Wpisy 1 480 022 – 1 480 121
3 kwietnia 2013 10:50 → 3 kwietnia 2013 12:32, 100 wpisów
isia...ja lek miałam w domu o dałam go osobie potrzebujacej w śnie
poszło na @
poszło na @
ulcia
triset nie namachalim my się zimą, to namachamy się wiosną z tym sniegiem
ulcia no to raczej zażywać...choc nie osobiście...
Oj trzeba jechać po córkę do szkoły i przy okazji puścić 9 liczbek w mm napewno trafnych
ulcia ciężko z tym na a...to program do liczb? bo g...to wiem...
popatrze
klony pozdrawiają grega
spoko do usług i browarek
greg
ulcia ty płaciłaś za ten g? a tego na a nie moge znależć...
ulcia ty płaciłaś za ten g? a tego na a nie moge znależć...
greg cos tam wygrał?
jackwar fajna emotka nie???
u mnie normalnie przypieka
greg wygrał klona
greg cos kiepsko ci idzie w sprawie jaj...
fsf
Carramba
słowo - nie kojarzę - prawdopodobnie mnie przeceniasz
wpis 439-135 ?
Carramba
słowo - nie kojarzę - prawdopodobnie mnie przeceniasz
wpis 439-135 ?
Ja idę leżeć sobie, a Maryna niech odkopuje drogę.
robal
ty wiesz o co chodzi
ty wiesz o co chodzi
isla uj z jajami jak.wygramy z Ania pojedsiemy so Ciebie odpłatni tylko ten walony ts albo nasze typy do dupy
fsf
z pewnym warunkiem - i teraz już /w tej chwili/ - tak
pomyślę, jak Ci odpowiedzieć po pw - pewnie kiedyś, prędzej, czy później da radę - księgi gości imo jakoś się nie sprawdzają
z pewnym warunkiem - i teraz już /w tej chwili/ - tak
pomyślę, jak Ci odpowiedzieć po pw - pewnie kiedyś, prędzej, czy później da radę - księgi gości imo jakoś się nie sprawdzają
robal
okej
okej
Jaki tan Rostkowski mądry a Tusk obroni nas ? a Prezydent co on robi w tej sprawie
http://kontakt24.tvn24.pl/temat,ale-urwal-w-gorach-samochody-wpadaly-na-siebie-jeden-za-drugim,82125,html?categoryId=496 co za tłuki swoim ciałem miedzy auta
widzę, że ktoś tu ma manię prześladowcza
greg myśli,że jest śledzony, teoria spisku się włączyła
agunia tak ja na szczescie nie glosowalwm na obane PO bylem za Liderem Sp A Lepperm to był człowiek jak my miał wady ale był za zwykłym Polakiem a ten kto mu kazał to zrobić to niech w miłosci i życiu DOCZESNYM SPOKOJU NIE ZAZNA
kondi tego ***neho Tuskolandu mam dość i tego FARYZEUSZA TUSKA KŁAMCE JEDNEGO
szczerze mówiąc, to wybór niewielki w tych głosowaniach. Ludzie musieli po prostu wybrac gorsze zło między 2 dziadostwami
ja na szczescie nie glosowalwm na obane PO bylem za Liderem Sp A Lepperm to był człowiek jak my miał wady ale był za zwykłym Polakiem a ten kto mu kazał to zrobić to niech w miłosci i życiu DOCZESNYM SPOKOJU NIE ZAZNA
mniejsze zło
rządzenie to nie jest łatwa sprawa panowie , np.wypnij dupe na ruskich do gaz zamkną i lipa
kto by nie był w tym rządzie to kradł będzie taka natura człowieka..są układy układziki i tak dzieje się
franek jak okiem siegnac Polska sama da sobie jesc ubrsnia fa rafe energetyka tez i inne sprawy tak samo tylko my jedtesmy zawsze gotowi placic uj wie za co jak nie ebanym ruchom to ebanej uni pe.....rdolonej
niestety franek, ani oko nie widziało ani uch nie słyszało, kto z kim może trzymać i kto na kogo ma haki
byłem wysłać kupony ,ale moja pani była dziś markotna, może jakieś złe dyrektywy
i lipa nawet ts wygrać nieda
no jak zła są dwa, to jedno jest wtedy mniejsze, maciupeńko, ale....
za czasów PIS zaczęli podłuchiwać każdego kogo chcą - dlaczego Tusk tego nie zniósł? Dlaczego kolejne służby mundurowe mają coraz wieksze kompetencje? Idzie rewolta?
granek ts k.....tas musi fac bo jak nie to przestaniemy grac i uj mu w uj
czy przegłosowali już, że mogą w razie czego interweniować u nas służby z innych państw?
