Wpisy 1 484 488 – 1 484 587
6 kwietnia 2013 14:54 → 6 kwietnia 2013 19:41, 100 wpisów
z 14 2/10
ale na pocieszenie
kabaret pod wyrwigroszem
http://www.youtube.com/watch?v=h4j_PhyKH9g
witam dziś już po raz 2
Witam. Jest możliwość skasowania typowania- zatypowałem tylko na 10 liczb a chce też na 1,3,5 ?
tak
musisz te lidżby zatypować
dzięki jocia może Pasko się pojawi na czacie to poproszę o usuniecie
bry
pasko
pasko ...maila dostałes ode mnie? bo nie mam potwierdzenia
pasko ...maila dostałes ode mnie? bo nie mam potwierdzenia
Widzę, że moja żonka ma więcej szczęścia niż ja w typowaniu
Jak jej powiedziałem, że trafiła 8/10 w typowaniu na sucho, to dostałem zjoby, że wysyłam swoje nr a noe jej
Agunia 341
No nic idę sprzątać chałupę, dostałem karę
jestesmy
jemy---------hi hi
kuccak-kuccak--i po kuccaku
kośći zostały
kośći zostały
puszczałeś cos już dziś jakięś swoje typy lu chybił w MM lubb mini
ja na chybika wszystkie losowania
witam,szyperk bet nie działa,mają jakieś problemy,podobno chwilowe
same kumulacje ostatnio
a co ja mam powiedzieć jak miałem na jednym kuponie na trzy zakłady dwie 7z10ciu i raz p z10ciu babka aż wstała jak wżucała kupon do lottomatu a ja pocierałem nie ręce ale czoło.
QweTT a co ja mam powiedzieć jak miałem na jednym kuponie na trzy zakłady dwie 7z10ciu i raz 6z10ciu babka aż wstała jak wrzucała kupon do lottomatu a ja pocierałem nie ręce ale czoło.
no to prawie 300
w mm 700bonusik +250.000 tys za 10/10
950---minus podacik
andromeda
japtan daj mi jeszcze z 10min i podam ci tą dyche ale nie zapomni o mnie jak rozprujesz prezesowi lottomat ok?
gratulacje mucha,ale jak patrzę na tabele z płatnościami to nie mogę pojąć jak można grać w MM.za 7/10 140zł
czekam
pójdę puszczę i obiecuje przy wszyskich ze jak trafie 10% wysyłam ci na konto i się przyznam
pójdę puszczę i obiecuje przy wszyskich ze jak trafie 10% wysyłam ci na konto i się przyznam
Użytkownik wasyl-piaski dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
ok mówisz i masz 2,8,10,14,18,38,46,57,59,80 ja puszczam pukon jeszcze dwa zakłady do tych liczb z 4ema obokami oboki pozostawiam ci do wyboru powodzenia japtan
widzisz 15hubi a jednak można stawka swoje robi a raz podjętej decyzji nie zmieniajcie już wcale ja się przejechałem kiedyś wysyłając jeden zakład dałem stawkę razy4 a przy okienku poprosiłem o zmianę stawki na razy2 a dwa losowania i tu było kuku 280zł koło nosa poszło
Użytkownik wasyl-piaski dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
much nie zmienia to niczego nadal ta gra jest beznadziejna,w 49s za 2zł trafiasz 3/7 i masz 800zł,dobra spadam pozdrawiam
skoro tu tak cicho to parę kawałów o kobietach wrzucam:Na jednym z przystanków do autobusu wsiada dziewczyna i od razu podchodzi do kasownika chcąc skasować bilet. Autobus rusza a dziewczyna traci równowagę i siada na kolanach faceta, który siedział w pobliżu. Oczywiście zrywa się natychmiast i przeprasza go:
- Przepraszam, myślałam, że zdążę jak stał.
- Przepraszam, myślałam, że zdążę jak stał.
Na dworcowym peronie mężczyzna podchodzi do atrakcyjnej blondynki.
- Za ile...?
