Wpisy 1 491 536 – 1 491 635
11 kwietnia 2013 22:41 → 11 kwietnia 2013 23:59, 100 wpisów
Niestety nie trafiłem w Mini Lotto nic a liczyłem na 5 no trudno jeszcze zostało na jedno losowanie !!!
Ulala niech zgadne melodie
Rozkwitały...
Rozkwitały...
A wy na co mieliście zakłady wysłane ? A i co jakieś wygrane są ?
zero nic
dobra uciekamnarka wszystkim do jutradobranoc
ide spac a wlasciwie typowac do 3 w nocy na jutro na 14
my już jesteśmy sponsorami PREMIUM Totalizatora Sportowego heheheheh !!!!
w kaskadzie łatwo wygrac ale nie mozna typowac
i tu jest lipa
Dobranoc Wszystkim
Grajcie w Mini Lotto taka moja rada i nic po za tym !!! Tyle kasy do zgarnięcia za zaledwie 1,25 aż ponad 300 000 zł. .
A Miisiek jesteś może ?
3/5 i 3/9+ z chybika, a jutro jokerem odwrotnośc niedzielnej liczby
a zapomniałem b.morska 20zł i xl też 20zł na 2szt
a zapomniałem b.morska 20zł i xl też 20zł na 2szt
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 800 000 zł
Ale giaster samą trójkę jak ciężko trafić a co tu mówić o trafieniu czterech a nawet pięciu liczb !!! Ja parę rarazy miałem w Mini i Lotto dwie liczby i tyle. Najlepiej w Multi Multi dwa razy 4/5 i kilka razy 3/5.
Ale giaster samą trójkę jak ciężko trafić a co tu mówić o trafieniu czterech a nawet pięciu liczb !!! Ja parę razy miałem w Mini i Lotto dwie liczby i tyle. Najlepiej w Multi Multi dwa razy 4/5 i kilka razy 3/5.
A jak grałeś że miałeś 6 razy trójki ?
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 2 000 000,00 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
w mini to prawie zawsze mam 3/5 ostatnio mam farta i trzy razy po kolei 4/5
detox zdrać coś na temat twojego systemika
To ładnie !!! A ja nawet nigdy trzy nie trafiłem ciekawe dlaczego ? Może systemem zagrać może nie zaraz na 12 liczb ale na 7,8 ?
No to miałeś raczej 3/9 bo systemem zagrałeś to trzeba było od razu tak napisać .
A co masz system do Mini Lotto ?
Raczej zagram systemem na 6 skreśleń bo na więcej to trochę kosztuje już no może 7 ?
To taką kasę można mieć z tego ? Bo mi naprawdę potrzebna jest ? To jak mam zrobić żeby chociaż raz wygrać te 800 zł ? Pomożesz ?
krzysztof zagraj na ch/t syst6 ale myśl że ta kasa nie jest tobie potrzebna!Wpadnie tobie samo!
Zagrał bym systemem na 12 liczb ale za drogo jak dla mnie przynajmniej i tak nie ma gwarancji że trafię przynajmniej 4 liczby !!! Może zagram na 7 skreśleń ? Ale na chybił trafił zagrać czy samemu skreślić ? Bo ostatnio gram normalnie to najwięcej na chybił trafił miałem 2/5.
Ale ty na jakie systemu grasz ? I co przeważnie mówisz że trafiasz ?
To mówisz że z piątki nie trafię raczej nic sensownego bez systemu ?
trafiam ale inaczej myślę!Bez systemu są małe szanse graj chodź na ó!Lece spać pa
Tylko że ja ostatnio zagrałem na chybiła trafił gdzie ja trafiłem 0,1 a mój tata 0 i kolega 2 bo im dałem puścić a sam skreślając 0,0,1,0. I jeszcze zakład co mam na chybił trafił na trzy losowania 1,0 i jeszcze na jedno mam.
Nie tata 1 ja 0.
Na osiem mam grać ?
A ty jak grasz że masz niby 800 zł tygodniowo ?
A jak byś puścił byś trafił ? Jak myślisz miał byś te szczęście ? To gdzie skreśliłeś a ile wariantów ?
A dziś na forum kolega Sindbad podał 14 liczb w 49's trafionych 6,
mysle ze jagbym puscil to tez bym trafil,wejdz na moj profil jestem na 6 miejscu w typowaniach
Taka właśnie piątka mi by właśnie starczyła do tego co chcę kupić. Czyli PS3 !!!
japtan.
jacunn a trafisz jeszcze raz 5 ?
A co systemem jakimś się posłużyłeś czy takki fart ?
Może kiedyś trafię ?
to byla 5 W mm tylko i typowana troche przypadkowo ale mam przynajmniej 700pkt
Ja idę spać wszystkim mówię dobranoc i powiedzenia w gach lotto !!! A i niech wam się przyśnią liczby a przede wszystkim Mini Lotto albo Lotto.
W grach.
gratulacje jacunn
i dobranoc
i dobranoc
coś tam milan trafił
bez robotny
dobranoc
dobranoc
na jutro
23.. ?
Albo
25.. ?