Wpisy 1 484 041 – 1 484 140
6 kwietnia 2013 12:18 → 6 kwietnia 2013 13:18, 100 wpisów
mirnam tez tak miał ze w lotku chyba 40 koła było w tej paczce co brał
wiesiek , lepiej zrób zdjęcie sąsiadce to może będzie wyraźniejszy wyraz twarzy
lila...ja tak przed świętami miałam, ciągle myślałam że sobota jest
no Ja- palpitacja serca
no Ja- palpitacja serca
lila.....no jak czego, Twoje zdziwienie że jeszcze w domu a nie w pracy, myślałam że ja pokrzaczyłam dni
lila-mówili żebym sam dzwonił jak by oni nie dzwonili i się upominał
torsan...to co to za firma,że mogą zapomnieć o starającym się o pracę
lila-w sumie się nie dziwie jezeli mają kilkadziesiąt osób o takim samym imieniu i naziwsku
torsan...no przestań,że kilkadziesiąt osób zgłaszających się tam po pracę ma takie samo imię i nazwisko jak Ty
fifi.....no a gdzie może być? Śpi rurka krzywa,pintol jeden w nocy buszuje a w południe śpi
lila-na podkarpaciu na jedno ogłoszenie z Urzędu Pracy przypada 67 osób
co za pesymizm?
Jakia bezronobocie?
Chyba TVN i konferencji prasowych Premiara i jego ministrow nie oglądacie.
Mówią że jest dobrze. A jak One tak mówią to znaczy że jest!
Jakia bezronobocie?
Chyba TVN i konferencji prasowych Premiara i jego ministrow nie oglądacie.
Mówią że jest dobrze. A jak One tak mówią to znaczy że jest!
torsan...że co? Szukasz w pracy w Rzeszowie a jedziesz za granicę?
lila-bo u nas nie ma takiego biura żeby się zapisać na prace za granicą trzeba jechać do większych miast
torsan...najlepiej znajdź coś sam w necie albo przez kogoś znajomego
lila-słyszałem o tym ale to sprawdzona firma bo znam pare osób i nie narzekają
torsan..taaaaa srali muchy będzie wiosna,będzie trawka lepiej rosłaprofesor tez tak jechał i co? W ciula ich zrobili,kasę chłopaki powpłacali i do dzisiaj nigdzie z tego biura nie pojechali a kasy im nie zwrócili
fifi..fajne wywiady sobie robią,parę słów do mikrofonu nie zaszkodzi
Pośredniaki do pracy za granice to złodzieje oszuści,krętacze i zwykłe .uje- korzystając z ich usług będziesz pracował na siebie/na pośredniaka i firme która ci da ta prace oczywiście,praca za granica jak najbardziej ale na własna reke a do tego potrzebna jest znajomość jezyka obcego bez tego będziesz białym murzynem...
Lila
filka jeszcze raz
Lila
filka jeszcze raz
torsan...słuchaj trisetum,dobrze gada a tam za granica będziesz sam ,skazany tylko na siebie,(podejrzewam,że to byłby Twój pierwszy wyjazd) i zrobili by Cie jak chcieli.Lepiej się w takie cuda nie pakuj