Wpisy 1 482 784 – 1 482 883
5 kwietnia 2013 11:19 → 5 kwietnia 2013 12:42, 100 wpisów
A w Lotto gracie z Plusem czy bez ? A i czy tylko jak są bardzo duże kumulacje czy bez znaczenia na wygraną ?
najbardziej śmierdzi MM, tam stałe stawki, a proporcje wygranych zawsze poniżej 50%
Witam! Na tym polega cały pic, zlikwudowali komisję , dziadki były ale oczy mieli i cos mogli zerknąć.A manipulowanie kombinacjami , to prych, nawet na sreonce MP sa "generatory' co mig generują"chcianą" kombinację.
Nie mówiąc już o kaskadzie to jest dopiero wynalazek XXI wieku co ?
no w kaskadzie, to by nawet super komputera nie potrzebowali, żeby szybko obliczyć pustą kombinację
Ciekawe czy Joker dzisiaj ktoś w końcu trafi ?
30?
Niby taka prosta gra a jaka trudna zarazem !!! 12/24 typowanych liczb a ja nawet 8/12 nie trafiłem nigdy już parę razy w to grałem wam się udało ?
I właśnie o tym pisałem jak ktoś sądzi że to wszystko "to pic" to przecież nie musi w ten "pic" a jak już gra to zanaczy że godzi się na zasady TS i nie ma przeproś
krzysztof wiesz czemu by nie musieli się wysilać z tą kaskadą, bo mogliby pustą kombinację już zrobić przed sprzedażą losów. Przecież wszystko jest na chybił
Tristeum, zmien gatunek , albo czestotliwosc spozywania-powinno pomóc.
Masz 13 ?
ja nikogo nie oskarżam, tylko gram w grę, która ma największe prawdopodobieństwo uczciwości
To waszym skromnym zdaniem zdaniem w co najlepiej grać ze wszystkich gier ?
w to na czym ts nie ma nic do stracenia, czyli mini
Krzysztof.. .
Zagraj w Lotto.de. Do wygrania 60 milionów w złotówkach.. .
......................................
Zagraj w Lotto.de. Do wygrania 60 milionów w złotówkach.. .
......................................
Wczoraj dwie osoby trafiły w Mini Lotto ciekawe jak zagrały jakimi sposobami ?
Gram na kwadraty w MM 4,9,16,25,36,49,64, jak nie puscilem ,to weszlo w realu dwa razy pod rzad 6z7 tych liczb. 2600 zl poszło się pie...ić. ...wa je....ć
Jak 2600 z trafionych 6/7 ?
system pelny 6z 7 , 7 zakladów ,koszt 17.5zl, tak gram, jestem do tylu ,az milo, a było blisko i dwa razy pod rzad, ..rwa.
Na stronie w Mini Lotto trafiłem 3/12 i co bym zagrał tak realnie to ile bym był do tylko !!!
Na stronie w Mini Lotto trafiłem 3/12 i co bym zagrał tak realnie to ile bym był do tyłu !!!
tam poniżej wygranych masz tabelę, zobacz sobie
wygrana 676.80 przy inwestycji 990, czyli sporo w plecy
A wy gracie w Mini ?
a nie pytałeś już?
i śnieg nie pada
bo jak wieje to nie za bardzo opłaca sie grać bo kulki lecą krzywo
Witam wszystkich
a jak śniegu napada, to nasiąkną i nie chcą latać
trisetum
wiesiek77
i reszta załogi mp ...
wiesiek77
i reszta załogi mp ...
Na chybił czy sam skreślasz ?
wisiek 77 i ja wygrane ostatnio coś trafiłeś ?