nas tu pewnie też mają na swoich kablach
państwo biednieje a oni na odwrut kupony cena podwyższają
te podwyższanie to pewnie w celu, żeby ludziska systemami nie grali
bo wtedy 6 by za często padała
kondi i tak będzie za niedługo
czasem jak widze, ile ludzie przepusczają w kolekturach, to mnie dreszcz przechodzi
pare trafiało 6 a teraz jedna osoba dziwne to
niedługo to będzie obowiązek zawierania 1 zakładu przez obywatela na każde losowanie. Cena zakładu np. jak Piasko podał
franio....ceny kuponów podwyższają,,żeby mieć mniejsze prawdopodobieństwo trafień........gdyby kupon kosztował 0,50 gr..każdy nadał by ich po 5....i prawdobodobieństwo trafienia....rośnie pięciokrotnie.......dlatego wolą podwyższyć główną wygraną...i przy tym cenę jednego zakładu......im to się bardziej poprostu opłaca
dokładnie halapek
nawet, jak ktoś nie gra i z ciekawości zechce grać, to jak usłyszy ile kosztuje lotto, to mówi "to lepiej na chleb czy browara wydać"
kondi , piszesz że za czasów pis podsłuchiwali , jesteś w błędzie , podsłuchiwali mniej niż robią to teraz . Oczywiście , były podsłuchy ale nie zwykłych ludzi , więcej strachu zrobiła propaganda że są podsłuchy a bali się najbardziej ci co mieli coś na sumieniu .
chociaż nie
franek
nie będę szukał, mógłbym przez admina, ale po co ?
nie mam się czego bać - nie mam nic do ukrycia -
masz w swoją kg z jednym jeszcze fragmentem z jakiegoś następnego wpisu, a i dalej jeszcze jest to, o czym piszę te 'przekaż' - a nie chce mi się szukać
chcesz, to wykasuj szybciutko, chcesz to zostaw i w #cenzura# z tym wszystkim
franek
nie będę szukał, mógłbym przez admina, ale po co ?
nie mam się czego bać - nie mam nic do ukrycia -
masz w swoją kg z jednym jeszcze fragmentem z jakiegoś następnego wpisu, a i dalej jeszcze jest to, o czym piszę te 'przekaż' - a nie chce mi się szukać
chcesz, to wykasuj szybciutko, chcesz to zostaw i w #cenzura# z tym wszystkim
już cie nielubie
ha
nie wiadomo, jak teraz - nie ? bo czasem - zmieniamy punkt paCZenia
nie wiadomo, jak teraz - nie ? bo czasem - zmieniamy punkt paCZenia
Uczelnia ojca Rydzyka będzie szkolić samorządowców, jak zdobywać pieniądze z Unii Europejskiej. - Organizujemy to przy wsparciu finansowym Totalizatora Sportowego - oznajmił na antenie Radia Maryja dyrektor rozgłośni. Totalizator nie zaprzecza
dobre...rydzyka też dorabiamy
dobre...rydzyka też dorabiamy
franek
a ta uwaga o której wspominam - zniknęła - źle skopiowałem -
" - posiadanie kilku nicków*, nawet w jakimś takim niby normalnym celu - do typowania, też już można różnie oceniać... "
i kiedyś było to poruszane - i całkiem ostatnio, niedawno widziałem - jak ktoś 'trzaska' z kilku /czy tam jako dziadek, On i wnuczek, czy jakie koło gospodyń wiejskich, czy ewentualnie - jakaś spółdzielnia/ - jak to porównywać ? średnią ważoną ?
a ta uwaga o której wspominam - zniknęła - źle skopiowałem -
" - posiadanie kilku nicków*, nawet w jakimś takim niby normalnym celu - do typowania, też już można różnie oceniać... "
i kiedyś było to poruszane - i całkiem ostatnio, niedawno widziałem - jak ktoś 'trzaska' z kilku /czy tam jako dziadek, On i wnuczek, czy jakie koło gospodyń wiejskich, czy ewentualnie - jakaś spółdzielnia/ - jak to porównywać ? średnią ważoną ?
Ceść wam jak tak patrzę na mapę losowań Mini Lotto to w to też nie jest tak łatwo trafić chociaż 3/5 a co tu mówić 4/5 albo o jeny 5/5. Ale przeważnie ja się da zauważyć są dwie liczby obok siebie i bądź teraz mądry które nie zawsze ale zdarza się często . A wy jak gracie w Mini na chybił czy sami skreślacie ? I jaką obieracie strategię ?
Gracz z miejscowości Cybinka wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Srebro i Złoto
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
robal lofcia cie