Wpisy 1 483 084 – 1 483 183
5 kwietnia 2013 14:04 → 5 kwietnia 2013 17:14, 100 wpisów
franio i co???
jano
a u mnie 3/10 bez plusa ale cóż ciągle nie można wygrywać
zobaczymy wieczorem
no franio co masz???
dobra to na mnie już czas życzę wszystkim grającym wysokich wygranych o 22:15 cześć do poklikania.
multuś...
franio sie chyba obraził...
mrówki jeszcze śpią...
wiesiu ale w profilu tego nie widać...
franio franio franio !!!!!!!!!!!
franio już se ide, możesz sie ujawnic...
kto będzie wieczorem w losowaniach lotto?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 680 000 zł
Witam wszystkich
Januszu właśnie czytałem artykuł o mieszkance powiatu niżańskiego, która ma najdłuższy okresów bezrobocia w Polsce. i były tam twoje wypowiedzi
Januszu właśnie czytałem artykuł o mieszkance powiatu niżańskiego, która ma najdłuższy okresów bezrobocia w Polsce. i były tam twoje wypowiedzi
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/rzeszow/smutne-rekordy-23-lata-bez-pracy-i-256-procent-bez,1,5460486,region-wiadomosc.html
Janusz oczywiście są lenie gdzie woli w domu siedzieć dostać zapomogę , jakieś żarcie , czas miło leci , ma czas na spotkanie z kumplami i wypicie browarka . Prawda niestety jest smutna , nawet w warszawie jest brak ofert pracy . Jedną ofertą po godzinie jest zainteresowanych ponad 200 osób . Powodem tego jest likwidacja zakładów pracy , wzrost podatków i szara strefa . W warszawie ostatnio było zapotrzebowanie na kierowców autobusów , było bo pani prezydent postanowiła zlikwidować parę lini . Tworzy się błędne koło Chęć większych wpływów do budżetu po przez zwiększenie podatków , mandatów i grzywien skutkuje zwalnianiem pracowników i likwidacją firm .
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 319 000
Zgadza się
A pisałem, bo po prostu wiem jak to jest z bezrobociem.
Ci, którzy są najdłużej bezrobotnymi wcale nie jest powiedziane, że mają najgorzej.
Są ludzie, którzy są 2-3 lata bezrobotni i cierpnią katusze, a są tacy, którzy są na bezrobotnym 20 lat i wcale im to nie przeszkadza. A później czyta się taki artykuł, że mamy w województwie 12 osób, które są od 20 lat na bezrobociu... i piszą, że to rekord i że trzeba im strasznie współczuć. Nie mówię, że nie... ale ilość lat bycia na bezrobociu jeszcze o niczym nie świadczy i w ten sposó nie wyłania się najbardziej pokrzywdzonych.
A pisałem, bo po prostu wiem jak to jest z bezrobociem.
Ci, którzy są najdłużej bezrobotnymi wcale nie jest powiedziane, że mają najgorzej.
Są ludzie, którzy są 2-3 lata bezrobotni i cierpnią katusze, a są tacy, którzy są na bezrobotnym 20 lat i wcale im to nie przeszkadza. A później czyta się taki artykuł, że mamy w województwie 12 osób, które są od 20 lat na bezrobociu... i piszą, że to rekord i że trzeba im strasznie współczuć. Nie mówię, że nie... ale ilość lat bycia na bezrobociu jeszcze o niczym nie świadczy i w ten sposó nie wyłania się najbardziej pokrzywdzonych.
Pasko jak taka osoba jest bez pracy 20 lat to sam wiesz że się do niczego nie nadaje albo pracuje na czarno . Swoją drogą urzędnicy też się nie popisali by taką osobę nie zmusić do pracy , jak to twierdzą zaktywizować ją zawodowo Są tworzone kursy , gdzie spawacza uczą pedikiur a chłopa angielskiego by mógł łatwiej dostać pracę , paranoja i nabijanie kabzy firmą .
Test MM na NIE z godz. 14........ 4/20
......................................................
......................................................
Marysia Zwierzynska mnisia25
monisia**
niema za co
monisia ty
raz udało mi się trafić 7/10 ale niż puściłam los to rozbiłam lustro
monisia to 7 lat nie graj ja w 1999 rozbiłem dostawczaka z lustrami
cześć dariusz
ile wygrałeś co ostatnio
ile wygrałeś co ostatnio
dariusz co myślisz
o 32,34,73,75,2,3 ?
o 32,34,73,75,2,3 ?
niemam troche pomysłu dziś na wieczur
możliwe i powturki , mogą być te co ostatnio tak wpadały
2,3
9,10
32,34 (33,34)
biore pod uwage 37,38,39
albo 58,59,68,69
bądz 66,77 też tak zastanawiam sie
2,3
9,10
32,34 (33,34)
biore pod uwage 37,38,39
albo 58,59,68,69
bądz 66,77 też tak zastanawiam sie
franek ja myślałem o tym aby pokombinować coś z powtórek 3/3 4/4 itd. Wprawdzie o 22;15 mamy tylko jeden układ 7/7 powtórzony o tyle ogólnie już ich troszkę było
dwudziestki też
20,21,26,27
40,41
.a może 29 drugi raz
20,21,26,27
40,41
.a może 29 drugi raz
aha , aha muwisz o tych układach liczb ano tak
ciekawa ta dyszka też co lukasz300 miał 9/10
pamietam ja liczby ogulnie na pamięć
4,5,9,13,15,24,26,27,65,79
pamietam ja liczby ogulnie na pamięć
4,5,9,13,15,24,26,27,65,79
Liczba 29 wypadła 1-3-6-10-18-26 marca o 22:15 a w kwietniu tylko 4 to może i wleci dziś
A wcale bym się nie zdziwił gdyby 29 wpadło w pierwszej piątce
lub zaczęło losowanie
lub zaczęło losowanie
liczby co jakiś czas zmieniają zanikają , ale odpowiednio dobrać je to wielka sztuka trzeba mieć farta żeby odpowiednio w losowanie wejść