*wiesiek77
Mozna tez pograć na tzw. liczby pierwsze, zobaczcie losowanie w lotto 26 marca 3,7,11,17,31,41, same l. pierwsze, w typach na MP trafilem 4/12, w realu nie gralem,czasem można cos ustrzelic.hej.
krzysztof c do mnie te pytanie kierujesz ?
multimulti
nic nie wygrywam
ta passa trwa juz od początku roku
nic nie wygrywam
ta passa trwa juz od początku roku
to wszystko zawsze będzie przypadek, dopóki ktoś wehikułu czasu nie wynajdzie
wiesiek77 ja trafiłem 2 x pod rząd 4/6 w lotto 30 marca oraz 2 kwietnia i wszystko na chybił trafił oto dowód http://typowanieparkami.com.pl/Czworki%20Lotto.html 30 marca 7 zakład 2 kwietnia 2 zakład
czwórki w lotto to ja jeszcze nigdy nie miałem
w lotto nie gram prawie wcale,jak kumulacja duża to jeden zakład,przewaznie system 6 w mini gram
wiesiek77 i jeszcze 30 złotych w multi multi plus razem odebrałem w środę 377 złotych 40 groszy zresztą te zestawy mam także na swoim profilu (na żółtym pasku)
wiesiek77 ja też nie gram ale 27 marca miałem wyjazd do pewnego miasta i wiedziałem że tam w pewnej kolekturze już padły trzy razy 6/6 w dużym lotku i zagrałem i mam
wiesiek77 jeszcze przedłużyłem do wtorku zobaczymy
wiesiek77 ktoś tu napisał nawet że z grami jest tak jak z życiem nieraz nic długi czas a póżniej zaskoczenie miłe
wiesiek77 nie chce namawiać ale lepiej grać jednym zakładem ale grać i dać szczęściu szanse
wieseik77 to prawda a grać się powinno dla relaksu a nie z musu bo co to daję wysłać 50 kuponów nic ja wygrywałem w multi multi plus jednym zakładem
wieseik77 a w lotto tak jak mówię gram od "święta" a że teraz wchodzi to gram a jak przestanie wchodzić to przestanę grać w lotto
z tym graniem na siłę to fakt, mój staruszek wygrał kiedyś 6 w totka i tak się nakręcił, żeby to powtórzyć, że wszystko ładnie oddał ts-owi
wiesiek no ja najwięcej na jednym zakładzie w multi multi plus miałem 8/10 na chybił trafił i to 2 x taka sama sytuacja była 5 marca 2011 roku godzina 14:00 oraz 11 sierpnia 2012 roku godzina 22:15 mam to na profilu wystarczy sprawdzić
rafalski tak robi wiekszosc ludzi,jarają sie ze wygrali 50,500,5000 itd a oddaja to z nadwyżką TS'owi a tak na marginesie nawet ta wygrana nie postawiła ich na nogi bo już dawno razy xx tam zostawili
rafalski38 nie no bez przesady
greg
greguniu czyżby cieniutko...mruga}}
islandorka30,5
powaga, potem całe życie konstruował jakieś systemy i twierdził, że jest już blisko i dupa, życia nie starczyło
multuś
aaa myslałam ze nic nie ugrałes greg, a to kacorek...nie zazdroszcze...
greg, a to czemu tak dużo aż główka, boli nie ma sie umiaru???
multuś to mówisz ze masz farta na chybika???
widzę że 30 marca główna wygrana w lotto padła w Białymstoku może to ta kolektura gdzie padały dość często główne wygrane sam TS mówił że w Białymstoku jest kolektura która jest najszczęśliwsza w Polsce ale nie wiem czy to o tą chodzi
karwa całą Polske przejechac do kolektury i pewnie nawet trójki bym nie miał
tris już ja jeszcze obiadu nie jadłam...
wiesiu ty to masz pomysły...to i tak nic nie da...
islandorka30,5 tak a jak grałem na swoje liczby to 7/10 miałem raz na 3-4 lata a teraz proszę są efekty
tris ja wole
mult1984, moze po prostu nie warto śledzić liczb tylko walić na pałę
multuś no to trzymaj byczka za rogi jak żeś go złapał...
ja też jak kiedyś nie miałam kompa to częsciej wygrywałam na swoje niż teraz jak tu zaglądam podpatruje, człowiek ma zawsze nadzieje...a nuż...
a jak to nie pomoże to pałą w ts-a
mówcie co chcecie ale szczęśliwe kolektury są tylko ich jest bardzo mało i trzeba wiedzieć gdzie warto grać i czas gra także dużą rolę w zawarciu zakładu