Wpisy 1 484 479 – 1 484 578
6 kwietnia 2013 14:48 → 6 kwietnia 2013 19:34, 100 wpisów
robala ..aha ok ..
ALE TU U MNIE W .U.S.A. ZADYMA NA ULICY
ma ktoś liczby na mini z chybika? ciekawi mnie jakie automat wybiera
ANROMEDA MASZ TU PIĘĆ LIDŻB 05,10,35,22,20,
andraa ..wiem ..spokojnie za 20 min ..potem ..teraz najpierw sprawdzę jak dobrze działa.. ide do korna
andromeda
podam Ci po 4 liczby
24,33,37,38
1,2,6,31
5,28,32,39
1,10,12,37
podam Ci po 4 liczby
24,33,37,38
1,2,6,31
5,28,32,39
1,10,12,37
NIE MA ZA CO
z 14 2/10
ale na pocieszenie
kabaret pod wyrwigroszem
http://www.youtube.com/watch?v=h4j_PhyKH9g
witam dziś już po raz 2
Witam. Jest możliwość skasowania typowania- zatypowałem tylko na 10 liczb a chce też na 1,3,5 ?
tak
musisz te lidżby zatypować
dzięki jocia może Pasko się pojawi na czacie to poproszę o usuniecie
bry
pasko
pasko ...maila dostałes ode mnie? bo nie mam potwierdzenia
pasko ...maila dostałes ode mnie? bo nie mam potwierdzenia
Widzę, że moja żonka ma więcej szczęścia niż ja w typowaniu
Jak jej powiedziałem, że trafiła 8/10 w typowaniu na sucho, to dostałem zjoby, że wysyłam swoje nr a noe jej
Agunia 341
No nic idę sprzątać chałupę, dostałem karę
jestesmy
jemy---------hi hi
kuccak-kuccak--i po kuccaku
kośći zostały
kośći zostały
puszczałeś cos już dziś jakięś swoje typy lu chybił w MM lubb mini
ja na chybika wszystkie losowania
witam,szyperk bet nie działa,mają jakieś problemy,podobno chwilowe
same kumulacje ostatnio
a co ja mam powiedzieć jak miałem na jednym kuponie na trzy zakłady dwie 7z10ciu i raz p z10ciu babka aż wstała jak wżucała kupon do lottomatu a ja pocierałem nie ręce ale czoło.
QweTT a co ja mam powiedzieć jak miałem na jednym kuponie na trzy zakłady dwie 7z10ciu i raz 6z10ciu babka aż wstała jak wrzucała kupon do lottomatu a ja pocierałem nie ręce ale czoło.
no to prawie 300
w mm 700bonusik +250.000 tys za 10/10
950---minus podacik
andromeda
japtan daj mi jeszcze z 10min i podam ci tą dyche ale nie zapomni o mnie jak rozprujesz prezesowi lottomat ok?
gratulacje mucha,ale jak patrzę na tabele z płatnościami to nie mogę pojąć jak można grać w MM.za 7/10 140zł
czekam
pójdę puszczę i obiecuje przy wszyskich ze jak trafie 10% wysyłam ci na konto i się przyznam
pójdę puszczę i obiecuje przy wszyskich ze jak trafie 10% wysyłam ci na konto i się przyznam
Użytkownik wasyl-piaski dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
ok mówisz i masz 2,8,10,14,18,38,46,57,59,80 ja puszczam pukon jeszcze dwa zakłady do tych liczb z 4ema obokami oboki pozostawiam ci do wyboru powodzenia japtan
widzisz 15hubi a jednak można stawka swoje robi a raz podjętej decyzji nie zmieniajcie już wcale ja się przejechałem kiedyś wysyłając jeden zakład dałem stawkę razy4 a przy okienku poprosiłem o zmianę stawki na razy2 a dwa losowania i tu było kuku 280zł koło nosa poszło
Użytkownik wasyl-piaski dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
much nie zmienia to niczego nadal ta gra jest beznadziejna,w 49s za 2zł trafiasz 3/7 i masz 800zł,dobra spadam pozdrawiam
skoro tu tak cicho to parę kawałów o kobietach wrzucam:Na jednym z przystanków do autobusu wsiada dziewczyna i od razu podchodzi do kasownika chcąc skasować bilet. Autobus rusza a dziewczyna traci równowagę i siada na kolanach faceta, który siedział w pobliżu. Oczywiście zrywa się natychmiast i przeprasza go:
- Przepraszam, myślałam, że zdążę jak stał.
- Przepraszam, myślałam, że zdążę jak stał.
Na dworcowym peronie mężczyzna podchodzi do atrakcyjnej blondynki.
- Za ile...?
Dziewczyna niewiele myśląc wymierza mu siarczysty policzek. Skonfundowany mężczyzna kończy szeptem: - ...minut odchodzi pociąg do Ełku?
