Wpisy 149 073 – 149 172
20 sierpnia 2010 13:17 → 20 sierpnia 2010 17:37, 100 wpisów
kathy 

myska...wyspałas się? bo cos mi tu zarzucali, że za głosno spiewałam i spac nie mogli 

Mi tam nic nie przeszkadzało

hejka mysia-pysia
siódemka z chybika na dwa dzisisiejsze losowania
:
14,19,27,35,39,41,59
jeszcze nigdy nie gralem na 7 skreslen
:14,19,27,35,39,41,59
jeszcze nigdy nie gralem na 7 skreslen
hejka nikczemnick

kathy ja tam nie wiem czy głośno spiewałaś ale spać nie mogłem po Twoim sms o 7:47

już wróciłem ale zaraz idę puścić pukony tylko weny mi brakuje
Ja w dziale typowania, typowałem o 7 rano, teraz jestem po jednej 0.5 i jednej 0.7. Oczywiscie z kolegami. Faza jest. I gdybym teraz miał typowac to bym typował na wariata i Bóg wie czy bym trafił 

Pewniak 65
parka 65,80
trójka 19,65,80
parka 65,80
trójka 19,65,80
wczoraj też miał być pewniak 80
i guzik
Codziennie każda liczba to pewniak...a swoją drogą moje pewniaki wczoraj weszły

Ja na 14:00 nie wysyłam , dopiero na 22:15
watpie zeby to weszlo. ostatni raz 19,65,80 trojka ostatni raz byla 91 losowan temu.
Nigdy nic nie wiadomo

Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 02,13,19,22,28,29,38,42,43,44,47,48,50,64,65,67,68,71,77,80 - Plusem jest liczba: 77
I co teraz ojciec powiesz????
mysia - pysia - jestem pod wrażeniem
Dzięki 

Mysia-pysia ladne typowaanie
jaka parkke jaka parke dajesz na dzis na 22.15
ja daje 25,33
Jeszcze nie wiem jakie liczby na 22:15 ...podam do godz.20:00
mysia-pysia kocham Cię!!! 

i nic lotto nie powiedzialo o ty wczorajszych 8/8 

Narazie znikam...pojawię sie tutaj wieczorem 

Mam takie pytanko do tych co biorą liczby z Typowań z naszej stronki ,chodzi mi o pewniaki ,czy one często się sprawdzają?Chodzi o typowania w dziale TYPOWANIA - PEWNIAKI .
Witam ponownie. Miłego dnia i wysokich wygranych.. .
W.n.
W.n.

Wędrowco mogę prosić Cie o przysługę? Może wiesz co oznacza we śnie spadająca winda oraz wściekły pies który mnie atakuje? Jechałem windą na samą górę ,już miałem wysiadać i nagle zaczeła spadać ,ale normalnie się zatrzymała już na samym dole i nic mi się nie stało ,a pies mnie atakował w noc lub palce .z Góry dziekuję
Nikogo tu nie ma . Do widzenia. 

witajcie Miłośnicy TS wiecie, że za sześć godzin i dwadzieścia pięć minut znowu będziemy

a po albo

, albo 
Wędrowco....a co tak mało cierpliwy jesteś.
W dzisiejszych chttp://www.multipasko.pl/emotikony/emot2/diabelek.gifzasach bez tego ani rusz.

W dzisiejszych chttp://www.multipasko.pl/emotikony/emot2/diabelek.gifzasach bez tego ani rusz.

Darku...miło cię widzieć
jak Twoje systemy sprawdziły się na 14 ?
jak Twoje systemy sprawdziły się na 14 ?

Chciałbym tą drogą serdecznie podziękować Jackowi nick jacek1550 za zrobienie tabelek potrzebnych do typowania liczb.Dziękuję równierz Sławkowi za program symulacyjny oraz osobie która przesłała mi program do tworzenia systemów.Wszystkim osobom które podały mi adres meilowy nowe zestawy liczbowe podam w sobotę około godz 9:00.Zainteresowanie jest ogromne i niespodziwane dlatego dziękuję wszystkim którym przpadłem do gustu.Postaram się w miarę możliwości odpowiadać na wszystkie meile w mirę szybko a liczby wyślę do wszystkich razem aby nikogo nie pominąć.Obecnie jestem na gg i z Wami do kolejnego rozłaczenia.

Jacol900 >>znaczenia snów nie tłumacze. Liczba z Twojego snu- 6. Pozdrawiam.
Prawda. Nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy.Pomagam jak mogę i komu mogę w ten sposób.
Piekna...Jak więcej by było osób pokroju Darka.Polska była by krajem mlekiem i miodem płynąca.
Darku Podziwiam Cię za poświecenie dla innych .
Pozdrawiam i wytrwałości w tym co robisz
Darku Podziwiam Cię za poświecenie dla innych .

Pozdrawiam i wytrwałości w tym co robisz

tczew1958 dziękuję naprawdę za słowa uznania robię to co lubię i lubię to co robię a że mogę pomóc innym bezinteresownie to czemu mam nie pomagać.Co mogę więcej zrobić? Wysyłam co mam jak gram i tworzę coś z nieczego Dla dobra.
Czesc Darek
ogarniam właśnie liczby na 22:15
no ma się rozumieć
tylko coś zjem bo własnie z pracy wróciłem
Kasia chyba nas już nie lubi 
Znajdzie się cała i zdrowa.

Znajdzie się cała i zdrowa.

pięknaja proszę co sobie życzysz tylko. Mówisz masz powiedziane dane
Jak by była taka opcja , już ja nie mam daleko do Gdańska.
Poszukałbym jej [tylko dobry pies tropiący]
Darek szaleje ,,,W-wa się burzy
Poszukałbym jej [tylko dobry pies tropiący]

Darek szaleje ,,,W-wa się burzy

jacek1550 jesteś? witam wszystkich
witam
elllu

witaj Darson