Dziewczyna niewiele myśląc wymierza mu siarczysty policzek. Skonfundowany mężczyzna kończy szeptem: - ...minut odchodzi pociąg do Ełku?
- Za ile...?
Dziewczyna niewiele myśląc wymierza mu siarczysty policzek. Skonfundowany mężczyzna kończy szeptem: - ...minut odchodzi pociąg do Ełku?
W autobusie straszny ścisk. Nagle hamowanie, pisk opon i młoda dziewczyna wpada na starszego pana.
- Taki tłok - usprawiedliwia się.
- To mój - mówi chłopak obok.
- Taki tłok - usprawiedliwia się.
- To mój - mówi chłopak obok.
Pociąg gwałtownie zahamował i młoda dziewczyna z rozpędem wpada na księdza.
- Przepraszam, tak szybko stanął...
- Ależ skąd moje dziecko, to jest klucz od plebani.
- Przepraszam, tak szybko stanął...
- Ależ skąd moje dziecko, to jest klucz od plebani.
Dwie młode dziewczyny rozmawiają ze sobą:
- Jaki piękny łańcuszek! Ile dałaś za niego?
- A, z pięć razy...
- Jaki piękny łańcuszek! Ile dałaś za niego?
- A, z pięć razy...
Idzie sobie ulicą dziewczyna z lodem. Podchodzi do niej chłopak:
- Nie chciałbym Cię urazić, ani nie chciałbym, żebys mnie źle zrozumiała, ale chciałbym, żebys mi dała polizać.
- ???!!! - ale wyciąga w kierunku chłopaka rękę z lodem.
- Wiedziałem, że mnie źle zrozumiesz.
- Nie chciałbym Cię urazić, ani nie chciałbym, żebys mnie źle zrozumiała, ale chciałbym, żebys mi dała polizać.
- ???!!! - ale wyciąga w kierunku chłopaka rękę z lodem.
- Wiedziałem, że mnie źle zrozumiesz.
W parku, na ławeczce chłopak z dziewczyną. Dziewczyna:
- Zdejmij okulary, pozadzierasz mi rajstopy!
Po chwili zrezygnowana:
- Załóż, liżesz ławkę.
- Zdejmij okulary, pozadzierasz mi rajstopy!
Po chwili zrezygnowana:
- Załóż, liżesz ławkę.
Otóż pewien koleś poszedł na imprezę do swojej dziewczyny. Tam wypił sobie trochę i przy okazji z tą swoja dziewczyną nieźle się pokłócił. Goście powoli się rozeszli, zostali tylko oni we dwoje. Dziewczyna poszła wziąć prysznic, a on czekał (może chciał przeprosić). W pewnym momencie zachciało mu się... kupę. Niestety pech chciał, że w tym mieszkaniu WC i łazienka były w jednym pomieszczeniu. A jego coraz bardziej cisnęło... Siedział więc sobie chłopak w fotelu, a w głowie nieźle mu już szumiało.
Ale patrzy, naprzeciw niego, pod ścianą, siedzi pies i patrzy mu się prosto w oczy. Pomyślał więc sobie:
- Zrobię tam pod ścianą, i powiem, że to pies.
Jak pomyślał, tak uczynił i z powrotem usiadł w fotelu. Dziewczyna wyszła z łazienki, popatrzyła na podłogę i pokazując palcem spytała się:
- A co to jest?
- To? To pies przed chwilą zrobił?
- Ale przecież ten pies jest pluszowy?!!!
Ale patrzy, naprzeciw niego, pod ścianą, siedzi pies i patrzy mu się prosto w oczy. Pomyślał więc sobie:
- Zrobię tam pod ścianą, i powiem, że to pies.
Jak pomyślał, tak uczynił i z powrotem usiadł w fotelu. Dziewczyna wyszła z łazienki, popatrzyła na podłogę i pokazując palcem spytała się:
- A co to jest?
- To? To pies przed chwilą zrobił?
- Ale przecież ten pies jest pluszowy?!!!
