Wpisy 1 484 141 – 1 484 240
6 kwietnia 2013 13:18 → 6 kwietnia 2013 13:42, 100 wpisów
witajcie
ulcia co ci sie sniło???
ulcia co ci sie sniło???
Lilcia
ulcia
fiolka
torsan..poważnie,jak już to jedź po znajomości,przez kogoś (jeśli masz kogoś takiego pracującego za granicą) bo ci Cię wykorzystają i będziesz na prawdę na nich zapitalał a Tobie mało co zostanie.Zastanów się nad tym poważnie.A niby gdzie oni ci zaoferowali ta pracę? W jakim kraju i co miałbyś robić?
eeeee smerfetka to co ??? zeby ma w mur wnic ?? jak zna jezyk , ma
cash i sile przebicia to niech walczy ,a co ??
torsan...i nie słuchaj takich białych murzynków czasami,bo tacy to by Cię dopiero wyprowadzili
torsan..jest taka gazeta,kurcze zapomniałam jaka,tam sa ogłoszenia pracy zagranicą,od Holandii,przez Niemcy,Włochy itd.Są tam nawet prywatne ogłoszenia pracodawców zza granicy.Kup,wyslij kilka maili i zobaczysz jak się wszystko potoczy.Biuro sobie odpuść.
torsan/byłem 4 x w holandi 2 x w niemcach czy to kontrakt PL NL czy DE wszystko o dupe roztrzaskać,,nawet gdy zachorujesz zam płacisz za doktora,,dostaniesz umowe nie po POLSKU w połowie drogi i musisz ja podpisać bo juz koszty poniosłeś np z przygotowaniem do wyjazdu a potem nie znajac obcego jezyka bedziesz yebał na grono ludzi co maja cie w dupie i tylko niewolnikiem dla nich jesteś,,ogólnie moda na dziś jest taka że pośredniak ci powie że prace masz gwarantowana a zajedziesz np do holandi do siedzisz na walizkach i moze coś bedzie moze nie,,,ile grup spotkałem co przyjechali do pracy nawet hotelu nie mieli zapłaconego byle za bilet i skasowali i koniec,ja juz wole u nas robić za 1,500 netto niz za granica za 700 euro a 2 razy tykle dla prezesików i z tego jeszcze sie opłać itd,,
smerfetka a TY dostalas dzisiaj po siusce hy
torsan...gazeta PACA ZA GRANICĄ.Tak się chyba nazywała,kup i próbuj do bólu
trisetum...tak jak profesor.zajechali gdzieś tam,i siedzieli w motelu i czekali na pracę aż w końcu wrócilido Polski bez niczego
witam wszystkich przed losowaniem
ok tylko staraj sie pochopnie nie oceniac ,a szczegolnie mnie Ok
Lila takich ludzi poznałem setki,,,,serce sie łamało nie było pracy to domy i ogrody nam sprzatali raz na tydzien..
murzyn ty interesisz mnie tyle co śnieg sprzed dwóch lat ,tak więc odbij
trisetum...dlatego ludzie już tak chętnie jak kiedyś z tych biur nie korzystają
Lila spotkałem ludzi z Gdańska co ich przywieźli pod hotel a w nim nic nie wiedzieli o tym ze beda noc spedzili na walizkach tydzień gdzieś tam pokoczowali i do domu bez niczego no za***ć takie biuro
cześć
fiolka
fiolka
to wszystko przez bezrobocie w naszym kraju człowiek nie ma roboty to szuka każdego rozwiązania a lata leca
trisetum...znajomych z Wrocka syn z kolegą pojechali do Hiszpanii,tyrali jak woły i nie dostali wypłat.Na piechotę do domu wracali,dopiero jakis Polak ,który wracał z rodziną do Polski zabrał ich ze sobą a w Polsce przyjechali po nich rodzice
torsan...też własnie,szukają a biura oszuści się cieszą.Odpuść sobie to dziadostwo.Kup gazetkę i szukaj na własną rękę
murzyn ty interesisz mnie tyle co śnieg sprzed dwóch lat ,tak więc odbij<<< wiesz ,czyli ta zasade mozna zastosowac do torsana,Jasza ,fiolki, franka etc. czyli kto komu gorzej doradza ,jak ,czy ty ??
u mnie czytałem ogłoszenie starsza pani szukała ostatnio zdrowego pana do pozowania,,,obraz rysowała czy coś 20 zł na godzine
Fiola...na hulaszczy>> broń Boże...mnie pieniądze nie maja prawa zmanierować
murzyn...1 484 156. murzynek34 2013-04-06 (13:22)
......................
Jaby miał cash nie musiałby wyjeżdżać.No doradzasz po c***u
......................
Jaby miał cash nie musiałby wyjeżdżać.No doradzasz po c***u
czornuchu o chu*j ci chodzi ?
lika..brat był w Hola..mówił dobrze płaca tylko obrywa japek niz polak ..dawno było 5 lat temu....a tu skoro inaczej opowiadają ..i dobra znikama..
to jest zdrowa szkola zycia ,ja prze nia przeszlem , i zycze innym
tego samego ,ale nie z zawisci tylko aby nauczyli sie czegos
tego samego ,ale nie z zawisci tylko aby nauczyli sie czegos
krzysio ja 5 lat temu zakończyłem przygode z pośredniakami,wiadomo czasem coś tam sie uda ale w wiekszości przypadków to dno i 2 metry mułu
Hart
Hart
lika ..nie znajomy ..jak kto obcy pierwszy był pracy Hola ..1 rok pózniej brat brat był..
FiOla..
krzysio..no widzisz znajomy załatwił,to coś innego.Jakby torsanowi znajomy załatwił to ok ale nigdy nie za pośrednictwem biura
kurcze,
u mnie schbowy, ziemkniaczki po izraelsku i sałatka (lodowa+szczypior+ogór+śmietana)
u mnie schbowy, ziemkniaczki po izraelsku i sałatka (lodowa+szczypior+ogór+śmietana)