Wpisy 1 487 866 – 1 487 965
9 kwietnia 2013 09:30 → 9 kwietnia 2013 10:47, 100 wpisów
wiesiek luknij na ta stronke lottoforum ludzie kupuja całymi paczkami jak sie zwróci 50% jest dobrze
2 zakłady w mini mam zobacze czy cus jeszcze skombinuje
narazie triset
lukne
narazie triset
lukne
cała paczka lotka wygrana 94 zł
cała paczka krzyzowki 233
cała paczka 7 wygrane 85 zł
cała paczka krzyzowki 233
cała paczka 7 wygrane 85 zł
a ile jest zdrapek w paczce? 100?
ciekawe , czy w ts wiedza , do ktorych kolektur w polsce trafiaja zdrapki z glownymi wygranymi
fabryka zdrapek wie w jakich numerkach są wygrane przeca więc TS tez to musi wiedzieć
w mojej kolekturze poszla plotka , ze w paczce szybkie 50 jest glowna wygrana , przyszedl gosciu i wykupil wszyskie zdrapki , mowila babka ze za ok 6 tys , wygral w sumie 800
multuś w TS wszystko wiedzą, to najlepsi jasnowidze świata, potrafią nawet przewidzieć losowania
a na drugi dzien byla inwentaryzacja i kolektura byla nieczynna
jak widać plotka to najlepsza reklama
debiut krzyż xl niezbyt okazały , na 2szt tylko 1x5zł
ciekawe co mirek wydrapał
ciekawe co mirek wydrapał
pewnie kolektorka wyjęła tą jedną wygraną zdrapkę
to facet byl nadziany kasa, ale jak powiadaja "chytry podwojnie
traci"
traci"
albo desperat, zapożyczył się i popłynął
to trzeba mieć mocna psychikę jednak aby za 6 koła drapek kupić
mało prawdopodobne by w jednej żb były zdrapki jednej edycji za 6k
ciekawe ilu ludzi już targnęło się na życie przez TS, ilu mają na sumieniu
rafalski38
w zyciu bym tyle kasy nie wydala na jakies durnowate zdrapki
w zyciu bym tyle kasy nie wydala na jakies durnowate zdrapki
rozmawialem z ta kolektorka , gosciu jeszcze przychodzil kilka razy ale wiecej juz tych zdrapek nie dali do kolektury
ja nigdy w zdrapki nie grałem agatkoo
nie chcieli go dobijać do końca, wycofali zdrapki
multus 80
jak sie ma wygrac, to wystarczy 1 zdrapka, badz 1 zaklad
jak sie ma wygrac, to wystarczy 1 zdrapka, badz 1 zaklad
święte słowa, to trzeba mieć pisane wygrać
kupienie całej paczki obojętnie jakiej zdrapki powoduje utratę ok. 40-60% zainwestowanej kwoty, no chyba że znajdzie się tam jakaś wygrana losowo rozrzucona
no to facet miał wyjątkowego pecha, bo przegrał prawie 90%
drapciu
Ty jestes w czepku urodzony to Ci wystarcza 1 zdrapka i masz wygrana
Ty jestes w czepku urodzony to Ci wystarcza 1 zdrapka i masz wygrana
to niemożliwe, by przegrał na drapkach 90%; zawsze na paczce jest ok. 40-60% zwrotu, najczęściej jest to ok.40-50%
i jeszcze musiał z 500 wydać na manicure po takim drapaniu
drapek, te paczki były pewnie trzepane
agatko no trafia się, w tym roku na razie z tych lepszych 13x50zł i 1x100zł na drapkach
to udowadnia że nie ma czegoś takiego jak "gwarantowane" wygrane czyli w kazdej paczce 50 itd
pytanie ile drapek się nadrapał
triset, jest - kup nienaruszoną paczkę szy 50 i będziesz miał 1x50+ 2-3x4zł+ ok.20-21x2zł = czyli wygrasz ok. 100zł a zapłącisz 200
no a te większe wygrane to gdzie?
u prezesa na stole?
te 5 wiekszych wygranych se szukaj po całej Polsce + magazyny TS
podobno nawet nie trzeba drapac tylko gdzies w narozniku jest jakis kod i kolektorka wpisuje go i wie czy zdrapka jest trafiona
to już chyba lepiej bawić się w te cyferki
zakonczy sie zodiak no i te sz50 to po 2 zł nie ma co drapać bo 7 jest ujowa
dziś weszła do sprzedaży krzyż xl po 5zł; a szansa na trafienie 85.000zł jest 1:1.000.000 ( 4wygrane na 4mln losów)
szybkie50 się szybko nie skończy, a zodiaków/szafirów u mnie prawie już nie ma nigdzie
co to jest szansa do jednego mln jak 6 ponoć do 14 mln na ziemie sobie poukładać te losy i celnij w ta najlepsza
drapciu
ale mnie dziwi i smieszy jak rodzice kupuja malym dzieciom zdrapki
ale mnie dziwi i smieszy jak rodzice kupuja malym dzieciom zdrapki
agatko ale w kalendarzu były 2główne na 2mln.losów i jedna jednak w krośnie była - także na tym polega ...los
to już sobie lepiej w nosie podrapać, przynajmniej za darmo jest
tak drapek masz racje , ja kiedys w smietniku w kolekturze znalazlem chyba ze 20 zdrapek czysciutkich tylko ze zdrapanym jakims numerem . zadnego sladu drapania
multuś i u mnie są klienci co drapią tylko numery/ lub literki kontrolne
multuś, czyli wniosek taki, że wiedzą które numery zdrapek są wygrane
oszustwo jest wtedy, gdy kolektor sprzeda ci zdrapkę z wydrapanym nr. kontrolnym/literkami --- ale nigdy się z czymś takim nie spotkałem
bo oni takie zdrapki wciskają tylko emerytom
ciekawe czy te numery kontrolne w zdrapkach idą po kolei
"tutaj pani ma już zdrapana nie trzeba sie meczyć,proszę bardzo"
ten emeryt mnie rozbraja , wpisał mi się do KG . Żali się chłopina że nie ma skaneru i nie może uwiarygodnić wygranych , wklepał mi numery kuponów bym se sprawdził jaki on jest dobry w grach . emeryt , nie musisz mieć skanerów , wygrywaj ile wejdzie , ale by zamieścić zdjęcie kuponu wystarczy telefon za 100 zł kupiony w markecie myślę że masz lepszy niż jakiś za 100 zł więc nie pisz bajek że nie możesz . znam takich co się tylko chwalą a jak przychodzi do faktów to połowa się nie zgadza , numery można spisać z kuponów kolektury gdzie na wystawie chwalą się trafieniami . wymyśl inną bajeczkę
jestem ciekawy , czy u was sa juz w kolekturach takie urzadzenia do sprawdzenia kuponow
ciekawe czy na tym urzadzeniu mozna rowniez sprawdzac zdrapki
najwiecej na tym sprawdzaczu miałem 5zł wkeno
nie można - bo musiałbyś wklepać nr. kontrolny- a tam nie ma jak
nie można - bo musiałbyś wklepać nr. kontrolny- a tam nie ma jak