- Za ile...?
Dziewczyna niewiele myśląc wymierza mu siarczysty policzek. Skonfundowany mężczyzna kończy szeptem: - ...minut odchodzi pociąg do Ełku?
W autobusie straszny ścisk. Nagle hamowanie, pisk opon i młoda dziewczyna wpada na starszego pana.
- Taki tłok - usprawiedliwia się.
- To mój - mówi chłopak obok.
- Taki tłok - usprawiedliwia się.
- To mój - mówi chłopak obok.
Pociąg gwałtownie zahamował i młoda dziewczyna z rozpędem wpada na księdza.
- Przepraszam, tak szybko stanął...
- Ależ skąd moje dziecko, to jest klucz od plebani.
- Przepraszam, tak szybko stanął...
- Ależ skąd moje dziecko, to jest klucz od plebani.
Dwie młode dziewczyny rozmawiają ze sobą:
- Jaki piękny łańcuszek! Ile dałaś za niego?
- A, z pięć razy...
- Jaki piękny łańcuszek! Ile dałaś za niego?
- A, z pięć razy...
Idzie sobie ulicą dziewczyna z lodem. Podchodzi do niej chłopak:
- Nie chciałbym Cię urazić, ani nie chciałbym, żebys mnie źle zrozumiała, ale chciałbym, żebys mi dała polizać.
- ???!!! - ale wyciąga w kierunku chłopaka rękę z lodem.
- Wiedziałem, że mnie źle zrozumiesz.
- Nie chciałbym Cię urazić, ani nie chciałbym, żebys mnie źle zrozumiała, ale chciałbym, żebys mi dała polizać.
- ???!!! - ale wyciąga w kierunku chłopaka rękę z lodem.
- Wiedziałem, że mnie źle zrozumiesz.
W parku, na ławeczce chłopak z dziewczyną. Dziewczyna:
- Zdejmij okulary, pozadzierasz mi rajstopy!
Po chwili zrezygnowana:
- Załóż, liżesz ławkę.
- Zdejmij okulary, pozadzierasz mi rajstopy!
Po chwili zrezygnowana:
- Załóż, liżesz ławkę.
Otóż pewien koleś poszedł na imprezę do swojej dziewczyny. Tam wypił sobie trochę i przy okazji z tą swoja dziewczyną nieźle się pokłócił. Goście powoli się rozeszli, zostali tylko oni we dwoje. Dziewczyna poszła wziąć prysznic, a on czekał (może chciał przeprosić). W pewnym momencie zachciało mu się... kupę. Niestety pech chciał, że w tym mieszkaniu WC i łazienka były w jednym pomieszczeniu. A jego coraz bardziej cisnęło... Siedział więc sobie chłopak w fotelu, a w głowie nieźle mu już szumiało.
Ale patrzy, naprzeciw niego, pod ścianą, siedzi pies i patrzy mu się prosto w oczy. Pomyślał więc sobie:
- Zrobię tam pod ścianą, i powiem, że to pies.
Jak pomyślał, tak uczynił i z powrotem usiadł w fotelu. Dziewczyna wyszła z łazienki, popatrzyła na podłogę i pokazując palcem spytała się:
- A co to jest?
- To? To pies przed chwilą zrobił?
- Ale przecież ten pies jest pluszowy?!!!
Ale patrzy, naprzeciw niego, pod ścianą, siedzi pies i patrzy mu się prosto w oczy. Pomyślał więc sobie:
- Zrobię tam pod ścianą, i powiem, że to pies.
Jak pomyślał, tak uczynił i z powrotem usiadł w fotelu. Dziewczyna wyszła z łazienki, popatrzyła na podłogę i pokazując palcem spytała się:
- A co to jest?
- To? To pies przed chwilą zrobił?
- Ale przecież ten pies jest pluszowy?!!!
Panienka, pod wpływem "Czterech pancernych i psa", będąc samotną, napisała w ogłoszeniu matrymonialnym:
- Poszukuję mężczyzny tak przystojnego jak Grigori, tak miłego jak Janek, silnego jak Gustlik, odważnego jak Tomek i wiernego jak Szarik.
Po miesiącu dostała odpowiedź:
- Droga pani, co prawda nie jestem tak przystojny jak Grigori, miły jak Janek, silny jak Gustlik, odważny jak Tomek i wierny jak Szarik, ale za to... lufę mam jak RUDY!!!
- Poszukuję mężczyzny tak przystojnego jak Grigori, tak miłego jak Janek, silnego jak Gustlik, odważnego jak Tomek i wiernego jak Szarik.
Po miesiącu dostała odpowiedź:
- Droga pani, co prawda nie jestem tak przystojny jak Grigori, miły jak Janek, silny jak Gustlik, odważny jak Tomek i wierny jak Szarik, ale za to... lufę mam jak RUDY!!!