Panienka, pod wpływem "Czterech pancernych i psa", będąc samotną, napisała w ogłoszeniu matrymonialnym:
- Poszukuję mężczyzny tak przystojnego jak Grigori, tak miłego jak Janek, silnego jak Gustlik, odważnego jak Tomek i wiernego jak Szarik.
Po miesiącu dostała odpowiedź:
- Droga pani, co prawda nie jestem tak przystojny jak Grigori, miły jak Janek, silny jak Gustlik, odważny jak Tomek i wierny jak Szarik, ale za to... lufę mam jak RUDY!!!
- Poszukuję mężczyzny tak przystojnego jak Grigori, tak miłego jak Janek, silnego jak Gustlik, odważnego jak Tomek i wiernego jak Szarik.
Po miesiącu dostała odpowiedź:
- Droga pani, co prawda nie jestem tak przystojny jak Grigori, miły jak Janek, silny jak Gustlik, odważny jak Tomek i wierny jak Szarik, ale za to... lufę mam jak RUDY!!!
Piękna kobieta to:
a) raj dla oczu,
b) piekło dla duszy,
c) czyściec dla portfela.
Przychodzi 18 letnia dziewczyna do apteki i mówi:
- Poproszę dowcipne środki antykoncepcyjne.
- Jakie ? - pyta się sprzedawczyni.
- No dowcipne - odpowiada dziewczyna - koleżanka mi mówiła, że środki antykoncepcyjne dzieli się na doustne i dowcipne.
a) raj dla oczu,
b) piekło dla duszy,
c) czyściec dla portfela.
Przychodzi 18 letnia dziewczyna do apteki i mówi:
- Poproszę dowcipne środki antykoncepcyjne.
- Jakie ? - pyta się sprzedawczyni.
- No dowcipne - odpowiada dziewczyna - koleżanka mi mówiła, że środki antykoncepcyjne dzieli się na doustne i dowcipne.
Przychodzi baba do lekarza:
- Panie doktorze, mój problem to za duże potrzeby seksualne...
- To niech pani wyjdzie za mąż.
- Mam już męża.
- To niech pani znajdzie sobie kochanka.
- Już mam.
- To niech pani weźmie drugiego.
- Mam drugiego, i jeszcze innych trzech.
- Hmmm, wydaje mi się, że pani jest rzeczywiście chora.
- Panie doktorze, niech mi pan to da na piśmie, bo mąż mówi, że jestem k...ą!
- Panie doktorze, mój problem to za duże potrzeby seksualne...
- To niech pani wyjdzie za mąż.
- Mam już męża.
- To niech pani znajdzie sobie kochanka.
- Już mam.
- To niech pani weźmie drugiego.
- Mam drugiego, i jeszcze innych trzech.
- Hmmm, wydaje mi się, że pani jest rzeczywiście chora.
- Panie doktorze, niech mi pan to da na piśmie, bo mąż mówi, że jestem k...ą!
Spotykają się dwie znajome, jedna pannna, druga od niedawna mężatka.
- Co słychać? - pyta panna.
- Nie narzekam.
- Mąż pieniążki daje?
- Nie narzekam.
- Czuły jest w łóżku?
- Nie narzekam.
- A skąd ten siniaczek pod okiem?
- Raz... narzekałam...
- Co słychać? - pyta panna.
- Nie narzekam.
- Mąż pieniążki daje?
- Nie narzekam.
- Czuły jest w łóżku?
- Nie narzekam.
- A skąd ten siniaczek pod okiem?
- Raz... narzekałam...
Była sobie bardzo dobra i skromna dziewczyna. Niestety, życie swe pędziła w smutku i samotności. Pewnego razu na plaży znalazła lampę. Dalej wg. klasycznego schematu: lampa jest czarodziejska, dziewczyna wypuszcza czarodzieja na wolność, ten obiecuje spełnienie trzech życzeń.
- Hmmmm - myśli dziewczyna - jako pierwsze życzenie chciałabym stać się piękna i atrakcyjna.
