQoFrI&feature=player_embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=ZRy-DQQoFrI&feature=player_embedded#!
wystarczy spojrzec na mape i na oko widac, ze sredni okres niepadania liczb bardzo sie spolaryzowal... dla niektorych bardzo sie skrocil, dla innych bardzo wydluzyl
pawcioo..juz dawno wiem 7 dni temu tak u korna kleiłem ww otoo taksówka ...
unhappy...
powoo .
unhappy...
powoo .
a gdzie jest właściwie emeryt
emerycie
Macierewicz na prezydenta 
emerycie
Macierewicz na prezydenta 
.
.
.
Dobranoc wszystkim
ahoj !
.
.
.
.
Dobranoc wszystkim
ahoj !
.
.
Sprawdziłem mm kaskade i jokera i okazało się mam za 30 zeta 00000000000000000000 ts myśli
Żenada!Unhappy pragnie 4/10 w multi!Przestań grać to wygraszCo za towarzycho!
.
.
Dzień bobry
.
Miłego dnia
.
Dzień bobry
.
Miłego dnia
.
.
.
Boberki
.
.
Boberki
drapek..ty piszesz jak CCCP...i znikam..
ulssa ..ja lubie uciekać ..myszę bawić formaty XP drugie kompy..znam wiele system windows np ładniejsze wygląd Windows XP Black Edition .....
i dobra znikam...i dzidaaa ..
Krzysiu...wiem...a ja układałam opis w moim profilu...i wpadłam w zadumę......
ulsaa..ja nic nie wiem.. nie gram..
ulsaa... ja moje zdanie podaje 3/3 ....72,7,6...
ulsa...córcia gr B ..tak słabiutko trafi ..tak szuka chłopaka gałaxxx..tam korna..i juz wyłączam PC ..
kondi...dzis w snie zbierałam grzyby...bardzo dorodne
oraz przystrajałam stoły na uroczystość
oraz przystrajałam stoły na uroczystość
hmm, mnie jeszcze nic nei wychodzi, ale zaraz cosik sie powinno pokazac
acha, a mnie sie snilo, że mała sie zesiusiała, czyli...moze pod "plama"?
ula, ja bardziej stawiałbym na 15, bo przy sobocie lubi wpadac 14,15,64 lub jakieś oboki tego
kondi...co widzisz...bo ja mam kłopot ostatnio ze wzrokiem....wzrok mi szwankuje