Wpisy 1 489 364 – 1 489 463
10 kwietnia 2013 09:28 → 10 kwietnia 2013 09:55, 100 wpisów
fioLa..jaki jaki tu nie ma nikogo ..widzisz tu ile jest łobuzaki ukrywany teraz 70 osób
i dobra znikam..
Fiołka.. .
..............................
..............................
Jackwar.. .
..................................
..................................
dziewczyny
jackwar
ja tylko na oddane typów, bo nie mam czasu ostatnio
jackwar
ja tylko na oddane typów, bo nie mam czasu ostatnio
Fiola..w myśl złotej musli<<<<zony i samochodu sie nie porzecza>>
ja dziś rozbiorę ze dwa dyski , wyciągnę magnesy neodymowe i zrobię eksperyment z cewką i zobaczę czy uda mi się zrobić prąd za darmo
ulcia sen...
panie jackwara..jak emeryt juz wysłał twój komórka ootoo pokazane kupon ..ja tak yyy myślę on kłamczuch za duzo opowiada tyle bajka
jackwar i ulala
A co wiatraczka postawić sobie nie łaska Swoją drogą rozbawiło mnie kiedyś doniesienie o pewnym Chińczyku, który obejrzawszy film w telewizji o kolektorach słonecznych wpadł na pomysł jak poprawić komfort życia swoim rodzicom żyjącym na zapadłej chińskiej wsi. Zbudował kolektor z butelek napełnionych wodą dzięki którym jego rodzice mogą mieć po raz pierwszy ciepłą wodę w domu
A co wiatraczka postawić sobie nie łaska Swoją drogą rozbawiło mnie kiedyś doniesienie o pewnym Chińczyku, który obejrzawszy film w telewizji o kolektorach słonecznych wpadł na pomysł jak poprawić komfort życia swoim rodzicom żyjącym na zapadłej chińskiej wsi. Zbudował kolektor z butelek napełnionych wodą dzięki którym jego rodzice mogą mieć po raz pierwszy ciepłą wodę w domu
ulala , niestety ludzie nie zdają sobie sprawy jak można zmniejszyć zużycie prądu , opału .
ulcia do cholibci to jak ty śpisz ostatnio???
fiolka
fiolka
miłego dnia
medusia nie wiem czy mi opowiedz. te cyferki powyżej to na 14? czy cały dzien???
medea , dużo jest filmików jak ludzie robią w prosty sposób kolektory . nie zdają sobie sprawy że nawet jak na zewnątrz jest minus 15 to można nagrzać wodę do +70 stopni i więcej .
islandorka te cyferki to śpiochy więc stawiam je na cały dzień na zasadzie co nie wejdzie o 14-stej obstawię na 22,15
medusia
Jak bym miała pieniążki ...to bym pomyślała o kolektorze słonecznym...bo to fajna sprawa
a nie wiecie czy Lilcia to w domu czy szpitalu???
jackwar ..no widzisz ok ..
Dzisiejszy nów jest w znaku Barana czyli Lew,Strzelec a i sam Baranek powinni mieć dziś szczęście
Fiola..wiem...ale te temat mnie przerasta na razie
a sponsora brak
a sponsora brak
fiolka ale te dofinansowanie to tylko jak bierzesz kredyt w banku odsetki zjedzą ci dotacje i w sumie płacisz za całość a ile z tego papierków .
ulala
To sprawdź w swoim WFOŚiGW oraz w BOŚ, bo w niektórych województwach są fajne programy dla osób fizycznych na montaż kolektorów tylko trzeba sobie poszukać informacji, bo nawet jak kasa na to jest to jakoś nikt nie wpadł na to by tę informację upowszechnić.
To sprawdź w swoim WFOŚiGW oraz w BOŚ, bo w niektórych województwach są fajne programy dla osób fizycznych na montaż kolektorów tylko trzeba sobie poszukać informacji, bo nawet jak kasa na to jest to jakoś nikt nie wpadł na to by tę informację upowszechnić.
jackwar...o tym to akurat wiem, ale od pagoników zależy wynagrodzenie
jackwar na ciepłą wode chyba...bo na prąd takie wiatraki sa bardzo szkodliwe
ulala , jeżeli chodzi o ciepłą wodę to ludzie sami robią kolektory , ze starych grzejników nawet .
cześć
fiolka
fiolka
ula...u nas kiedyś można było się starać o dofinansowanie, przegapiłam sprawę