- No problem - na to czarownik, machnął różdżką i oto z naszego Kopciuszka robi się panna śliczna i urocza nad wyraz.
- Jako drugie życzenie chciałabym, aby całej mojej kochanej rodzinie poprawił się byt finansowy.
I rzecz jasna, czarownik znowu machnął różdżką i nagle stali się bardzo bogaci.
- A jakie jest Twoje trzecie życzenie?
- Hmm, rzecze dziewczyna, może to: mam swojego ukochanego, starego kocura, który jest ze mną od lat. Jego dni są już policzone i świadomość, że mnie opuści jest straszna. Czy mógłbyś zmienić mojego starego kocura w młodego i pięknego księcia? Wtedy zakochalibyśmy się w sobie i juz nie byłabym samotna.
- No problem, rzecze czarodziej, i to Twoje życzenie spełnię chętnie. Wraca dziewczyna do domu i rzeczywiście,na progu wita ją młodzian piękny i miły jak w bajce. Oczywiście, ich serca zapałały do siebie miłością od pierwszego wejrzenia. Znajomość rozpoczęli od romantycznej kolacji przy świecach i delikatnej muzyce. Książe poprosił naszą dziewczynę do tańca. Kiedy tak powoli kołysali się w takt muzyki, drżący z emocji i czule do siebie przytuleni, szepnął jej cicho do ucha:
- Pewnie teraz troche żałujesz, że dałaś mnie kiedyś wykastrować?
- Hmmmm - myśli dziewczyna - jako pierwsze życzenie chciałabym stać się piękna i atrakcyjna.
- No problem - na to czarownik, machnął różdżką i oto z naszego Kopciuszka robi się panna śliczna i urocza nad wyraz.
- Jako drugie życzenie chciałabym, aby całej mojej kochanej rodzinie poprawił się byt finansowy.
I rzecz jasna, czarownik znowu machnął różdżką i nagle stali się bardzo bogaci.
- A jakie jest Twoje trzecie życzenie?
- Hmm, rzecze dziewczyna, może to: mam swojego ukochanego, starego kocura, który jest ze mną od lat. Jego dni są już policzone i świadomość, że mnie opuści jest straszna. Czy mógłbyś zmienić mojego starego kocura w młodego i pięknego księcia? Wtedy zakochalibyśmy się w sobie i juz nie byłabym samotna.
- No problem, rzecze czarodziej, i to Twoje życzenie spełnię chętnie. Wraca dziewczyna do domu i rzeczywiście,na progu wita ją młodzian piękny i miły jak w bajce. Oczywiście, ich serca zapałały do siebie miłością od pierwszego wejrzenia. Znajomość rozpoczęli od romantycznej kolacji przy świecach i delikatnej muzyce. Książe poprosił naszą dziewczynę do tańca. Kiedy tak powoli kołysali się w takt muzyki, drżący z emocji i czule do siebie przytuleni, szepnął jej cicho do ucha:
- Pewnie teraz troche żałujesz, że dałaś mnie kiedyś wykastrować?
no i na koniec bo mnie palce bolą jak by ktoś nie wiedział-Jakie są rodzaje kobiet?
Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał.
Damy - temu damy, tamtemu damy.
Kotki - ten mnie miał, tamten miał.
Pobożne - najchętniej leżą krzyżem.
Dziecinne - co do rączki, to do buzi.
Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej.
Partyjne - przyjmują wszystkich członków.
Złote rybki - rypią się jak złoto.
Słomiane - rżną się, jak sieczka.
Domatorki - byle komu, aby w domu.
Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał.
Damy - temu damy, tamtemu damy.
Kotki - ten mnie miał, tamten miał.
Pobożne - najchętniej leżą krzyżem.
Dziecinne - co do rączki, to do buzi.
Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej.
Partyjne - przyjmują wszystkich członków.
Złote rybki - rypią się jak złoto.
Słomiane - rżną się, jak sieczka.
Domatorki - byle komu, aby w domu.