Wpisy 1 481 972 – 1 482 071
4 kwietnia 2013 16:23 → 4 kwietnia 2013 18:11, 100 wpisów
http://noblebank.pl/produkty/depozyty/lokata-rentierska-gold-4,8
jeszcze pod koniec ub. roku dawali 6,5% na 3 lata
jeszcze pod koniec ub. roku dawali 6,5% na 3 lata
to wszystko ładnie pisze w necie ale w realu tak różowo nie jest po drugie jak pisałeś nasz kapitał traci na wartości
są lepsze sposoby na zainwestowanie 1mln ale broń boshe nie nasze banki
trisetum, dokladnie... przez 30 lat przy inflacji blisko celu inflacyjnego czyli 2,5% r/r, zostanie ci mniej niz polowa
licze na szybko (pomylki zastrzezone): z kazdej zlotowki zostanie ci ok. 47 groszy...
czyli za 30 lat 2 mln beda warte dzisiejsze 940 tys. zl
czyli za 30 lat 2 mln beda warte dzisiejsze 940 tys. zl
mam zamiar dzis wygrac lotto + kase w razie czego zbieram w torebce do domu
a z tych 940 tys za 30lat jeszcze połowe ci dzieci tuska wezma
jandzia, plik banknotow to 100 sztuk... jesli sa to banknoty 100-zlotowe, potrzebujesz 100 takich plikow... jesli 200-zlotowe, tylko 50... w worek na smieci sie zmiesci
nawet nie wiem czy jandzia by uniosła ten worek po 100 w plikach bym musiał ci pomóc
rodzinka sama by sie dowiedziala ;d to komu bys wkoncu rozdala?
trisetum chyba tak bo za taką kase to bym sie mogła poszlajac po swiecie
teraz nie mam milionów a pomagam, choc nigdy nie wiadomo jak to jedt jak sie człowiek wzbogaci
jandzia jak człowiek się zwbogaci szybko to w 90% mu odpirdala
albo bym kolekture lotto jako franczyze zebys sie tam zglaszal codziennie puszczac lotka ;d
Misiek troche fantazji + maszynka do odlewu gumowych zabawek i już masz sklep
jandzia ciagle mowie o zarabianiu a nie o traceniu pieniedzy a ja siebie nie mam zamiaru tam sprzedawac
to do tego to bym polaczyl z jakims sklepem hydraulicznym no wiesz uszczelki i te sprawy
mowie o wygraniu, bo zarobic tyle kasy to nie jestesmy w stanie
wystarczy sie dopchac do rzadu oni cuda tworza ;d milionowe premie a nam karza jesc szczawiowa i popijac kompotem z mirabelek
trisetum ostroznie ze szczwiem, bo on wytrąca z organizmu wapńjuz lepiej pij kompot
SIEMA
Witam wszystkich jak tam wygrane dawno mnie nie bylo tu jak po swietach ktos cos wykreslil ??
pyclek to bardzo proste trzeba skreślić 6 liczb w LOTTO i 10 w MM takich ,które oni wylosują